reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a wiecie jakie jeszcze butelki panie chwalą zwykłe z canpola ale takie jakby banany mają odkręcane dno i dzięki temu ucieka powietrze i dziecko nie ma kolki ponoc są rewelacyjne a niedrogie oto link żebyście mogły sobie zobaczyć jak wygląda Canpol babies - akcesoria dla niemowląt - Butelka antykolkowa - 250 ml
te zwykłe za 10-13 zł nie mają systemu antykolkowego ale te po 20 pare zł to mają juz praktycznie wszystkie te tanie to do soków zwykle biorą bo soki barwią butelke i szkoda, a jak żadna butelka nie pomaga a dziecko dalej ma kolke to ponoć tylko dr browns ale one sa juz z 10 zł droższe
te lovi tez sa antykolkowe i są z tańszych też są fajne

no wlasnie to co warto to zostawie,nie bede nawykow zmieniac,ale np.butelki moge zmienic, tak samo polecam krem Bepantem-jest OK i dla dziecka na pupcie i dla mamy na brodawki, wiem tez ze bardzo wazne sa wkladki laktacyjne- jak mi kiedys Tom kupil "zwykle"to mi sie do piersi przyklejaly i jak chcialam karmic to czulam duzy bol zanim sie odkleily-byly za malo chlonne takze w to tez warto zainwestowac:tak:

asiuasiu1: nie bój nic z nami nie zginiesz:) a ja to tez jakbym z 3 miała czasem sie czuje
no tylko dziewczyny jak macie drewniane łóżeczka to lepiej wydać więcej kasy na jedną pościel i miec grube ochraniacze ja sprzedaje 2 rodzaje z cienkim i grubym i zdaje mi się że te cienkie to nie ochronią, mojego kuzyna córa to i przez ochraniacz guzy sobie nabijała - ale to od dziecka chyba zalezy :) i czy ochraniacz do połowy czy w koło ja mam takie fajne w koło z pościela za 116 i jakościowo super, jutro przebiore pościel to na bloga zdjęcie wstawie :)

a jak dziecko ma ciemieniuszke to rewelacyjnie szybko znika po olejuszcze ze skarbu matki u mnie ok 20 zł ale wszystkie panie mówią że naprawde działa i warto wydać bo oliwką jakby smarowac to dłużej schodzi - tak mówią mamy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ASIUASIU- Maryla ma racje-nie boj zaby my Ci tu zginac nie damy a jak juz dzidzia vedzie to Ci sie instynkt wlaczy i bedziesz wiedziala co i jak.:tak::-) a tymczasem pytaj odpowiemy w miare mozliwosci:-) MARYLA- TE BUTELKI Z DR BROWNSA tez mialam ,ale one sprawdzaja sie tylko do mleka do jak chcialam podac mleko + TROSZKE KASZKI TO JUZ SIE ZAPYCHALY I NIE DA RADY TAKZE DLA MNIE KASA WYWALONA I TERAZ ICH NIE KUPIE.:no: a co do ochraniacza to ja mam posciele z glucka to dosc droga firam ,ale warta ceny i ochraniach b.gruby i pozadny

ja wiem ale jakos serio jak mysle o tym wszystkim to sie boje ze cos zrobie nie tak ze za zimno bedzie lub za cieplo ze to ze tamto opiekowalam sei dzieckiem w polsce ale to inaczej on juz mial 2 latka a takie male juz mamie owilam co sie robi jak sie ulewa przeciez moze sie zaksztusic czy podczas snu tez sie ulac moze a masakra w ogole co powiecie o tym wozku? http://www.allegro.pl/item900309388_3w1_nowosc_baby_merc_q7_w_full_zestawie_gratisy.html

Ostatnia edycja:
ASIUASIU- dlatego,trzeba pilnowac,zeby po KAZDYM posilku sie dziecku odbilo. ja sie odbije to nie uleje.wiem,ze sie martwisz to znaczy,ze sie wczuwasz i dobrze.zobaczysz jak bedziesz w ciazy to dozo poczytasz,moze pojdziesz do szkoly rodzenia tam tez duzo tlumacza a i nas bedziesz miala takze mysle,ze damy rade:tak:

no tez wiesz tak sobie tlumacze ze od zawsze kobiety dawaly sobie rade to co ja sobie nie dam ale jednak strach jest i jeszcze ze mama daleko sama to to od nikogo pomocy :(

ASIUASIU- ja tez od poczatku sama z mezem i z dziecmi-moi mieszkaja niby blizej bo 220km ale jednak daleko-rozumiesz,takze tez dawalam sobie rade. a wozek super-widac,ze stelaz aluminiowy wiec lekki a to b.wazne fajna kolotystyka mi sie podoba ten czerwony i czerny w te kola choc nie wiem czy kupilabym czarny-latem pewnie slonko przygrzewa mulszkowi:blink:

reklama
no i to ze ma juz fotelik i spacerowke tylko wlasnie moje kolezanki narzekaly na wielofunkcyjne wozki tylko tu sie wszystko zdejmuje a one mialy ze cos sie wyciaga tu tam i sie sklada i juz spacerowka :)) hihi i mowily ze do d...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry