reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem na chwile bo zaraz ide poczytac Zuzi przed snem. wlecialam na zamkniety i widze ,ze tam tez sie ruszylo:tak:

reklama
Ja też często tak mam - ledwo zjem obiad a juz słodkie :) albo kiedyś jak często jadłam w mc'donalds to jadłam lody i przegryzałam frytkami ;)

Zuzia spi od 10 min,Ona zasypia w 5 sekund:tak: za chwile syna kapiemy i tez do spania i wieczor dla nas.:happy2:

Dziewczyny tak niedawno było 100 stron a tu już 160 myślę że w środe a może we wtorek 200 nam stuknie. U mnie weekend minoł rodzinnie i romantycznie:-D:-D:-D Mała nie przeszkadzała:-D:-D
wlasnie tez tak pomyslalam zeby moze nie starac sie az tak strasznie przez te 3 miesiace i zobaczymy wiesz jak bym dostala ta prace to by bylo naprawde super bo tu jest bardzo ciezko o prace i balabym sie ze jak bede w ciazy to mnie zwolni albo ze potem mnie nie przyjmie po macierzynskim i chcialabym miec tez w ogole macierzynski jak co a to chyba trzeba rok pracowac nie wiem
Asiu praca rzecz nabyta a dzidzia to dzidzia a poza tym nie wiadomo ile każe na siebie czekać więc też myślę że na twoim miejscu nie zwracałabym uwagę na to kiedy i jak a może się trafi a później już na całego. No i nie martw się pracodawcą bo w ciąży Cie zwolnić NIE MOŻE a jak Cie zwolni to do sądu i wygraną masz w kieszeni!!! No i po macierzyńskim MUSI Cię przyjąć do pracy chyba że Ty zrezygnujesz. A co do macierzyńskiego to musisz mieć 39 składek czyli 39 tygodni przepracowanych do daty złożenia papierów. A możesz rozpocząć macierzyński urlop najwcześniej bodajże 12 tygodni przed porodem a najpóźniej 2 tygodnie przed no i 6 tygodni przed planowaną datą urlopu musisz wysłać papiery....
Pozdrowienia Miłej nicki papa

Dziewczyny tak niedawno było 100 stron a tu już 160 myślę że w środe a może we wtorek 200 nam stuknie. U mnie weekend minoł rodzinnie i romantycznie:-D:-D:-D Mała nie przeszkadzała:-D:-D

Asiu praca rzecz nabyta a dzidzia to dzidzia a poza tym nie wiadomo ile każe na siebie czekać więc też myślę że na twoim miejscu nie zwracałabym uwagę na to kiedy i jak a może się trafi a później już na całego. No i nie martw się pracodawcą bo w ciąży Cie zwolnić NIE MOŻE a jak Cie zwolni to do sądu i wygraną masz w kieszeni!!! No i po macierzyńskim MUSI Cię przyjąć do pracy chyba że Ty zrezygnujesz. A co do macierzyńskiego to musisz mieć 39 składek czyli 39 tygodni przepracowanych do daty złożenia papierów. A możesz rozpocząć macierzyński urlop najwcześniej bodajże 12 tygodni przed porodem a najpóźniej 2 tygodnie przed no i 6 tygodni przed planowaną datą urlopu musisz wysłać papiery....
Pozdrowienia Miłej nicki papa
dziekuje moja tyy :* liczylam na ciebie

Ja już jestem,moje dziecię zasypia a mąż czyta bajeczki:)

hmmm...widzę że nikogo nie ma to uciekam przytulic się do męża:)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry