reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka.kk - miłych przytulanek z mężulkiem :)

mama05 - dokładnie to samo twierdzę, nie ma co się truć jak kto wie czy nie ma w brzuszku lokatora :)

zapmarta
- to faktycznie szalałaś! 37tydzień - szok, jak ty miałaś siły na to??

Ja próbuję przejrzeć notatki ale mnie odpycha od nich jak nigdy :(

moze juz za pozno a moze taki dzionek masz :) jutro pewnie lepiej bedzie:)

reklama
ZAPMARTA-dokladnie nie ma co wracac do smutnych momentow, teraz Niunia dobre sie rozwija a to najwazniejsze:tak: a moje spore byly i az strach pomyslec jaka wage bedzie mialo 3 dziecko:sorry2:ja mam cudownego gina i jestem spokojna o maluszka -jak juz zajde w ciaze,wiem,ze dziecko i ja bedziemy w dobrych rekach:tak:prowadzil mi dwie ciaze inie zamienie Go za zadne skarby-czlowiek z powolaniem i na wlasciwym miejscu,ma duzo serca,zawsze wszystko tlumaczy i jest cierpliwy a do tego chodze do Niego na NFZ bo sam powiedzial,ze nie ma sensu placic skoro tak samo mnie "obsluzy" choc prywatnie tez przyjmuje. zloty czlowiek poprostu,ale u wielu roznych bylam prywatnie zanim do Niego trafilam:wściekła/y:i bardzo zaluje straconego czasu,ale jak poronilam to latalam po lekarzach i trafilam do Niego-bede do Niego chodzic poki bedzie przyjmowal:tak:ma jakies 55 lat

ZAPMARTA-dokladnie nie ma co wracac do smutnych momentow, teraz Niunia dobre sie rozwija a to najwazniejsze:tak: a moje spore byly i az strach pomyslec jaka wage bedzie mialo 3 dziecko:sorry2:ja mam cudownego gina i jestem spokojna o maluszka -jak juz zajde w ciaze,wiem,ze dziecko i ja bedziemy w dobrych rekach:tak:prowadzil mi dwie ciaze inie zamienie Go za zadne skarby-czlowiek z powolaniem i na wlasciwym miejscu,ma duzo serca,zawsze wszystko tlumaczy i jest cierpliwy a do tego chodze do Niego na NFZ bo sam powiedzial,ze nie ma sensu placic skoro tak samo mnie "obsluzy" choc prywatnie tez przyjmuje. zloty czlowiek poprostu,ale u wielu roznych bylam prywatnie zanim do Niego trafilam:wściekła/y:i bardzo zaluje straconego czasu,ale jak poronilam to latalam po lekarzach i trafilam do Niego-bede do Niego chodzic poki bedzie przyjmowal:tak:ma jakies 55 lat
wiecie co a ja mam do was takie pytanko czy wielkosc dziecka moze byc ze tak to nazwe dziedziczna bo moja tesciowa urodzila 3 dzieci i kazde po 4 i ponad kg jej corka urodzila syna 4700 :szok: i zastanawiam sie czy moje tez moze byc takie wielgasne :-) a co do ginekologow to naprawde trzeba trafic na dobrego a o to dosc trudno takze mama masz szczescie :)

Ostatnia edycja:
ASIUAIU- to jest sprawa bardziej indywidulana i zalezy od mozliwosci i predyspozyci kobiety-moja mama urodzila nas 4 i kazdy z nas wazyl w okolicach 3600 urodzeni w terminie a ja urodzilam syna o wadze 4100. moj Tomek tez wazyl 3600. tak wiec nic sie nie martw na zapas kochana tylko za 7 tygodni zaczynaj dzialania:tak::tak:

ASIUAIU- to jest sprawa bardziej indywidulana i zalezy od mozliwosci i predyspozyci kobiety-moja mama urodzila nas 4 i kazdy z nas wazyl w okolicach 3600 urodzeni w terminie a ja urodzilam syna o wadze 4100. moj Tomek tez wazyl 3600. tak wiec nic sie nie martw na zapas kochana tylko za 7 tygodni zaczynaj dzialania:tak::tak:
wiesz jak by tak bylo to bym przezyla wiadomo ale taki zbieg okolicznosci ze duze dzieci i bylam ciekawa jak zobaczylam kubusia 4700 albo 4900 mial nie pamietam to przy tych innych dzieciach to wielki :)ale czytalam gdzies ze teraz w ogole sie dzieci wieksze rodza nie wiem czy to prawda :)

Ostatnia edycja:
domyslam sie,Dominik mial 4100 i 57 cm przecietnie dziecko ma 50cm wiec polozne stwierdzily,ze takie polroczne urodzilam i sie smialy,ze moze ma juz zeba:-Da mi nie bylo do smiechu :no:no nic lece spac.dobranoc wszystkim i do jutra:tak:

asiuasiu1 - z tego co patrzę teraz, to nie ma tam możliwości wgrania fotki z pliku, w każdym badź razie nie widzę takiej opcji... w takim razie trzeba foto zhostingować na jakiejś stronce i dopiero wkleić np. fotosik.pl

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry