maryla86
Fanka BB :)
no chej dziewczyny my tak z męzem wczoraj rozmawialismy i stwierdziliśmy że kupimy x-landera chyba xa - ale to jeszcze nie wiadomo - to troche droższe wózki ale myślimy że warte swojej ceny poza tym ma starczyć na 2 dzieci
a poza tym przeciez sama sobie marzy nie nalicze to i tak troche taniej będzie 

no wiem krejzole jestesmy
a ja sie wkurzyłam dziś bo sie okazało że wcale nie musze robić szczepionki na tą żółtaczke bo juz miałam - byłam pewna że to była taka na 5 lat a to juz była ta na całe życie i zamist tego pani mi powiedziała że mam siebie i męza na ospe różyczke i odre szczepić

no masakra ale ja na wszystko albo byłam szczepiona albo juz chorowałam to nie wiem czy drugi raz 
masakra jak sie wkurze to sobie odpuszcze te szczepienia
choc wiem że nie powinnam
masakra
josephine : mam nadzieje że zaraz sie lepiej poczujesz
lovely: gratulacje i oczywiście że sie cieszymy ze nadrobiłaś zaległości w pisaniu
własnie przeglądam swoją książeczke i widze że byłam szczepiona na różyczke w 98roku a na odre w 94 to już chyba nie musze drugi raz co
??
a ospe mam zaznaczoną jako przebyta to chyba mam to z głowy jak myslicie?????????

no wiem krejzole jestesmya ja sie wkurzyłam dziś bo sie okazało że wcale nie musze robić szczepionki na tą żółtaczke bo juz miałam - byłam pewna że to była taka na 5 lat a to juz była ta na całe życie i zamist tego pani mi powiedziała że mam siebie i męza na ospe różyczke i odre szczepić

no masakra ale ja na wszystko albo byłam szczepiona albo juz chorowałam to nie wiem czy drugi raz 
masakra jak sie wkurze to sobie odpuszcze te szczepienia
choc wiem że nie powinnam
masakrajosephine : mam nadzieje że zaraz sie lepiej poczujesz
lovely: gratulacje i oczywiście że sie cieszymy ze nadrobiłaś zaległości w pisaniu

własnie przeglądam swoją książeczke i widze że byłam szczepiona na różyczke w 98roku a na odre w 94 to już chyba nie musze drugi raz co
??a ospe mam zaznaczoną jako przebyta to chyba mam to z głowy jak myslicie?????????
Ostatnio edytowane przez moderatora: