Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KPI23-prosze Cie jaka satra-dojrzalaja mam 30 lat ,ale szczesliwie doczekalam sie dwojki;-)choc jak w wieku 25lat poronilam to zachwialo moja pewnosc siebie w tej dziedzinie a teraz prosze-trzecie planuje. masz racje za dlugo nie ma co czekac jesli nie chcecie miec tylko 1 dziecka:-)popieram a teraz zerkam na Twoje typy.
oj,jak dla mnie to za duza cena troche i ja wole wozki tak zwane 3w1,ale po to jest tyle odeli i wzorow,zeby kazdy mogl wybrac cos dla siebie![]()
ja tez jestem za x landerem
a co do kolacji to jeszcze nie jadlamczekam na mojego, bedzie za jakies 40minut
pure ziemniaczane, kalafiorek i miecho ze swini czyli ogolnie CIEZKO
poza tym zlapal mnie katar ledwo oddycham
mam andzieje, ze malemu nie przekaze...
zdrówka życzę i kuruj się biedulko 
,do pracy jedzonko mam już przygotowane,kolacja dla męża gotowa teraz pozostaje mi tylko prysznic i spać ehhh 3.30 jak ja wstanę 

dobrej nocki a jutro miłego dzionka :-)

ale i tak jest cierpliwy jak ja co wieczor z Wami pisze a On nie narzeka
AGNIESZKA-badz dzielna rano ,jakos sie przestawisz choc latwo nie bedzie
JOSEPHINE-a TY latalas sprawy zalatwialas,pewnie sie spocilas i Cie przewialo
bidulko lecz sie bo ja juz 3 tydzien sie mecze takze dobrze radze wygrzej sie i dolecz do konca-cytryna,cebulka,itd...;-) buziaki slodziaki ja spadam,ale....jutro sie melduje
dobrej nocy!!!

odkupuję wczorajsza nieobecność;-)
no i super-bardzo sie ciesze i gratuluje,dobrze,ze juz moge kciuki puscic bo niewygodnie mi sie tak pisalo;-)dobrze,ze podbrzusze juz tak nie boli,trzymaj sie i wszystkie kobietki w ten mega mrozny poranek
brrr ja zaraz jade z Domisiem do Poznania na zakupy wiec wlece do Was po obiadku. a tymczasem trzymajcie sie cieplutko. JOSEPHINE- mam nadzieje,ze lepiej sie czujesz??
sciskam was wszystkie i do napisania. i pomyslmy cieplo o naszej AGNIESZCE ktora biedna pierwszy raz wstala dzis o 3.30-zeby Jej szybko dzien w pracy minal
papapa