cześć dziewczynki !!!
ja dopiero teraz wpadam. Wczaoraj wieczorem się rozpisałam co do butelek, wózków i skasowało mi się
maryla, ciuszki BOSKIE, a nocnik REWELKA. Polecam ciuchy, gatunkowo pierwsza klasa.
Butelki mam Tommee Tippee, bardzo jestem zadowolona i polecam. Przypominają cycusia i można podawać cycusiem mlesio, a butelką kaszkę, herbatkę, wodę etc. Bo te butle mają do wyboru dużo smoków, również tych do kaszek. Rewelka jak dla mnie. Mają też odpowietrzacz, więc nie ma mowy o bólach brzuszka. Polecam bo wypróbowałam na dziecku.
Wózek miałam fajny chicco trio tour (nie wkleję linku bo w pracy nie mam dostępu), ale jak dotrę do domu wkleję. Niestety po tygodniu jak zamieniłam z gondolki na spacerówkę, to nam go ukradli. Szkoda bo nawet się sprawdzał i pewnie posłużyłby się przy kolejnym dziecku. teraz bardzo podoba mi się espiro enzo (chyba tak się pisze), cena ok, widziałam go na żywo, super lekki, ma duże koła, co u mnie na wsi ma wielkie znaczenie;-):-).
kpi, fajnie, że spotkanie się udało. My na lutówkach mieliśmy jedno spotkanie, ale już z dzieciaczkami (mało nas było bo 3 mamy i 3 dzieciaczki), ale było sympatycznie.
mama, ty to matka polka, dom, dzieci, zakupy i jeszcze wypasiony obiad na stole.
lovely, widzisz kciukasy pomogły. Bardzo się cieszę.
poza tym mam dziś dużo pracy i jeszcze angielski przede mną więc uciekam i do miłego klikania.
lovely, mnie działa już lepiej net, więc widocznie na ciebie się przeniosło, hi hi