reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ania - ale ja wole sama chyba pozałatwiać wszystko niż płacić komuś za coś co sama równie dobrze moge zrobić ;) sale chce jedynie już z gotowym menu ale dekoracja itp. raczej sama będę łatwić :) a o sukni to nawet boje sie myśleć :P boję się że jak zajdę w ciążę to przed ślubem jak słonica będę no ale...

Asiu - Moja kuzynka też po niedługim czasie zaszła w ciążę ale wszystko luz było i pracodawca nie robił problemów.

reklama
witam sie i ja;-)syn drzemie my po obiadku i zasiadam do laptopa.rtoche naskrobalyscie,wiec cofam sie o kilka stron i poczytam. zaraz wracam,pozdrawiam:-D

Ania - ale ja wole sama chyba pozałatwiać wszystko niż płacić komuś za coś co sama równie dobrze moge zrobić ;) sale chce jedynie już z gotowym menu ale dekoracja itp. raczej sama będę łatwić :) a o sukni to nawet boje sie myśleć :P boję się że jak zajdę w ciążę to przed ślubem jak słonica będę no ale...

Asiu - Moja kuzynka też po niedługim czasie zaszła w ciążę ale wszystko luz było i pracodawca nie robił problemów.

to szczescie miala tak sie zastanawiam ze z drugiej strony nie moge sie wstrzymywac nie wiadomo ile przez wzglad na pracodawce mam juz 25 lat uwazam ze czas najwyzszy jeszcze nie wiadomo jak dlugo bedziemy sie starac

ANIA77- PRZYKRO MI,ZE TEST NEGATYWNY,ALE TAK POMYSLALAM,ze nasza psychika tyle moze i poprostu tak juz chcesz fasolki,ze moze przez to nagle @ Ci sie spoznial az 14 dni i te pozostale objawy...idz do gina,pogadaj i moze razem cos zaradzicie-jak to mowia co dwie glowy ... AGNIESZKA- pozazdroscic udanej nocki,ja jeszcze kilka dni,musze sie wyleczyc a do tego mam 3 febry na ustach i swedzi jak smok:wściekła/y: ASIUASIU- JA PRZYCHYLAM SIE DO ZDANIA DZIEWCZYN,NIE PRZEKLADALABYM DECYZJI o malenstwie,jak szef bedzie OK to nie bedzie robil problemu a jak ktos jest niezyczliwy to nawet jak przepracujesz u niego 10 lat i zajdziesz w ciaze to bedzie mial focha,takze ja bym sie trzymala pierwszego planu:tak::-DTwoja decyzja-powodzenia.ja obecnie tez nie pracuje i tez zadnych swiadczen nie bede miala:no: LOVELY- skoro Ci nauka nie wchodzi to trzeba sie nastawic na poprawke i juz,ale wtedy 5 prosze przeniesc:happy2: a z weselichem dasz rade,ja tez sama wszystko organizowalam,mielismy wesele na 70 osob i poprawiny,ale spokojnie wszystko da sie ogarnac tylko odpowiednio wczesnie trzeba zaczac:tak:ja teraz w sierpniu bede miala z mezem 7 lat po slubie;-) a 11 jestesmy razem.

dziekuje dziewczyny za rade mysle ze zaczniemy sie starac zaraz po slubie ale tak spkojnie jak bedzie to bedzie a po okolo 3 miesiacach tak na maxa

AGNIESZKA- to smaczego,nasz obiadek dzis tez naz przygotowal,ale my juz po a teraz kawa i slodkie,synek nadal spi a Zuzia przed bajka-pierwzy raz zasiadla i pewnie z pol godzinki pooglada:tak: czekam na Ciebie;-)

dziekuje dziewczyny za rade mysle ze zaczniemy sie starac zaraz po slubie ale tak spkojnie jak bedzie to bedzie a po okolo 3 miesiacach tak na maxa
no kobietko i to jest bardzo madra decuzja:tak:;-)tak trzymac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 - tyle ludzi dało sobie rade z organizacją hucznego wesela to i ja dam radę!! ;)
a co do egzaminu to jestem świadoma, że będzie poprawka więc się nawet nie stresuje jutrem :)

Agnieszka
- smacznego :)

asiuasiu1 - bardzo podoba mi sie Twoje podejście! :)

Dziewczyny!!!! Mam 2tyg do @ a dziś czuję potworny ból jak pierwszego dnia okresu!!! Co to może być?? troszkę za późno na ból owulacyjny... myślałam że może implantacyjny ból, ale troszkę za wcześnie chyba :/ nie wiem co to...

reklama
Już jestem:)
...mąż mi taki obiad przygotował że był cały zimny :wściekła/y:

ciesz sie ze w ogole moj to jak cos ugotuje to nie da sie jesc

Już jestem:)
...mąż mi taki obiad przygotował że był cały zimny :wściekła/y:

ciesz sie ze w ogole moj to jak cos ugotuje to nie da sie jesc

no kobietko i to jest bardzo madra decuzja:tak:;-)tak trzymac
dzieki kochane pomoglyscie mi w tym obym tylko ta prace dostala :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry