Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...a świruję bo w domu się nudzę,nie ma mojego M a mi się nudzi...ileż można wszystkiego robić...no cholera mnie bierze jak taka monotonia dnia jest a Ja chcę do ludzi,lubię w stadzie żyćAGNIESZKA- co to za dól-pisz szybko....moze cos razem zaradzimy???
zaproszą wiem że zaproszą,dziękuję za słowo otuchynie dołuj sie kobieto będzie dobrze niedługo znów do pracki Cie zaprosza![]()

Dobrze, że w pracy mam wodę żywiec jabłkową - uwielbiam ją. 

Ja tam lubię niekiedy wszamać jakąś pizzę czy kebaba. No masakra. Nieraz też robimy sobie hamburgery. Zjem dwa z takimi duzymi bułkami 

a normalnie to ja dużo nie jem 

-o taki;-) i dokladnie-moje haslo dotyczy sie każdej mamuski i przyszlej mamuski
ja tez mialam tego dość i poszlam do pracy-pracowalam rok i jak pisalam wczesniej moje rodzine duzo to kosztowalo-nie widywalam prawie dzieci,dom niedopilnowany,Tomek mial nadmiar obowiazków i podjelam decyzje ,ze moje miejsce jest przy dzieciach w domu i bardzo sie ciesze i doceniam,ze Tomi jest w stanie nas utrzymac i moge sobie pozwolic na bycie w domu z dziecmi i inaczej na to patrze niz przed pojściem do pracy...ale Ty masz inaczej tam u siebie bo niby masz prac,ale tlumaczylas jak to jest przez agencje pracowac i najgorsze takie zawieszenie,ale bedzie dobrze
wpadaj do mnie na kawe
moze na obiad;-)