reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam sie z rana w poniedzialek:tak:ja juz na pelnych obrotach-zawiozlam po 7 Zuzie do przedszkola,potem male zakupy i do domu,sniadanie,sprzatanie i wstawilam pranie,zaraz bede rozwieszac, Domi uklada puzle u gory,ale zaraz pewnie zbiegnie bo lubi podawac mi pranie a ja rozwieszam;-)uczynny synek:-Djak tam dziewczynki powstawaly:confused: MARYLA- jak po weekendzie:confused: LOVELY- trzymam kciuki moze akurat ktos da sciage i egzamin bedzie do przodu:tak: AGNIESZKA- Ty dzis wolne to czekam na Ciebie:-) no kobietki prosze mi sie tu ladnie meldowac:-p ocho,syn uslyszal,ze pralka skonczyla pranie i idzie mamusi z pomoca-lece rozwieszac ,ale mam Was na oku:szok:

HEJ MAMA :)
u mnie dzien zaczyna sie powolutku, maly wstal pol godziny temu, teraz sie bawi w swoim pokoju
a ja dopijam kawe, pozniej wsadze go grzecznie do kojca i prysznic
nie bedzie mnie tu dzis tak gdzies do17 wiec pozniej bede was sumiennie nadrabiac
milego dnia!!!

JOSEPHINE- witam Cie i milego dnia,zagladaj od nas bo wiesz jak nas spuscisz z oka na pol dnia to potem ciezko nadrobic:tak::-D ja zaraz tez zrobi kawke ,ale najpierw dokoncze rozwieszac prani bo mnie syn zasypuje,sciskam i do napisania;-)

oki :) a ja zmykam sie kapac
maly sie grzecznie bawi, trzeba to wykorzystac :)
a^pozniej tez pranie: ale musze wstawic : mezulkowe koszule :)
pa!

Hej i ja witam sie z rana życząć miłego dnia a cotam zaszaleje życze wam odrazu miłego tygodnia:-D:-D
sorka znowu nawaliłam i nie pokazałam się w wekend, zaraz zaczne nadrabiać - duże tego ma :tak: ale to dobrze no w sobote byłam zabiegana strasznie bo praca potem sprzatanie, domownikom zachciała sie sernika a dzidek jabłecznik sobie zarzyczył i już nie miałam sily ;-) a wczoraj robiłam obiadek no i miałam taką chcice że aż mąż sie ze mnie śmiał 4 razy go dopadłam i chciałam jeszcze ale szybko zasnoł :-D no coś mnie napadło i tyle a przeciez to nie pełnia:-D:-D:confused::-D

MARYLA- to widze trening przed grudniem ,co:tak: ale faktycznie 4 razy jednego dnia...oj Ty nienasycona:szok:dziwne nie jest,ze Twoj tak szybko padl,urobiony biedaczek:-D Tobie rowniez udanego calego tygodnia no ,ale po TAKIEJ udanej niedzieli to nie moze byc inaczej:sorry2:ja nadal zagilana,wiec u nas jeszcze spokoj w sypialni:dry:

reklama
no co no już ze mnie taki zimy drań :):):tak::-D w końcu wpisałam sie na piva mama jesteś z tego samego znaku zodiaku co mój tesc i kuzyn - straszny uparciuch, kiedyś skakał mi po nogach - ja że mam zejść a on że on przeciez nie skacze po nogach a ja sie go pytam po czym a on że po spodnaich:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak był mały sie ktos go pytał kim będzie jak dorośnie to miał 2 odpowiedzi: 1 po prostu będe sobą 2 będe emerytem:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry