reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Raz na jakis czas tak, ale za często to nie ;) podobnie jak na biurku fajnie, ale też nie za czesto, albo w samochodzie...
Najlepiej w łóżku, najwygodniej :) ale czasem odmiana miła jest ;)

wiem pamjętam o tym kwasie , jak byłam pierwszy raz w ciąży dawno to było już 12 lat .. ma moja Martusia ,
a testy mam w domu tak na zapas - pani w zaprzyjażnonej aptece aż się śmiała ,, trochę boje się teraz zrobić testu aby nie zapeszyć

LOVELY- mi katar tez bardzo sie pogorszyl i utrudnia zycie-masakra, moj maz wciaz mowi-ale pociagajaca jestes bo wciaz nosem ciagam:tak:

wiem pamjętam o tym kwasie , jak byłam pierwszy raz w ciąży dawno to było już 12 lat .. ma moja Martusia ,
a testy mam w domu tak na zapas - pani w zaprzyjażnonej aptece aż się śmiała ,, trochę boje się teraz zrobić testu aby nie zapeszyć
wiem,ze nie chcesz zapeszyc,ale co ma byc to bedzie-jak masz test to zrob,ja bym tak zrobila, a na wyniku bety nie ma podane od jakiego wyniku jest wczesna ciaza:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hehe :D odrobina szaleństwa jest fajna :D

mama05 - ja spróbuję może wypić duszkiem sok z cytryny to pomoże? bo już nie wiem co wymyślać, a nie chce silnych leków brać jak sie staramy o fasolkę :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a jak sobie przypomne co wyrabielismy z Tomkiem tuz po slubie to ehhh,o kazdej porze dnia i nocy,razem kapiel w wannie i hop tacy mokrzy,ogladamy film w poludnie i nagle...tak,to byly czasy-teraz sa dzieci i nie o kazdej godzinie mozna:tak::-D ale dajemy rade,dlatego tez dla urozmaicenia te inne miejsca;-)

reklama
Aniu ...mama ma rację co ma byc to będzie,także również radziłabym zrobic test a najlepiej jutro z rana,przemyśl to...przecież jak masz byc teraz w ciąży to będziesz a jak nie to i tak i tak zobaczysz wtedy tylko jedną kreseczkę...oczywiście osobiście życzę Ci pięknych dwóch kreseczek :tak: 3 mam kciuki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry