reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLA- a co to z piekne lozeczko- to rozowe i to zielone:tak:to sa takie turystyczne:confused:pisz mi tu kobieto jaka cena,co ma w skladzie, jset na kolkach a ma tez plozy,materccyk jest w cenie czy trzeba dokupic:confused:to zielone ma taka budke jak wozek-dobrze widze:confused:

reklama
ja jutro mam 2 szczepienie a potem dopiero w sierpniu :) znowu ręka będzie mnie 2 dni bolała:-(

tak tak te łużeczka sa super :) my tez takie będziemy mieć :):) to zielone mam budke z zabawkami i przyszytą moskitierą jak ktos nie chce budki to może ją ściągnąć a pluszaki przepiąć na zwykły pałąk, mam wibracje, lampke i muzyczke i dodatkowo ma płozy do pujania - tak leciutko sie buja że szok ale jak ktos nie chce to nie musi płóz używać :) ma oczywiście dwa poziomy wysokości materacyk jest taki standardowy ale jak dzidzia ma spac na stałe w nim to radze dokupić drugi cena łużeczka to 259 zł a to różowe to tez ma dwa poziomy tak samo modół z wibracjami lampka i muzyczką dwa poziomy wysokości pałąk z zabawakami i moskitiere ale kosztuje 309 zł acha oba mają przewijak :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja :)

ojej ja ciężko było wstać do pracy. Jednak po weekendzie najgorzej. Dobrze macie dziewczyny, że możecie z maluchami w domku pobyć. Ja nie mam tak dobrze.

weekendzik milutki, trochę zakupowy, trochę spacerowy, a wczoraj bylismy u znajomych. Karolowi się nie podobało. tylko mama i ręce. Później jak już się rozkręcił do trzeba było wracać do domu.:-)

to zielone to to arti dleux plus Łóżeczko Arti Deluxe Plus - a to rózowe to firmy baby ono Łóżeczko turystyczne Baby Ono 285/01 szaro-różowe - 2 dno, przewijak, wibracje, zabawki NOWOŚĆ ! :: Wszystko.dla.dziecka.pl

widze że to różowe na tej stronce 10zł taniej więc i ja się z ceną dostosowuje jak dla was :):) ale widaje mi się że to arti ma więcej funkcji - mnie sie bardziej podoba - tam sie płaci za firme a materiał porównam jak przyjda następne łuźeczka bo tego zielonego juz nie ma i nie pamiętam dokładnie ale dziś ma przyjść nowe:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLA- to super sprawa widze. rewela-napisz tak,jak tylko zajde w ciaze to od razu zamawiam:tak: tymbardziej ,ze my czesto jezdzimy do moich rodzicow na pomorze i napewno latwiej takie zabrac niz drewniane rozkladac i paowac,mama miala w domu takie drewniane,ale niedlugo Jej sasiadka rodzi a tam bardzo ciezka sytuacja i mama jej dala,wiec teraz jak bedzie u nas 3 dzidzia to nie bedzie miala gdzie spac wiec to Twoje lozeczko to super rozwiazanie dla nas:tak:a jakie jeszcze sa kolory dostepne:confused:

właśnie Marylka łóżeczka sa LUX.

szczerze to moje dziecko nie przespało w swoim nowiutkim łózeczku ani jedej nocy:-(. Ale źle zrobiłam, że wstawiłam to łóżeczko od razu do jego pokoju i nie mogłam spać w drugim pokoju, nie mając kontaktu z dzieckiem (a elektroniczną nianię to można przez okno...)
Więc u nas łóżeczko puste, nowe stoi juz rok nie używane.

teraz pewnie wybrałabym turystyczne i to na płozach, żeby można było pobujać.

ZAPMARTA- witam,witam kobietke pracujaca:tak:moje maluchy spaly w swoich lozkach i tak jest do dzis-zadnej nocy nie spali z nami w naszym lozku. a teraz tez postaram sie zeby tak bylo jak bedzie 3 dzidzia,ja mam lozeczko drewniane do jeszcze Domin w nim spi,ale to turystyczne sie przyda jak juz napisalam na wyjazdy a potem troche jako kojec;-)

to ja sie polecam serdecznie:) te na płozach dwa już sprzedałam to zielone takie tylko różowe - ale było pod zamówienie więc nawet nie rozkładałam dziś ma przyść zielone i błękitne - własnie przyszło śmigam rozstawić :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry