Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już stara jestem, nie mam czasu na długą przerwę pomiedzy brzdącami :-)
moje typy:
FAMILY SHOP - Wózek głęboko-spacerowy Emmaljunga Smart
Bebecar
i innego o takim wyglądzie ...
no własnie tez słyszałam opinie że dziecko chce świat zobaczyć bo mame to w domu ciagle widzi![]()
jakie to ciezkie wszystko,jery moje plecy-niby autem ale potem sie nanosilam z auta do domu i w ogole
MARYLA-Ty wyluzuj z tym wozkiem bo masz jeszcze 10 m-cy do staran,potam 9 m-cy ciaza to do tego czasu moze jakis lepszy woeek Ci w oko wpadnie
a jesli chodzi o 2 kierunki spacerowki to ja mam maclarene i ona jest przodem do kierunku,ale jak ktos ma opcje w 2 strony to sie przydaje jak jest wiatr i dziecko az zatyka to wtedy jest si takie rozwiazanie.ja w wozku glebokim ktory mialam do dzieci,jak powyjmowalam niektore elementy to mailam spacerowke i tam byly 2 opcje jazdy i miala kola pompowane,ale jak dzieci urosly i byly coraz ciezsze to kupilam maclarenke bo ona jest leciutka,ma budke i kosz na zakupy i do prania jest bo wszystko sie sciaga i w odole jestem z niej zadowolona,ale nie mam glebokiego wiec teraz bedzie trzeba kupuic bo tamten dalam ludziom b.potrzebujacym,im zaraz sie rodzi a nie maja nic a ja niewiadomo czy zajde

miała kobieta zdrowie co
ja mam nadzieje miec 1 pod sercem jak juz zajde a Tobie zycze tych bluzniakow skoro tak chcesz
ja biore sie za obiad bo dlugo z kumpela przez tel gadalam a tu juz ta godzina,zaraz musze po Zuze jechac i za 2,5 godz Tomek bedzie;-)