reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja dzis szynke robie,natarlam w przyprawach,podsmazam i teraz dusze tak okolo kg to i na jutro bedzie.do tego ziemniaki i fasolka szparagowa na masle z bulka tarta i kompocik z wisni od mojej babci:-Dtakze obiadek palce lizac,a najbardziej lubie ta fasolke:-p:-pa w klepie to wspolczuje bo jak ruchu nie ma to i czas sie wleeecze:crazy:

reklama
Sorki, że dziś tak milczę, ale mi internet chodzi i nie chodzi na zmianę :/ szlag mnie już trafia :( i tak sie dzieje od 3dni :/ muszę zadzwonić do firmy co mi go dostarcza i ich opierdzielić :P

lovely nie miej dla nich litości :) a jak ci z odchudzaniem idzie bo ja na wieczór nie jem ale w dzien to czasem zgrzesze

mama no czekam na ciebie i na ten obiadek tylko mi tu smaka robisz:-(

cześć dziewczynki !!!
ja dopiero teraz wpadam. Wczaoraj wieczorem się rozpisałam co do butelek, wózków i skasowało mi się:crazy:

maryla, ciuszki BOSKIE, a nocnik REWELKA. Polecam ciuchy, gatunkowo pierwsza klasa.
Butelki mam Tommee Tippee, bardzo jestem zadowolona i polecam. Przypominają cycusia i można podawać cycusiem mlesio, a butelką kaszkę, herbatkę, wodę etc. Bo te butle mają do wyboru dużo smoków, również tych do kaszek. Rewelka jak dla mnie. Mają też odpowietrzacz, więc nie ma mowy o bólach brzuszka. Polecam bo wypróbowałam na dziecku.

Wózek miałam fajny chicco trio tour (nie wkleję linku bo w pracy nie mam dostępu), ale jak dotrę do domu wkleję. Niestety po tygodniu jak zamieniłam z gondolki na spacerówkę, to nam go ukradli. Szkoda bo nawet się sprawdzał i pewnie posłużyłby się przy kolejnym dziecku. teraz bardzo podoba mi się espiro enzo (chyba tak się pisze), cena ok, widziałam go na żywo, super lekki, ma duże koła, co u mnie na wsi ma wielkie znaczenie;-):-).

kpi, fajnie, że spotkanie się udało. My na lutówkach mieliśmy jedno spotkanie, ale już z dzieciaczkami (mało nas było bo 3 mamy i 3 dzieciaczki), ale było sympatycznie.

mama, ty to matka polka, dom, dzieci, zakupy i jeszcze wypasiony obiad na stole.
lovely, widzisz kciukasy pomogły. Bardzo się cieszę.

poza tym mam dziś dużo pracy i jeszcze angielski przede mną więc uciekam i do miłego klikania.

lovely, mnie działa już lepiej net, więc widocznie na ciebie się przeniosło, hi hi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla86 - heh staram sie nie nakładać tyle na talerz i ograniczyć słodkie, ale czasem nie wytrzymuję i zjem ciastka albo coś :/ ale czuję powoli że się zaczynam robić napuchnięta, zawsze przed @ tak mam ;( wiec mam wrażenie że zamiast chudnąć to tyje :(

zapmarta
- ojjj tak, ciuki pomogły! jesteście niezawodne :* :D
a z tym netem to chyba tak :P może przejdzie na kolejna i mi zacznie działać? hihi :P

Witam
Ja już po pracy,odebrałam także synka z przedszkola,wpadłam się przywitać i zajrzę do was później,teraz lecę zjeść obiadek i ogarnąć trochę dom.

ZAPMARTA- to jeden z tych dni co lubie stac "przy garach"-jak juz pisalam ja w ogole lubie gotowac a juz jak mam dzien to hoho:laugh2: LOVELY- mi tez czasem siada to g.... i tez mnie szlag trafia jak dyskusja wre na forum a tu sie odpowiedz nie chce zalaczyc albo wysyla dlugo a na koncu sie kasuje bo mi pokazuje,ze mam sie zalogowac-no walnac o glebe to malo:crazy::angry: MARYLA-jak tam ruszylo sie cos czy zasnelas:-Da obiadek juz pakuje w trojaki i DHL-em wysylam.

hej tak wszystkim - lovely - jestem :-p

Nie zaglądam do was za często ale u siebie na kwietniówkach też nie siedziałam w ciąży ani po porodzie - nie mam serca do śledzenia kilku działów naraz :sorry:

maryla - nie martw się na wiosnę będziesz miała lepszy ruch bo wakacyjne szaleństwa zaczną na świat przychodzić :-D

Ja tylko na chwileczkę wpadłam bo muszę po swój monitor do teściów jechać bo ten się kopie a ja swojego nie przywoziłam tylko tam zostawiłam -po co mam sobie zagracać jak u nich dwa pokoje wolne co my zajmowaliśmy :laugh2:

Miłego popołudnia ;-)

reklama
witaj AGNIESZKA- ja wlasnie koncze pitrasic moj obiaedk,dzis troche pozno mi wyszlo,ale to poczytasz sobie co tam naskrobalysmy to bedziesz wiedziala czemu:-Dciesze sie,ze dzien w pracy juz Ci minal:tak:no to gotuj i zapraszam trzeba troszke popisac:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry