reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To wesoło macie w domu :-D
Ja dopiero teraz znalazłam chwilę wolnego,synek ogląda bajki a mąż zasnął na kanapie :tak:
Zmęczona jakaś dziś jestem...i chyba szybko pójdę dziś spac...:dry:

reklama
asiu nie ukrywam że marzy mi się dziewczynka ale wiadomo co ma byc to będzie najważniejsze aby dzieciątko było zdrowe.

...Ogólnie czuję mega zmęczenie,jakiś ciężki dziś jest ten dzień a poza tym wyszły małe komplikacje co do lotu do Pl ehhh wkurzona jestem jak nie wiem...

dziewczyny ja tez bylam na tej stronie-i tak jak Tobie Agnieszka wychodzi mi syn:tak:a maz cos ostatnio wapominal o corce...ale jak wpisalam wiek kiedy zaszlaw w ciaze z Zuzia i m-ac zaplodnienia to mi wyszlo,ze powinien byc syn a jest Zuzia a jak wpisalam dane z Dominikiem to wyszlo,ze powinna byc corka:-D dokladnie odwrotnie jak mam:tak:tak wiec trzeba sie zdac na naszych mezow i na corke polowac przed owulacja a na synka strzal w owulacje i czekac czy to przyniesie efekty:tak:

mi to obojetnie :) pewnie dlatego ze to 1 dziecko bardzo chce miec 2 dziewczynke i chlopca zobaczymy oby sie udalo :) agnieszko a co jest z tym wylotem do pl bieduszko

Hej! ja sie nic nie nauczyłam bo mnie głowa bolała i się zdrzemnęłam i obudziłam się po 4godzinach :/ a teraz jestem taka rozespana, że nie moge dojść do siebie :/ echh....
Obliczyłam z tej stronki, że u mnie była by córa gdybym teraz zaciążyła - zobaczymy :D

LOVELY-ja tyle palas to troche mnie zanim sie pozbierasz:tak:widocznie odsypialas harce z narzeczonym:-D moze jutro nauka pojdzie lepiej;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry