reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja już stara jestem, nie mam czasu na długą przerwę pomiedzy brzdącami :-)

moje typy:
FAMILY SHOP - Wózek głęboko-spacerowy Emmaljunga Smart
Bebecar

i innego o takim wyglądzie ...

czesc wozeczek super kola ma fajne ale on jest chyba 2w1 bo tam jak czytalam to jest glegoki i spacerowka fotelika nie ma w zestawie :)

no własnie tez słyszałam opinie że dziecko chce świat zobaczyć bo mame to w domu ciagle widzi :):-D

to prawda jak opiekowalam sie maluchem to tez wolal siedziec przodem do kiernku jazdy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wrocilam z zakupow,rozpakowalam i padam:crazy:jakie to ciezkie wszystko,jery moje plecy-niby autem ale potem sie nanosilam z auta do domu i w ogole:wściekła/y: MARYLA-Ty wyluzuj z tym wozkiem bo masz jeszcze 10 m-cy do staran,potam 9 m-cy ciaza to do tego czasu moze jakis lepszy woeek Ci w oko wpadnie:tak::laugh2:a jesli chodzi o 2 kierunki spacerowki to ja mam maclarene i ona jest przodem do kierunku,ale jak ktos ma opcje w 2 strony to sie przydaje jak jest wiatr i dziecko az zatyka to wtedy jest si takie rozwiazanie.ja w wozku glebokim ktory mialam do dzieci,jak powyjmowalam niektore elementy to mailam spacerowke i tam byly 2 opcje jazdy i miala kola pompowane,ale jak dzieci urosly i byly coraz ciezsze to kupilam maclarenke bo ona jest leciutka,ma budke i kosz na zakupy i do prania jest bo wszystko sie sciaga i w odole jestem z niej zadowolona,ale nie mam glebokiego wiec teraz bedzie trzeba kupuic bo tamten dalam ludziom b.potrzebujacym,im zaraz sie rodzi a nie maja nic a ja niewiadomo czy zajde:sorry:

zajdzies zajdziesz nie bój żaby
no mi nie odbija ja tak akurat jako sprzedawca żeby wiedzieć co mam doradzać pytałam, a to że zmienie wózek jeszcze z 50 razy to pewne jak w banku w zależności od momentu w miesiącu raz będe chciała kupić za 700 zł żeby oszczędnie a następnego wymysle że komfort przedewszystkim :) i 1500 wyjdzie :) więc ja tam za wózkami jeszcze nie szaleje -ogladam czesto nie powiem ale musze być na bierząco ;-)więc mam wytłumaczenie , fakt myśle sobie o nie taki odpada a ten fajny ale nie nagrywam się przy tym

tylko wiecie co jak juz wiem że nie musze czekać z tą szczepionką to boje sie że mnie podkusi wczesniej , będzie mi trudniej wytrzymać do grudnia ale nie poddam sie będe próbować :):)

nosz kurde skleroze mam
miałam napisać asiu: fajnie ze do nas zajrzałaś i dzieki za odpowiedź
mama: oszczędzaj się troszke
josephine: co ciebie dziś tak mało na forum, jak tam humorek??

MARYLA- no wlasnie ja tak sobie pomyslalam,ze jak teraz nie musisz pilnowac tych szczepien to moze tak byc,ze juz w pazdzierniku zaczniecie:rofl2:ja mam za tydzien wizyte u ginek.i zobaczymy co z tym dzidowskim torbielem:crazy:

no tego sie obawiam że nie wytrzymam ale boje sie nadal czy wtedy damy sobie rade, niby to tylko kilka miesięcy ale mam jakieś takie obawy, ale jak to mówią wszystko wyjdzie w praniu :-D mam nadzieje że szybko pozbedziesz się tego torbiela i będziesz mogła działać

MARYLA- no wlasnie tez mam taka nadzieje i ja tez sie boje o siebie bo jak sie okaze,ze torbiel sie wchlonal albo,ze jest maly i po m-cznym leczeniu sie go pozbede to moze ja nie doczekam do czerwca tylko zaczniemy wczesniej:sorry::tak::-D

no no ja mam nadzieje że ja do września to spokojnie doczekam ale puxniej nie ręcze za siebie:-) nie no będe sie starała tak do listopada wytrzymać bo raczej za pierwszym razem mi się nie uda

ale mam dziś nudy w sklepie, wczoraj ciut lepiej było a dziś masakra od rana jakies fatum nademną chyba krąży:angry::crazy::angry::wściekła/y::szok:

a zreszta ty wiesz mama że co do wózków to ja bym najchętniej dla bliźniaków szukała :):)

a wiecie że u mojego na wsi była taka bebeczka co miała 4 porody i tak pierwsza ciąża to syn druga córa potem bliźniaki synowie i potem znowu blixniaki syn i córa i pamiętam jak chodziła do sklepu z wózkiem to w koło niej te wszystkie dzieci i ja myślałam że to przeczkole idzie :-D:-D miała kobieta zdrowie co

MARYLA- Ty to masz znajome-tyle dzieci,no ale co miala zrobic biedna jak dwa razy sie bizniaki trafilyto szybko sie przedszkola dorobila:-D ja mam nadzieje miec 1 pod sercem jak juz zajde a Tobie zycze tych bluzniakow skoro tak chcesz:tak:ja biore sie za obiad bo dlugo z kumpela przez tel gadalam a tu juz ta godzina,zaraz musze po Zuze jechac i za 2,5 godz Tomek bedzie;-)

reklama
to jak już coś ugotujesz to podrzuć mi bo ja dziś jakaś głodna śpiąca i marudna :tak: i wiecie nikt mnie nie kocha i takie tam - nie no smieje sie aż tak xle nie jest ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry