agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
ciesz sie ze w ogole moj to jak cos ugotuje to nie da sie jesc
hehe to współczuję

lovely no nie wiem co to może byc...może zagnieżdżanie się jajeczka? a kontrolujesz może tempkę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciesz sie ze w ogole moj to jak cos ugotuje to nie da sie jesc

hehe to współczuję
lovely no nie wiem co to może byc...może zagnieżdżanie się jajeczka? a kontrolujesz może tempkę?
lovely ja nie mam pojecia co to moze oznaczac niestety mnie caly czas boli a @ jak nie ma tak nie ma ponad 2 miesiace luteina tez nie pomogla juz nie wiem co robic 
no wlasnie musze tu jakiegos znalezc ahh a na usg wyszlo brak ciazy i test tez negatywny nie wiem juzasiu to wybierz się do gina,pewnie coś poradzi?choc to bardzo dziwne jest...ponad 2 miesiące nie masz @ i luteina też nie pomaga...dziwne![]()
no wlasnie musze tu jakiegos znalezc ahh a na usg wyszlo brak ciazy i test tez negatywny nie wiem juz
LOVELY-nie wiem co to moze byc za bol,masz racje na implantacyjny jest za wczesnieDziewczyny!!!! Mam 2tyg do @ a dziś czuję potworny ból jak pierwszego dnia okresu!!! Co to może być?? troszkę za późno na ból owulacyjny... myślałam że może implantacyjny ból, ale troszkę za wcześnie chyba :/ nie wiem co to...
a gdzie czujesz ten bol-z ktorejs strony na jajniku czy to bol podbrzusza
tak, mierzę... rano nie była az taka wysoka temperaturahehe to współczuję
dół podbrzusza, macica całaLOVELY-nie wiem co to moze byc za bol,masz racje na implantacyjny jest za wczesniea gdzie czujesz ten bol-z ktorejs strony na jajniku czy to bol podbrzusza
![]()
a podbrzusze to mam twarde jak kamien i wybilo mi nie wiem czy to sie tak zbiera i od tegoTo radziłabym iśc do dobrego ginekologa bo na prawdę sprawa jest dziwna...
...nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje?
to moze @ wczesniej przyjdziedół podbrzusza, macica całaidentycznie jak na @...
heh... zobaczymy...
ASIUASIU-chipsy na obiad-dobre
moj na szczescie ma papiery na gotowanie i najbardzie mnie rozpieszczal po porodzie jak byl za mna 2 tyg a karmilam piersia to palec lizac taka pychotka,pozniej wrocil do pracy to sama gotowalam,ale nic tak nie smakuje jak ktos zrobi i poda
osobiście nie na widzę gotowac!