reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05- no u mnie to tylo tyle że :
- piersi jak balony powjększyły się o dwa rozmiary - hi hi nawet fajne ,
-brak @ już jakieś 13 dni
- dziś mam jakieś dziwne zwroty
no ale test hcg robiony 4.lutego był tylko < 4 ......
więc nie wiem co myśleć .

AGNIESZKA- a dzialaliscie cos ostatnio,zebys mogla pomyslec,ze to ciaza:confused:raczej nie,co-bo jak piszesz,ze kilka dni temu mialas @ TO ZNACZY,ZE NIE JESTES A NA NOWY CYKL TO ZA WCZENIE NA OBJAWY.....NAPRAWDE NIC MI NIE PRZYCHODZI DO GLOWY:no:

dziewczyny może pomyślicie że ze mnie wariatka ale działaliśmy w czasie @ pod prysznicem więc hehe się działo,polecam kochac się pod prysznicem hehe...
Myślę że chyba coś się ze mną dzieje nie tak...tylko co...:confused:

czesc dziewczyny
ja tylko na chwile :)
maz ma duzo pracy a moj netbook bardzo bardzo wolno chodzi i szlau dostaje jak mi minute strone otwiera...
a w ogole to caly dzien sie lenilismy, bawilismy z malym, a teraz stresik: maz duzo roboty, ja ogarne chalupke
ale fajnie bylo, taki prawdziwy domowy dzien :) F. wkoncu pobyl troche z malym, nadrobil za caly tydzien, choc przez te wizyty w konsulacie i tak go widzial 2 razy dlugo :)
zycze wszystkim milego wieczorku i wesolych staran ( my juz hihihihihihi)
agnieszka mam nadzieje, ze uda sie nie zmieniac daty dla meza i nie brac2go biletu... jak ja cie rozumiem: nie ma to jak komplikacje w organizacji i administracji ;)

mama05- no u mnie to tylo tyle że :
- piersi jak balony powjększyły się o dwa rozmiary - hi hi nawet fajne ,
-brak @ już jakieś 13 dni
- dziś mam jakieś dziwne zwroty
no ale test hcg robiony 4.lutego był tylko < 4 ......
więc nie wiem co myśleć .
No kurcze objawy ksiazkowej ciazy:tak:ANIA- ja na Twoim miejscu zrobilabym jeszcze test ciazowy-15 zl i masz wyjasnione;-)bo do wizyty u gina jest jeszcze troche czasu. a kwas foliowy lykasz nz wypadek gdyby to byla ciaza:confused:powinno sie 1 tabletke dziennie-to bardzo wazna wtamina:blink:

reklama
mama05 - no niestety nie idzie mi nic a nic... trudno - będzie poprawka :( a ogólnie mój mówi, ze w nocy to cały czas sie budziłam i smarkałam i ponoc widział, że sie męczę bardzo :/ faktycznie katar straszny, zamiast przechodzić to sie nasila :(

aniabb77
- a może idź do gina, on na usg może cos zobaczy??

agnieszka.kk - ojjj a ja pod prysznicem nie lubię zbytnio :/ nie wygodnie :P

josephine
- wiem co czujesz, też mi net często zamula :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry