reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla - ojjj widze ostro w weekend z mężem w łóżku trenowałaś ;) ja bym chyba 4razy nie dała rady haha :D
Te łóżeczka świetne są :) też jak zajdę w ciążę to chcę takie, żebym mogła jeździć do rodziców, dziadków itp ;)

A ja muszę się uszykować, ubrać, porobię może jeszcze jakieś ściągi i na 15.00 jadę na ten cholerny egzamin, ale to tylko tak turystycznie jadę - zobaczę co z pytania są i może sie powtórzą jakieś na egzaminie ;)

reklama
lovely znów kciuki zaciskam.

mama, no własnie wiem, że jeśli chodzi o spanie mojego dziecka to zawaliłam sprawę. Ale nie było to dla mnie łatwe, bo absolutnie nie nauczyłam go spać z nami. Po prostu przez pierwsze trzy miesiące nie spałam prawie wcale. Karol był na piersi i przysypiał po 15-20 min i ciągnał dalej małymi procjami, zamiast najeść się do syta i spać. Po trzech miesiącach skapitulowałam i kładłam się razem z nim a karol miał cycuszka non-stop i w końcu mogłam normalnie funkcjonować.

Hejka
Jestem i Ja...
Wczoraj wszystkie szybko poszly spać :cool2:
Dziś mam wolne,wlaśnie ogarniam dom i robię obiadek,nie dlugo wydeleguję męża do pracy bo idzie na drugą zmianę.
Także zajrzę do was po obiadku :tak:

ZAPMARTA- kochana ja Ciebie nie oceniam bo nie mam prawa:sorry2:kazda ma inna sytuacje i ratuje sie jak moze:tak:ja tez karmilam piersia,ale jak widzialam,ze Zuza lub Domi .przy karmieniu to drapalam lekko w raczke lub stopke i od razu zaczynali mocniej ssac i potem blogo spali. dlatego napisalam,ze mam nadzieje,ze i za 3 raze m tez mi sie tak uda.:-pna to licze

AGNIEZKA- witaj,ja tez juz sie wzielam za obiad ale ja dzis na latwizne ide-teraz gotuje pomidorowa z ryzem a potem blizej obiadu malesnikow dosmaze na drugie danie z konfiturami i z serkiem waniliowym,a teraz podczytuje. MARYLA jak tam rozpakowalas lozeczka czy to ciezko idzie:confused:

AGNIEZKA- witaj,ja tez juz sie wzielam za obiad ale ja dzis na latwizne ide-teraz gotuje pomidorowa z ryzem a potem blizej obiadu malesnikow dosmaze na drugie danie z konfiturami i z serkiem waniliowym,a teraz podczytuje. MARYLA jak tam rozpakowalas lozeczka czy to ciezko idzie:confused:

Ja również na łatwiznę poszłam bo usmażyłam wczoraj troszkę mięsa,dziś ugotuję tylko ziemniaki,surówkę i sos mam już zrobione także będzie szybki obiad :tak:
Mama ale mi zrobiłaś ochotę na naleśniki,mój mąż robi świetne i chyba w weekend go pogonię aby kilka nasmażył :tak:

Marylka dawaj dawaj, bośmy tu ciekawe...
mama, też drapałam, ale to mały uparciuszek z tego mojego synka. Jak nie chciał już pić, to nie było rady.
Do tego to taki "maminy" synek - przytulasek.
Mnie nie przeszkadza, bo uwielbiam z nim spać. :-):-):-), zresztą ja większość tygodnia jestem sama w nocy, to mnie nawet przyjemniej z nim spać.
Ale drugie to już może do swojego łóżeczka pójdzie...

Moje dziecię od samego początku spało samo,najpierw w łóżeczku a od półtorej roku śpi sam na łóżku.Początki były trudne aby go nauczyc ale nie poddawałam się i wyobraźcie sobie że potrzebowałam tylko tygodnia aby go nauczyć i jestem z siebie i z synka teraz dumna bo znacznie ułatwia nam to funkcjonowanie:)

reklama
zapmarta, agnieszka - dziękuje za kciuki! przyda sie komuś kto liczy na cud ;) :P

mama05 - musisz przestać pisać o swoich kulinarnych wyczynach - najpierw kusisz racuszkami, potem naleśnikami - ojjjj Ty niedobra ;)

Ja głowę umyłam i czas na make-up teraz :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry