reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny tak was podczytuję kilka stron wstecz...i wy już wybieracie wózki :confused: laski nie nakręcać się aż tak bardzo bo to może zaszkodzić,oby lepiej nie ale Ja osobiście z takimi rzeczami wolę poczekać do momentu kiedy będę na etapie ciąży niezagrożonej...
nie AGA spokojnie,porownujemy,wymieniamy sie spotrzezeniami i takie tam,cos Ty chyba,zadna nie kupi takiego sprzetu jak juz nie bedzie pewna:sorry2:ale skoro mamy jeszcze troche czasu to tak sobie przegladamy wozki,butelki itd:tak::-D

AGNIESZKA- TALERZ JUZ MASZ TO POLOWA JEST a do marca blisko:tak: KPI23- no tak to juz czas zeby powoli sie rozgladac;-)tyle tego jest na rynku ze glowa boli:szok:ale to takie przyjemne zakupy:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nie AGA spokojnie,porownujemy,wymieniamy sie spotrzezeniami i takie tam,cos Ty chyba,zadna nie kupi takiego sprzetu jak juz nie bedzie pewna:sorry2:ale skoro mamy jeszcze troche czasu to tak sobie przegladamy wozki,butelki itd:tak::-D

spoko,rozumiem :tak:;-)
A Ja za tydzień góra dwa kupię już lustrzankę i nie mogę się doczekać,tak się cieszę :happy2::happy2::happy2:

AGNIESZKA- my cieszymy sie razem z Toba,pewnie bedziesz dodawala kupe zdjec na zamkniety jak bedziesz miala taki sprzet:-)

AGNIESZKA- my cieszymy sie razem z Toba,pewnie bedziesz dodawala kupe zdjec na zamkniety jak bedziesz miala taki sprzet:-)

Jeżeli wyrazicie na to zgodę to będę wrzucała także na zamknięty i na mojego fotobloga oczywiście :tak:

Dziewczyny co przygotowujecie na kolacyjkę?
Ja nie długo idę kąpać małego,przygotuję sobie kanapki do pracy,wykąpię się i jeszcze przed snem do was zajrzę:tak:

agnieszka.kk: to super ale sie będziesz cieszyć, nie no ja to wózka jeszcze nie kupuje ale ja to akurat musze być z tym na bierząco żeby wiedzieć co zamawiac :);-)
josephine: no następna mama zadowolona z lovi :) ja myśle że warto właśnie na początek sprubować z tymi tańszymi bótelkami bo tańsze nie znaczy droższe jak wszędzie i tu płaci się za firme :), ja myśle że też będe od tych tańszych firm zacznać no chyba że dziecie będzie marudzić :):)

a wy jak zobaczycie jakieś nowości albo fajne wózki to dajcie znać żebym nie wypadła z rytmu :):)

mama i co tak na oko to który Ci się lepiej podoba elipse czy xlander

mi nie zależy na małych kołach wolałabym pompowane żeby wygodnie było dziecku dzwigać tesz nie musze na 3 pietro jenak będe w miare lekkiego szukać :) no ale na to przyjdzie jeszcze czas
ale powiedzcie który z tych dwóch wózków byście woleli - to takie moje małe badanie :)

ja kolacyjke już zjadłam babcia zrobiła placki ziemniaczane :):) mmm pycha

właśnie doszłam do wniosku że monologi to moja specjalność :-D:-D:-D

dzięki agnieszka zaraz popatrze, ja właśnie poluje na jakieś adidaski bo mam nadzieje juz niedługo przyjdzie wiosna i będe musiała nabyć i tak sobie zerkam :)

nasza Zuzanka wlasnie zasnela,poczytalam Jej 5 min i juz chrapie;-)Domi spal w dzien 3 godz wiec jeszcze pol godziny idzie do kapania i tez spac-On zasypia sam wiec pogada po swojemu 10 min i tez zasypia wstaje o 7.30:happy2:dzieci juz po kolacji-kanapki z konfitura od babci i kakao, Domi po kapaniu jeszcze troche kakao popije a my z Tomkiem kolacji nie jemy:sorry2:czas sie brac za siebie bo wiosna idzie a tu brzuchy rosna choc moj Tom ma duuuzo wiekszy niz ja:baffled:ale tez nie jem,zeby Go nie kusilo...bo pozniej ja dzwigam te Jego kg wiadomo gdzie:-D:-)

reklama
ja musiałam zjeść kolacje choć w sumie to było obiadokolacja bo ja jem tylko rano potem 2 kanapki w pracy to jakby w domu już nic nie jadła to bym padła, ale już puźniej nic nie jem :)

no szukam szukam ale jakoś nic nie widze, chyba nie umiem tak przez internet, ale jeszcze popatrze :)

ja spadam bo mężulek wrócił z pracy pozdraiwam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry