Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no mama mówi że kiedyś rycze i rycze i ona jeść mi chce dać i pieluche patrzy i nic i w końcu do mojej babci mówi zrób z nią coś bo nie wytrzymama a babcia mówi pokarz pieluche no niby sucha babcia ręką po pieluszce przejechała a tam jedna kropka sików była i jak zmieniły mi pieluche to już grzeczna byłam - mówią że gorzej jak z księżniczka

od małego pokazywałam rogi
:-) w końcu jedynaczka to co
musiałam dac popalić za 3
nie zazdroszcze takich sasiadow
najgorzej jak wlasne dziecko daje pospac a cudze za sciana wojuje
moj Domi spi od 40 min wiec mam 2,5 godz. wolnego
MARYLA- widzialam lozeczko jest OK,zastanawiam sie tylko nad kolorem,pokarze Tomkowi jak wroci z pracy i zobaczymy co powie-moze bedzie chcial poczekac az bedziemy znali plec,w koncu Ty te lozeczka bedziesz miala,wiec nie musze juz teraz decydowac
a co sadzisz o moim pomysle na 4 pokoj u gory

no ja nie wiem ale to mi sie podoba, sama bym sie pobujała 
teraz musze mezowi przekazac jakos info ,zeby zamiast lazienki zrobic tam narazie pokoj i przekonac Go,ze warto-pokoj sie przyda bo tam spedza sie baaardzo duzo czasu a w lazience ze 3 godz na dobe i to cala rodzina razem wzieta
wiec musze miec dobre argumenty i dzialac
moze akurat
dzieki dziewczyny za wsparcie w temacie pokoju-jak uzyje swoich wdziekow to Tom nie bedzie mial wyjscia i sie zgodzi
MARYLA- jak tam dzis handelek
LOVELY- kochana my tu kciuki trzymamy i na wiesci czekamy
pozostale kobiety-meldowac sie prosze
my tu z Maryla czekamy,zeby pogadac