reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tylko ze ja niedawno bylam jak bylam w polsce i dala mi ta luteine kazala brac 5 dni i co bralam i nic aa zadzwonie moze do mojej pani doktor zapytam co dalej moze bede musiala do pl wrocic jak co zobaczymy :) a juz nie bede was atakowala moimi problemami bo non stop tylko smuty jakies pisze piszcie jak wa weekend minal :))))

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie week.rodzinnie-z mezem i dziecmi na zabawach i,tancach i swawolach:tak:no i oczywiscie z Wami na forum. ogolnie zadne ,ze tak powiem rewelacje-czekamy na zmiane pogody bo juz meczy ta zima.ja tez na jakis czas zmykam bo zachcialo mi sie racuszkow z jablkiem wiec lece smarzyc,a ze wszyscy je lubia to mam co robic:-D;-)zajrze do Was pozniej:cool2:

Sorki dziewczyny - znów mi net siadł :(

@ mam mieć za 2tyg, coś w okolicach 20-22luty :)
i testować wcześniej jak przed terminem @ nie chcę, bo nie chce sie rozczarowywać...

Na razie ból przeszedł i chcę o tym zapomnieć, żeby nie mysleć i nie nakręcać sie niepotrzebnie :) trzeba czekać i tyle..

Asiu - ty widzę nieciekawie masz z tym swoim cyklem... ciekawe co to może być!

mama05 - mmm pycha są te racuszki :) smacznego życzę :)

Agnieszka - a Ty nadal rozmawiasz? ;)

LOVELY- dobre podejscie,nie ma co rozpamietywac i sie nakrecac,poczekamy do 22 i bedziemy trzymaly kciuki:tak: a racuszki pysznosci:tak:juz sie zajadamy:-Dja mam 16 wizyte u ginek.i sie okaze co z tym moim torbielem,zeby mozna go bylo pozegnac i w czerwcu ze spokojem dzialac;-)

LOVELY- ja 8 lat temu pracowalam jako przedstawiciel handlowy jezdzilam do drogerii,pracowalam na 2 liniach kosmetycznych i co poniedzialek bylam w Twoim miesci przez 2 lata:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LOVELY- dobre podejscie,nie ma co rozpamietywac i sie nakrecac,poczekamy do 22 i bedziemy trzymaly kciuki:tak: a racuszki pysznosci:tak:juz sie zajadamy:-Dja mam 16 wizyte u ginek.i sie okaze co z tym moim torbielem,zeby mozna go bylo pozegnac i w czerwcu ze spokojem dzialac;-)
mmm ale mi ochotę zrobiłaś :D muszę namówić mamę żeby zrobić w któryś dzień :D i jeszcze mam mrożone jagody - z tym też pycha sa racuszki :)
a za ciebie trzymam mocno kciuki, zeby torbiel sie szybko wyleczył i żebyś już niedługo mogła zacząć staranka o 3 słoneczko :)
A od Ciebie do mnie niedaleko, więc może kiedyś uda sie na kawce spotkać, bo czasami jeżdżę do Poanania na jakieś zakupy albo coś ;)

Agnieszka - a Ty nadal rozmawiasz? ;)

15 minut temu skończyłam :-D
U mnie weekend minął spokojnie,rodzinnie i w domu bo pogoda paskudna i tak jak mama czekamy na lepszą pogodę wtedy każde wolne dnie będziemy spędzac na świeżym powietrzu :tak:
Jutro do pracy jednak nie idę,mało maszyn będzie chodziło także mam wolne i od wtorku zacznie się wstawanie o 3.30 ale co tam dam radę :tak:
Właśnie wysłałam męża po lody,bitą śmietanę i owowce także na podwieczorek jemy lody:)

agnieszka - no to nieźle sie nagadałaś ;)
I mnie następna kusi pysznościami - mmm nie pamiętam już kiedy ostatnio wcinałam lody, ale przeziębiona niestety jeść nie będę takich rzeczy :(

Dziewczyny ja wcianm tak jakbym była zafasolkowana hehe (ale nie jestem)a jem lody i miksuję z orzechami w czekoladzie a za chwilę na kolację robimy paróweczki na ciepło z ketchupem hehe :-D:-D

Dziewczyny ja wcianm tak jakbym była zafasolkowana hehe (ale nie jestem)a jem lody i miksuję z orzechami w czekoladzie a za chwilę na kolację robimy paróweczki na ciepło z ketchupem hehe :-D:-D

ha tez takie mixy robie moj M to tylko pyta jak ty mozesz dopiero ciasta jadlas a teraz ogorki :)) haha a znam pania ktora je szynke z dzemem wiec nie ma z nami tak zle :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry