Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

AGNIESZKA- WIEM O CO CHODZIja tez mialam tego dość i poszlam do pracy-pracowalam rok i jak pisalam wczesniej moje rodzine duzo to kosztowalo-nie widywalam prawie dzieci,dom niedopilnowany,Tomek mial nadmiar obowiazków i podjelam decyzje ,ze moje miejsce jest przy dzieciach w domu i bardzo sie ciesze i doceniam,ze Tomi jest w stanie nas utrzymac i moge sobie pozwolic na bycie w domu z dziecmi i inaczej na to patrze niz przed pojściem do pracy...ale Ty masz inaczej tam u siebie bo niby masz prac,ale tlumaczylas jak to jest przez agencje pracowac i najgorsze takie zawieszenie,ale bedzie dobrze
wpadaj do mnie na kawe
moze na obiad;-)

a więc byłam na mieście,objedliśmy się pieczonymi kurczakami pychotkaaa
kupiłam synkowi sandałki i spodenki a także znalazłam podkoszulki za śmieszne pikacze także jest ok.
Bedzie dobrze a czemu G. nie chce mieć dzidziusia jeszcze??mama suwaczki przepiękne
A i mnie zaczyna dołek łapać znowu... Ja tak bardzo lubię z Wami pisać, i tak niesamowicie się z Wami cieszę, kiedy widzę jak się staracie i po kolei każda z Was widzi "zafasolkowane" efekty... Ale ja jedna jedyna na tym wątku po prostu MAM PEWNOŚĆ, że mamą w 2011 roku nie zostanę... :--
-( Nie ma takiej opcji, skoro G. nie chce mieć dzidziusia jeszcze... Nie będę przecież "wpadać" na siłę...
ehh... :--
-(
A no i Ja chcę urlopu,woda,słońce,zimne piwko,plaża i Ja ooo![]()
A ja mam właśnie slonko, ciepełko, leżak na ogródku i zimne piwko... Ale nad morzem tez bym poleżała...
Bedzie dobrze a czemu G. nie chce mieć dzidziusia jeszcze??