Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kapi muszę dawać radę bo nie mam innego wyjścia...życie...
![]()
AGNIESZKA- TALERZ JUZ MASZ TO POLOWA JEST a do marca bliskoKPI23- no tak to juz czas zeby powoli sie rozgladac;-)tyle tego jest na rynku ze glowa boli
ale to takie przyjemne zakupy
![]()
spoko,rozumiem;-)
A Ja za tydzień góra dwa kupię już lustrzankę i nie mogę się doczekać,tak się cieszę![]()
agnieszka.kk: to super ale sie będziesz cieszyć, nie no ja to wózka jeszcze nie kupuje ale ja to akurat musze być z tym na bierząco żeby wiedzieć co zamawiac;-)
josephine: no następna mama zadowolona z lovija myśle że warto właśnie na początek sprubować z tymi tańszymi bótelkami bo tańsze nie znaczy droższe jak wszędzie i tu płaci się za firme
, ja myśle że też będe od tych tańszych firm zacznać no chyba że dziecie będzie marudzić
a wy jak zobaczycie jakieś nowości albo fajne wózki to dajcie znać żebym nie wypadła z rytmu
mama i co tak na oko to który Ci się lepiej podoba elipse czy xlander
mi nie zależy na małych kołach wolałabym pompowane żeby wygodnie było dziecku dzwigać tesz nie musze na 3 pietro jenak będe w miare lekkiego szukaćno ale na to przyjdzie jeszcze czas
ale powiedzcie który z tych dwóch wózków byście woleli - to takie moje małe badanie![]()
AGNIESZKA-tak jeszcze chwila i wieczor dla siebiea mandarynki sa zdrowe,wiec nie miej wyrzutow sumienia a przed ciaza trzeba sie dobrze i zdrowo odzywiac wiec jedz na zdrowie
;-) a Ty starania zaczynasz tak jak ja od czerwca
![]()
mama-My zaczynamy bardziej pod koniec wakacji ale nie wiem nawet czy nie bliżej końca roku bo chciałabym rodzić latem lecz nie wiem za którym cyklem uda mi się zajść także jedynie w najgorszym przypadku zacznę na początku 2011r.Mam nadzieję ze w 2011 już urodzę
Pewnie ostatnio zajdę i urodzę.
Idę kąpać synka,za pół godziny wpadnę do was ponownie![]()
;-)tego sobie i Wam wszystkim zycze;-)
ja mam 30 lat ,ale szczesliwie doczekalam sie dwojki;-)choc jak w wieku 25lat poronilam to zachwialo moja pewnosc siebie w tej dziedzinie a teraz prosze-trzecie planuje. masz racje za dlugo nie ma co czekac jesli nie chcecie miec tylko 1 dziecka:-)popieram a teraz zerkam na Twoje typy.