reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no chej dziewczyny my tak z męzem wczoraj rozmawialismy i stwierdziliśmy że kupimy x-landera chyba xa - ale to jeszcze nie wiadomo - to troche droższe wózki ale myślimy że warte swojej ceny poza tym ma starczyć na 2 dzieci:):) a poza tym przeciez sama sobie marzy nie nalicze to i tak troche taniej będzie :):):tak::-D no wiem krejzole jestesmy

a ja sie wkurzyłam dziś bo sie okazało że wcale nie musze robić szczepionki na tą żółtaczke bo juz miałam - byłam pewna że to była taka na 5 lat a to juz była ta na całe życie i zamist tego pani mi powiedziała że mam siebie i męza na ospe różyczke i odre szczepić :confused2::baffled::eek: no masakra ale ja na wszystko albo byłam szczepiona albo juz chorowałam to nie wiem czy drugi raz :eek::confused2: masakra jak sie wkurze to sobie odpuszcze te szczepienia:baffled: choc wiem że nie powinnam:baffled: masakra

josephine : mam nadzieje że zaraz sie lepiej poczujesz

lovely: gratulacje i oczywiście że sie cieszymy ze nadrobiłaś zaległości w pisaniu:rofl2:

własnie przeglądam swoją książeczke i widze że byłam szczepiona na różyczke w 98roku a na odre w 94 to już chyba nie musze drugi raz co:crazy:??

a ospe mam zaznaczoną jako przebyta to chyba mam to z głowy jak myslicie?????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześc dziewczyny wszystkie choroby wieku dziecięcego przechodzi się tylko raz . w zależności od tego czy dopadły nas za malucha .
mój mąż kiedyś miał ospe w wieku 30 lat .
a te wasze wózki są bardzo fajne tylko że ja jakoś wolę wózki z małymi kolami i takie trzyfunkcyjne ,dobre do samochodu . często jeżdzę i wole taką opcję gdzie mam fotelik na stelażu . a no i na wczasy lepiej zabrać taki .
co do łóżeczek to wiecie co sobie wymażyłam taką kołyskie na kółkach z budką całą obitą materiałe ceny są porównalne do łóżeczek turystycznych ,bo małe zawsze bedzie mogło się przemieszczać . a jak podrośnie to już ma swój pokuj .

Josephine – ja mam piekny udany poranek, bo nadal szczęście mnie rozpiera ze zdałam :D a cały dzień będę się lenic a wieczorem randka z moim narzeczonym ;)

Mama05 – ojej nie ma tak łatwo! nie puszczaj jeszcze kciuków ;) jeszcze czekam na wyniki z poprzedniego egzaminu :P

Za AGNIESZKĘ oczywiście trzymam kciuki żeby dała radę w pracy po pobudce w środku nocy!! J

Marylka – ale masz jazdy z tymi szczepieniami! Najlepiej idz do lekarza ze swoja książeczka i się dowiedz, co musisz zrobić a czego nie J

W ogóle poznałam Turka o u nas w szkole SA na wymianie międzynarodowej erasmus i teraz on mnie stale do siebie do Turcji zaprasza itp. Hahaha :P

ja samochodem prawie wcale nie jeżdże a nasze chodniki są w opłakanym stanie i mi akurat zalezy na dużych pompowanych kołach :) żeby dzidzi było wygodnie i mi prowadzić lekko nie potrzebuje tez super lekkiego bo nie będe musiała nigdzie wnosić po żadnych schodach wiec moge sobie na te koła pozwolić bo wiadomo że pompowane cięższe

a no ja wiem że tylko raz się choruje ale szczepi też sie chyba raz co ?? to sie chyba nie przedawnia i jak już raz byłam to teraz nie ma co:eek: tak na mój prosty chłopski rozum:rofl2:

lovely : nie no wiem ze kebaby są dobre ale nie próbuj się zwiesc i nieuciekaj nam z Tym turkiem :):);-) bo co by narzeczony powiedział:rofl2:

marla! ty najlepiej idz sie spytać lekarza co i jak a nie kombinujesz jak koń pod górkę ;)

josephine dziekuje :*

marylka
- nie martw się, nigdzie sie nie wybieram :D

kobitki mam pytanie do tych co juz maja dzieciaczki i do tych co planują czy miałyście lub będziecie miały wózek ze spacerówką montowaną w dwie strony ?? czy to wazny aspekt?? czy mozna sie obejść bez tego i mieć tylko ze spacerówką do przodu?:crazy: co o tym myślicie:eek::crazy:

reklama
ja mam spacerowke tylko twarza do ulicy. niby mowi sie ze wazne zeby dziecko widzialo mame i dobrze miec we dwie, ale moje jakos straumatyzowane widokiem ludzi nie bylo. koleznaka ma wozek w dwie strony i jak wlozyla twarza do mamy to maly tylko zeza dostawal i z siebie wychodzil tak chcial zobaczyc 'co tam z tylu widac" :) takie jets moje zdanie ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry