Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz na pelnych obrotach-zawiozlam po 7 Zuzie do przedszkola,potem male zakupy i do domu,sniadanie,sprzatanie i wstawilam pranie,zaraz bede rozwieszac, Domi uklada puzle u gory,ale zaraz pewnie zbiegnie bo lubi podawac mi pranie a ja rozwieszam;-)uczynny synek
jak tam dziewczynki powstawaly
MARYLA- jak po weekendzie
LOVELY- trzymam kciuki moze akurat ktos da sciage i egzamin bedzie do przodu
AGNIESZKA- Ty dzis wolne to czekam na Ciebie:-) no kobietki prosze mi sie tu ladnie meldowac
ocho,syn uslyszal,ze pralka skonczyla pranie i idzie mamusi z pomoca-lece rozwieszac ,ale mam Was na oku

ale to dobrze no w sobote byłam zabiegana strasznie bo praca potem sprzatanie, domownikom zachciała sie sernika a dzidek jabłecznik sobie zarzyczył i już nie miałam sily ;-) a wczoraj robiłam obiadek no i miałam taką chcice że aż mąż sie ze mnie śmiał 4 razy go dopadłam i chciałam jeszcze ale szybko zasnoł
no coś mnie napadło i tyle a przeciez to nie pełnia

ale faktycznie 4 razy jednego dnia...oj Ty nienasycona
dziwne nie jest,ze Twoj tak szybko padl,urobiony biedaczek
Tobie rowniez udanego calego tygodnia no ,ale po TAKIEJ udanej niedzieli to nie moze byc inaczej
ja nadal zagilana,wiec u nas jeszcze spokoj w sypialni

w końcu wpisałam sie na piva mama jesteś z tego samego znaku zodiaku co mój tesc i kuzyn - straszny uparciuch, kiedyś skakał mi po nogach - ja że mam zejść a on że on przeciez nie skacze po nogach a ja sie go pytam po czym a on że po spodnaich

a jak był mały sie ktos go pytał kim będzie jak dorośnie to miał 2 odpowiedzi: 1 po prostu będe sobą 2 będe emerytem