a to ja tu koniecznie w kwestii zasypiania dodam ze moj synus nigdy nie byl przyzwyczajony do kolysania, spania z nami itp
jak dzwonie do brata i mi mowi ze bratowa malego usypia, to mam odruch ' to znaczy co robie???"
jak to dokladnie wyglada? ja nigdy nie usypialam
cycek na siedzaco i pam do lozeczka. od kiedy cycka nie ma to butla na siedzaco i tez spac do lozka. nigdy nie mielismy porblemu, maly kojarzy lozeczko ze spaniem. klade go, zamykam spiworek, daje jego misia-szmatke wlaczam pozytywke a on ma tylko jeden odruch palec do buzi, szmatka na twarz, przekrecenie siew bok i juz jets gotowy by zasnac
nie bierzemy go tez do siebie do lozka zeby sie nie przyzwyczail, u moich rodziwoc ma lozko wycieczkowe, a u tesciow normalne drewniane. tez nigdy nie bylo porblemu z zasnieceim, pilnujemy tylko zeby rytual byl ten sam : czyli misiu muzyka i aa
jak dzwonie do brata i mi mowi ze bratowa malego usypia, to mam odruch ' to znaczy co robie???"
cycek na siedzaco i pam do lozeczka. od kiedy cycka nie ma to butla na siedzaco i tez spac do lozka. nigdy nie mielismy porblemu, maly kojarzy lozeczko ze spaniem. klade go, zamykam spiworek, daje jego misia-szmatke wlaczam pozytywke a on ma tylko jeden odruch palec do buzi, szmatka na twarz, przekrecenie siew bok i juz jets gotowy by zasnac
nie bierzemy go tez do siebie do lozka zeby sie nie przyzwyczail, u moich rodziwoc ma lozko wycieczkowe, a u tesciow normalne drewniane. tez nigdy nie bylo porblemu z zasnieceim, pilnujemy tylko zeby rytual byl ten sam : czyli misiu muzyka i aa

bo ja taki troche pomyslowy Dobromir jestem i zawsze cos wymysle-moj to sie czasem za glowe trzyma jak Mu mowie,ze mam pomysl.....
JOSEPHINE- u nas jest dokladnie tak samo-pilnujemy,zeby rytualy zachowac i do lozeczka spac-Zuzia ma swoja mala zyrafka z ktora od zawsze zasypia a Domi ma misia.klada sie na bok i spac-poprostu,ale to wyrobilam u nich od malego i tez nie bylo bujania,noszenia itd za to w dzien maja b.duzo przytulania,calowania,pieszczenia i czego tam jeszcze sobie zycza
no zobaczymy co mi sie uda zalatwic