reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehe to współczuję :-D
lovely no nie wiem co to może byc...może zagnieżdżanie się jajeczka? a kontrolujesz może tempkę?

i on sie naprawde stara ale nie udaje mu sie jak mnie nie ma to na obiad je chipsy :no: lovely ja nie mam pojecia co to moze oznaczac niestety mnie caly czas boli a @ jak nie ma tak nie ma ponad 2 miesiace luteina tez nie pomogla juz nie wiem co robic :(

asiu to wybierz się do gina,pewnie coś poradzi?choc to bardzo dziwne jest...ponad 2 miesiące nie masz @ i luteina też nie pomaga...dziwne :dry:

Dziewczyny!!!! Mam 2tyg do @ a dziś czuję potworny ból jak pierwszego dnia okresu!!! Co to może być?? troszkę za późno na ból owulacyjny... myślałam że może implantacyjny ból, ale troszkę za wcześnie chyba :/ nie wiem co to...
LOVELY-nie wiem co to moze byc za bol,masz racje na implantacyjny jest za wczesnie:sorry2:a gdzie czujesz ten bol-z ktorejs strony na jajniku czy to bol podbrzusza:confused:

hehe to współczuję :-D
lovely no nie wiem co to może byc...może zagnieżdżanie się jajeczka? a kontrolujesz może tempkę?
tak, mierzę... rano nie była az taka wysoka temperatura :(
Kurde!! nie wkręcam sobie nic... boli bo boli, nic to na pewno nie oznacza!

LOVELY-nie wiem co to moze byc za bol,masz racje na implantacyjny jest za wczesnie:sorry2:a gdzie czujesz ten bol-z ktorejs strony na jajniku czy to bol podbrzusza:confused:
dół podbrzusza, macica cała :( identycznie jak na @...
heh... zobaczymy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to macie przeprawe z Waszymi mezczyznami z gotowaniem:tak:ASIUASIU-chipsy na obiad-dobre:-Dmoj na szczescie ma papiery na gotowanie i najbardzie mnie rozpieszczal po porodzie jak byl za mna 2 tyg a karmilam piersia to palec lizac taka pychotka,pozniej wrocil do pracy to sama gotowalam,ale nic tak nie smakuje jak ktos zrobi i poda:tak:

reklama
lovely obserwuj bo byc może to nie na tylko na fasolkę,nie robię Ci nadziei ale z tego co opisujesz to na ból na @ byłoby zdecydowanie za wcześnie.
mama dokładnie ja też lubię opychac się ale jak kroś zrobi i poda gotowe :tak: osobiście nie na widzę gotowac!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry