reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiu mama ma racje ja mysle że to nam instynkt podpowie
mama to dobrze że mi powiedziałeś o tym dr brownie bo ja troche chrapke miałam ale jak tak mówisz to ich nie będe kupować zastanawiam się nad tomme tippo a lovi bo tanie i dużo Pań jest zadowolone - choć nie wszystkie ale jak to powiedziała mama kazdy na co innego zwraca uwage :)

Asiu wózek fajny i fajnie że spacerówka montowana w dwie strony tylko mi tez z czarnym tak nie bardzo , ale kolor to rzecz gustu jednak wózek jako wózek jest fajny:-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
te o których mówiły twoje koleżanki to chyba te w górnym pasku one są strasznie cięzkie, ale ten twój fajny i pod spodem kolorki do wyboru

Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe... taki wózek sobie dziś u mnie Pani zamówiła tylko że cały czerwony z siwą obramówką serca dla dziewczynki ale nie moge tego koloru znaleść;-) mam nadzieje że będzie na magazynie ale dziś już gościa w firmie nie było i mam jutro dzwonić :)

te o których mówiły twoje koleżanki to chyba te w górnym pasku one są strasznie cięzkie, ale ten twój fajny i pod spodem kolorki do wyboru
tak wlasnie te one mowia ze do dupy ja bym chciala zeby ta gleboka czesc byla taka wlasnie sztywna a nie skladana

podobny do tego co ja pokazywalam?? tez ma wszystko dopinane spacerowke i fotelik?? i cena podobna to tez by byl super co?

tylko wg mnie gondola jest płytka w tym wózku , ale może mi się zdaje juz jeden taki sprzedałam , a co myślicie o takim WSZYSTKO DLA DZIECKA - ABC Kalisz, artykuły niemowlęce, dzieciece, wózki, wyprawki, lóżeczka, foteliki, akcesoria, zabawki, bielizna, odzież, sklep, ja mam taki na sklepie i to jest podróba x-landera 500 zł tańsza, tylko spacerówke ma troche w innym stylu

tak tez ma osobno montowaną spacerówke i fotelik i jak patrzałam na twój to chyba nawest sposób montażu podobny zresztą ten elipse ma taki sam system montowania
ja sie zastanawiam nad tym elipse a nad x-landerem xa tylko kasa a mój mąż sie śmieje że będziemy jeździć tym co się nie sprzeda :):) no x-lander jednak ciut lrzejszy i ciut bardziej zwrotny jak tak przestawiam go to tak mi sie zdaje ale kasa większa a niechcem bez zesnu szaleć , no ale na to mam jeszcze czas:):)

ale z nas krejzolki jeszcze starań nie zaczeły a juz wózki wybierają :):) taki nasz przywilej a co nam nie wolno :):):) ale jakbym miała kaski to bym tego x-landera chyba wolała;-) no zobaczymy, a co o tym elpise myslicie tylko szczeze , mi wersja spacerowa taka sarodawna sie wydaje :)

no i atlantik mi się jeszcze podoba Babydesign Group ale znajomy mówi że gondola krótka ze mała ma 6 m-cy i już do spacerówki musi ją wkładać, w kazdym coś nie tak :-D i cenowo jest przystępny

tyle sie napisał a tu zero odzewu to wiecie co Wam powiem że pewno i tak stanie na x-landerze choc drozszy jest ale w sumie to na kilka lat ma starczyć i najlepiej na 2 dzieci :) no ale zobaczymy jak z kaską będziemy stać :) Wózek dziecięcy XA - X-lander no i same pozytywy słyszałam o nim :):)

brak odzewu bo duzo piszesz linki nam tu dajesz do stron a my nie nadarzymy sprawdzac,wlniej ciotka:tak::-D

cześć dziewczyny nadrobiłam zaległości w czytaniu , i powiem wam szczeże że jak moja marta była mała to kupiłam wózek firmy gracco .( to chyba dobra pisownia nie pamiętam ) ale nie ważne .
byłam bardzo zadowolona bo kółka były małe do auta dobrze się składały no i wielofunkcyjny ,teraz jakby co też napewno taki sam ., jak znajdę może być inny model. bo pewno tamtych już nie ma .... hi hi

faktycznie krejzolki jestemy jak to napisala Maryla,jeszcze w ciazy nie jestesmy a juz wozki wybieramy:-D napiszcie lepiej czy ktoras planuje jekies witamin lykac przed zajsciem:confused:ja czytalam o tych FEMIFERTIL i raczej je kupie to zestaw witamin a i cylk reguluja wiec nie moga zaszkodzic:sorry2:

hej, hej,
dwa dni mnie nie było a tu produkcja poszła pełną parą ...

widzę, ze starania mocno rozpoczęte jak wózki wybieracie ;)

ja po pracy, trochę zmęczona ale juz wieczór niedługo to i łóżeczka pobiegne ...

spotkanie w sobotę bardzo udane ;) fajnie tak nas 6 z brzuszkami siedziało ... niektóre jeszcze małe te brzusie ale co tam ;0 urosną :-)

reklama
KPI23- witam Cie i ciesze sie,ze spotkanie brzuszkow sie udalo:-)juz wiadomo ile bedzie corek a ile synkow:tak: a Ty jak sie czujesz???? tak,tak-nasza produkcja idzie rowno;-)az strach pomyslec co sie bedzie dzialo jak juz zaciazymy:eek::eek:pozdrawiam i glaskam po brzuszku:rofl2:

LOVELY- heloooooo,jak tam opijasz sukces czy jestes u swojego ukochanego:confused: my tu czekamy jak Ci minal dzien a Ty do nas wcale nie zagladasz:no: zyjesz:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry