reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no my do mojej babci jedziemy pociagiem 5h z przesiadka a mieszka 250km od nas a stad lece 2.5h i w domu jestem po 3 godzinach odwylotu :) smieszne

ASIUASIU- pewnie,ze przydzie taki czas-zobaczysz jak zleci. czas tylko sie dluzy jak czekamy na przytanku a autobus sie spoznia a zycie ogolnie szybko przelatuje- tak powiedzial nam rektor na uczelni na absolutorium-i po zastanowieniu to prawda:tak::zawstydzona/y:

ASIUASIU- pewnie,ze przydzie taki czas-zobaczysz jak zleci. czas tylko sie dluzy jak czekamy na przytanku a autobus sie spoznia a zycie ogolnie szybko przelatuje- tak powiedzial nam rektor na uczelni na absolutorium-i po zastanowieniu to prawda:tak::zawstydzona/y:
bardzo dobrze powiedziane mam nadzieje ze jest tak jak mowisz z tym oczekiwaniem :)

my do moich autem jedziemy 3 godz a jak w tamtym roku lecielismy na wakacje do Grecji to 2,5 godz i na miejscu:tak:

dokładnie zgadzam się z tym :tak: to prawda :tak:

mąż siedzi na kanapie i przeczytałam mu to co napisała mama i powiedział tak" bo to prawda i dlatego nie powinniśmy się tak często kłócic bo starzejemy się"

AGNIESZKA- no maz ma racje,szkoda czasu na takie ktotnie choc wiadomo,ze czasem sa nieuniknione jak to w zyciu:tak:ale warto szybko sie godzic bo na dlugie dasy szkoda czasu i energii,potem zawsze glupie mysli przychodza:sorry2:a po co:confused: moj siedzi na kanapi i bonda oglada,dzieci chrapia:-)

reklama
Hehe ja z moim na początku jak byłam to też co chwila, teraz troszkę mniej, ale nadal często :D pewno jak sie dzidzia pojawi to juz mniej będzie... ale zawsze będzie można szkraba u rodziców zostawić ;)

mama05 - ja ostatnio mam manię grapefruitów i jem bardzo często, a cytrynkę i miód daje do zwykłej herbaty - spróbuje ta mieszankę co Ty mówisz :D

ja z mieszkania w którym będę mieszkać do domu w którym teraz mieszkam z rodzicami mam... 10min samochodem :D a do teściów przyszłych 10min spacerkiem ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry