reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ;-)
...a mój M ogląda jakiś dziwny film :cool2:,synek siedzi w swoim pokoju,prawie już przysypia,Ja za chwilę mykam się kapac bo mój M na mnie czeka hehe :-p

reklama
AGNIESZKA- to milych przytulanek i daj jutro znac czy wyprobowaliscie jakies nowe miejsce:tak: Dobrej nocki dla synka LOVELY-ciesze sie,ze stawiasz na naturalne leczenie musisz teraz uwazac z lekami jak juz starania zaczete bo na miesiacach mozesz byc mama i trzeba maluszkowi dobry start zapewnic:tak::tak:

a ja na diskaver world ogladam o 3-czej ciazy teraz sa reklamy zaraz dalsza czesc-trwa do 22-jak macie ten program to polecam.moj ogladal bonda ,ale siostra napisal sms'a, ze jset ten film i poprosilam i przelaczyl:tak:

a ja na diskaver world ogladam o 3-czej ciazy teraz sa reklamy zaraz dalsza czesc-trwa do 22-jak macie ten program to polecam.moj ogladal bonda ,ale siostra napisal sms'a, ze jset ten film i poprosilam i przelaczyl:tak:

moj boksu to by w zyciu warszawy nie przelaczyl :) ja mam kolegow trojakow wspominalam o tym juz chyba :) 2 identyczni ten 3 inny :) zawsze sie klocili jak blismy mali ktory jest starszy :) hh smiesznie z nimi bylo i jest do dzis :)

Ostatnia edycja:
No na was moje drogie Panie to zawsze można liczyć. Naskrobałyście tyle, że nie zapamiętałam nawet co której napisać jak doszłam do końca:-D

W każdym razie temat przytulanek jest i to dobrze, bo jak mówi mój F "życie krótkie i trzeba się bzykać jak najwięcej." Żeby było śmieszniej mówi to ten co 5 razy w tygodniu do pracy na noce chodzi.;-):-) ale radę dajemy sobie i statystykę mamy całkiem niezłą.

agnieszka ja miałam nadżerkę jakieś 12 lat temu. Mnie starszy i doświadczony pan doktor powiedział, żeby nie używać tamponów, to co ma wyjść - musi wyjść i nie zdrowo przetrzymywać to ileś godzin. Bardzo mądry człowiek, nie spotkałam już później takiego lekarza.

mama, no to spore miałaś dzieciaczki. Mój Karol urodził się w 38 t. 3 dniu, ale po urodzeniu okazało się, że ma hipotrofię płodu. W ciąży miałam cztery razy robione usg i nikt się nie poznał, że obwody są poniżej normy i że pod koniec ciąży przestał się rozwijać. Ale nie chcę do tego wracać...
Mam zdrowe i fajne dziecko i ten cały stres już za mną.

Jedno pewne przy następnej ciąży, wydam wszystkie pieniądze na dobrą diagnostykę płodu a przede wszystkim będę więcej odpoczywała. Pracowałam do37 tyg ciąży (debilka !!!!) taka byłam walnięta.

tak,cos kiedys pisalas,pamietam. teraz sa reklamy wiec odpisuje;-)zaraz jak ie skonczy ide lulu bo ak juz pisalam zagilana jestem i srtasznie mi w uszach szumi:dry:jak przy starcie samolotem. oczywiscie zajrze do Was jutro bo uzalezniona jestem od BB :-)dobrej nocki

reklama
agnieszka.kk - miłych przytulanek z mężulkiem :)

mama05 - dokładnie to samo twierdzę, nie ma co się truć jak kto wie czy nie ma w brzuszku lokatora :)

zapmarta
- to faktycznie szalałaś! 37tydzień - szok, jak ty miałaś siły na to??

Ja próbuję przejrzeć notatki ale mnie odpycha od nich jak nigdy :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry