reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dół podbrzusza, macica cała :( identycznie jak na @...
heh... zobaczymy...
jesli to dol podbrzusza to napewno nie owulacja,no nic nie pozostaje nic innego jak czekac,zagniezdzenie nastepuje po 4,5 dniach od zaplodnienia. bierz folik,mysl pozytywnie,nie nakrecaj sie i czekam na dzien kiedy masz miec @,oczywscie,zeby jaj nie bylo i zobaczymy. a ile dni masz do spodziewanej @:confused:

AGNIESZKA- a ja lubie gotowac szczegolnie jak mam dzien i lubie piec a moim konikiem jest sernik na zimno-cudoooowny i niebezpiecznie dobry:-D a za kilka dni robie tiramisu wedlug przepisu naszej ASIASI

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lovely dokładnie ile masz dni do spodziewanej @ ?

...my tu gagu gadu a Lovely gdzieś uciekła hehe

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA- a ja lubie gotowac szczegolnie jak mam dzien i lubie piec a moim konikiem jest sernik na zimno-cudoooowny i niebezpiecznie dobry:-D a za kilka dni robie tiramisu wedlug przepisu naszej ASIASI

kochana nawet nie wspominaj o tym tiramisu mojemu m tak zasmakowalo ze juz 4 raz je robie i to w takich ilosciach ... ja to juz nawet nie jem a ten do pracy codziennie i wieczorem

jesli to dol podbrzusza to napewno nie owulacja,no nic nie pozostaje nic innego jak czekac,zagniezdzenie nastepuje po 4,5 dniach od zaplodnienia. bierz folik,mysl pozytywnie,nie nakrecaj sie i czekam na dzien kiedy masz miec @,oczywscie,zeby jaj nie bylo i zobaczymy. a ile dni masz do spodziewanej @:confused:

dol podbrzusza nie na owulacje to na co ?? kurde ja to juz myslalam ze moze dlatego mnie boli i ze dlatego taki sie zrobil ten brzuch :-( lovely no to w takim razie czekamy na wiesci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ASIUASIU- jesli ma byc owulacja to boli z lewej lub z prawej strony tam gdzie sa jajniki i wtedy wiesz z ktorego jajnika "plynie"jajeczko:tak:

asiu a masz wzdęcia?

...a co do słodkich ciast to nic mi lepiej nie mówcie bo ślinka cieknie a Ja nie umiem piec heh

ASIUASIU- ja tez tak radze jak Aga-idz do gina.narazie sie nie staracie to @ Ci nie potrzebny,ale to nie jest normalne tyle ne miec @ i nie wiadomo co jest tego przyczyna i ile zajmie ewentualne leczenie dlatego nie ma na co czekac a na wizyte tez pewnie swoje wyczekasz wiec umow sie kobieto:tak:dobrze radzimy

reklama
ASIUASIU- ja tez tak radze jak Aga-idz do gina.narazie sie nie staracie to @ Ci nie potrzebny,ale to nie jest normalne tyle ne miec @ i nie wiadomo co jest tego przyczyna i ile zajmie ewentualne leczenie dlatego nie ma na co czekac a na wizyte tez pewnie swoje wyczekasz wiec umow sie kobieto:tak:dobrze radzimy

dokładnie :tak:

laski Ja na chwilę uciekam,muszę zadzwonic to Polski do rodziców a taka rozmowa nie będzie trwała 10 min hehe
Wpadnę do was później...:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry