reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LOVELY- no to do dziela,glowa do gory,piers do przodu i moze akurat-ja tez czasem tak szlam na zywiol z roznym skutkiem,ale warto sprobowac:tak: daj znac po...a jak bol-jeszcze Cie meczy:confused:

reklama
marylka, paczka doszła, nie widziałam jeszcze tych rzeczy, bo moja mama siedzi z Karolem, ale słyszałam jak mówi "ale czad, ale czad !!!" więc jej się bardzo podobało. Karol podobno bawi się nocnikiem:-) i wkłada tam zabawki.

fajnie, że wasze dzieciaki śpią same, ale ja też karmiłam wyłącznie na siedząco, odkładałam przez pierwsze trzy miesiące, żeby spał sam i dooopa. Widocznie tak miało być i tyle.

A rytuały są bardzo ważne, dziewczyny te co pierwszy raz bedą się starały o maleństywa niech sobie wezmą to do serca.:-)
To działa cuda,dzieciaczek wie o co chodzi...

Ja mam takiego dwulatka za ścianą, co buszuje po nocach a o 6 i tak jest na nogach. U nich w domu jak w kociołku.:no:

zapmarta: to super że mamie sie podoba i KArolkowi mam nadzieje że Tobie też się spodoba :) ja tez mam już pieniążki na koncie :);-)dzięki;-)
pewno widocznie tak miało być każde dziecko jest inne ja ponoc byłam straszna i ciągle ryczałam a moja mama mówi ze nie wie jak ze mną wytrzymała i jest z siebie dumna że z domu nie uciekła;-) bo ja jak tylko sie zlałam to w ryk:-D no mama mówi że kiedyś rycze i rycze i ona jeść mi chce dać i pieluche patrzy i nic i w końcu do mojej babci mówi zrób z nią coś bo nie wytrzymama a babcia mówi pokarz pieluche no niby sucha babcia ręką po pieluszce przejechała a tam jedna kropka sików była i jak zmieniły mi pieluche to już grzeczna byłam - mówią że gorzej jak z księżniczka:-D:-D:-D od małego pokazywałam rogi:-D:-) w końcu jedynaczka to co:-D musiałam dac popalić za 3:-D

ZAPMART- to koniecznie daj znac jak juz oblukasz co tam od naszej Maryli przyszlo:tak: nie zazdroszcze takich sasiadow:no:najgorzej jak wlasne dziecko daje pospac a cudze za sciana wojuje:wściekła/y:moj Domi spi od 40 min wiec mam 2,5 godz. wolnego:tak: MARYLA- widzialam lozeczko jest OK,zastanawiam sie tylko nad kolorem,pokarze Tomkowi jak wroci z pracy i zobaczymy co powie-moze bedzie chcial poczekac az bedziemy znali plec,w koncu Ty te lozeczka bedziesz miala,wiec nie musze juz teraz decydowac:-D a co sadzisz o moim pomysle na 4 pokoj u gory:confused:

mama05: no wiedziałam że zapomniałam o czymś napisać :) pomysł super a potem nawte możesz zrobić tam taką garderobe albo tak jak mówisz łazienke w kńcu troche ludzi w domu będzie :) to sie przyda;-), no pewno że nie musisz już teraz decydowac :) ja je na bierząco będe miała i może będa jeszcze jakieś nowe kolory, mi sie to niebieskie podoba nawet przecież pościel to różową można do środka wstawić i już będzie dziewczęco no ale nie wiem czy niebieskie dla dziewczynki to nie za chłopskie może lepiej jakas zieleń :confused::confused: no ja nie wiem ale to mi sie podoba, sama bym sie pobujała :-D

MARYLA- mysle ciotka,ze najwazniejsze,ze mamy juz lozeczko wybrane a kolor to wybierzemy jak juz bedzie czas-mi tez sie wydaje,ze moze takie zielone byloby git,ale na to mamy jeszcze troche czasu:tak:teraz musze mezowi przekazac jakos info ,zeby zamiast lazienki zrobic tam narazie pokoj i przekonac Go,ze warto-pokoj sie przyda bo tam spedza sie baaardzo duzo czasu a w lazience ze 3 godz na dobe i to cala rodzina razem wzieta:confused2:wiec musze miec dobre argumenty i dzialac:eek:moze akurat:tak:

ja też wiedziałam, że czegoś nie napisałam:
mama, ja też myślę, że to dobry pomysł. Pokój to pokój bez dwóch zdań. Do łazienki można zejść na dół. A dziciaki chcą mieć swoje terytoruium i ważne żeby każde miało swój pokój.
Boszsze jak ja zawsze marzyłam o własnym pokoju, niestety nigdy go nie miałam...

teraz mam trzy a i tak wszyscy siedzimy w jednym pokoju, wszystkie zabawki Karolińskiego są w salonie, kojec itp. koty też siedzą zawsze z nami. Kocioł z balią dosłownie. Ale chociaż wesoło jest i gwarno.

asiuasiu, a gdzie ty się dzisiaj podziewasz ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
HEJO no ja wlasnie odpalilam kompa:happy2:dzieki dziewczyny za wsparcie w temacie pokoju-jak uzyje swoich wdziekow to Tom nie bedzie mial wyjscia i sie zgodzi:tak:MARYLA- jak tam dzis handelek:confused: LOVELY- kochana my tu kciuki trzymamy i na wiesci czekamy:sorry2: pozostale kobiety-meldowac sie prosze:cool:my tu z Maryla czekamy,zeby pogadac:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry