reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tez jestem za x landerem :)
a co do kolacji to jeszcze nie jadlam :) czekam na mojego, bedzie za jakies 40minut
pure ziemniaczane, kalafiorek i miecho ze swini czyli ogolnie CIEZKO ;)
poza tym zlapal mnie katar ledwo oddycham
mam andzieje, ze malemu nie przekaze...

reklama
KPI23-prosze Cie jaka satra-dojrzala:tak: ja mam 30 lat ,ale szczesliwie doczekalam sie dwojki;-)choc jak w wieku 25lat poronilam to zachwialo moja pewnosc siebie w tej dziedzinie a teraz prosze-trzecie planuje. masz racje za dlugo nie ma co czekac jesli nie chcecie miec tylko 1 dziecka:-)popieram a teraz zerkam na Twoje typy.

oj,jak dla mnie to za duza cena troche i ja wole wozki tak zwane 3w1,ale po to jest tyle odeli i wzorow,zeby kazdy mogl wybrac cos dla siebie:tak:

tak, tak, nie ma co za długo czekać ... ja zresztą już swoje wyczekałam ....

oba te wózki są 3 funkcyjne ... inny nie wchodzi w rachubę ... za taką cenę to już musi być komplet, razem z fotelikiem samochodowym

ja tez jestem za x landerem :)
a co do kolacji to jeszcze nie jadlam :) czekam na mojego, bedzie za jakies 40minut
pure ziemniaczane, kalafiorek i miecho ze swini czyli ogolnie CIEZKO ;)
poza tym zlapal mnie katar ledwo oddycham
mam andzieje, ze malemu nie przekaze...

miłej kolacyjki życzę i kuruj się!

Josepchine teraz Ciebie choróbsko wzięło :confused: zdrówka życzę i kuruj się biedulko :tak:

Mój synek już śpi,zasnął przy zabawie z pianinem :-D,do pracy jedzonko mam już przygotowane,kolacja dla męża gotowa teraz pozostaje mi tylko prysznic i spać ehhh 3.30 jak ja wstanę :szok::wściekła/y:

No nic kobietki ja sie pozegnam mnie nadal katar meczy az czasem glowa boli,ide sie myc i spac a poza tym mezula loaptopa potrzebuje bo cos do pracy musi zrobic takze sila wyzsza:baffled:ale i tak jest cierpliwy jak ja co wieczor z Wami pisze a On nie narzeka:no::tak:AGNIESZKA-badz dzielna rano ,jakos sie przestawisz choc latwo nie bedzie:dry: JOSEPHINE-a TY latalas sprawy zalatwialas,pewnie sie spocilas i Cie przewialo:sorry2:bidulko lecz sie bo ja juz 3 tydzien sie mecze takze dobrze radze wygrzej sie i dolecz do konca-cytryna,cebulka,itd...;-) buziaki slodziaki ja spadam,ale....jutro sie melduje:tak::-Ddobrej nocy!!!

Dzień dobry :-)
Musiałyście mocno kciuki trzymać, bo dała test abcd i udało mi się ustrzelić 9pkt potrzebnych do zaliczenia :tak::tak::tak:
a potem byliśmy w akademiku, ja redsika sobie wypiłam :sorry:
i była fajna pani na portierni i pozwoliła nam zostać do północy i potem jak w domu byłam już to spać poszłam:happy:
Ale jestem szczęśliwa to sobie nawet nie wyobrażacie! jeszcze jak bym zdała ten poprzedni egzamin to juz w ogóle bym skakała pod sufit :-p:-p:-p

Aaaa mama05 ytała jak tam bóle - czasem delikatnie pobolewa ale nie tak mocno jak ostatnio, ogólnie nie jest źle ;-)

W ogóle rozpisałyście się o wózkach itp. i powiem Wam że na początku myślałam o tym Jumper X bo znajoma ma i poleca, ale ponoć jest bardzo ciężki i nawet na1pietro ciężko go wnieść jak dzidzi w środku, a ona ma windę więc ok, a u mnie w bloku nie ma windy wiec muszę pomyśleć o czymś lżejszym co na 1 piętro wniose sama spokojnie ;-)

Ale sie rozpisałam z rana - cieszycie się? :-p odkupuję wczorajsza nieobecność;-)
w ogóle to spać nie mogę, normalnie to bym do 10-11 spała :-p

czesc dziewczyny! jak tam humory z rana ?
u mnie paskudnie... katar meczy, horror
no a za oknem deszcz...
jakie plany na dzis macie ? ja bym chciala isc na spacerek no ale zobaczymy jak bedzie z tym deszczem...

reklama
LOVELY- kochana mowilam Ci,ze bedzie dobrze i warto isc bo moze akurat:laugh2:no i super-bardzo sie ciesze i gratuluje,dobrze,ze juz moge kciuki puscic bo niewygodnie mi sie tak pisalo;-)dobrze,ze podbrzusze juz tak nie boli,trzymaj sie i wszystkie kobietki w ten mega mrozny poranek:crazy:brrr ja zaraz jade z Domisiem do Poznania na zakupy wiec wlece do Was po obiadku. a tymczasem trzymajcie sie cieplutko. JOSEPHINE- mam nadzieje,ze lepiej sie czujesz??:happy:sciskam was wszystkie i do napisania. i pomyslmy cieplo o naszej AGNIESZCE ktora biedna pierwszy raz wstala dzis o 3.30-zeby Jej szybko dzien w pracy minal:tak:papapa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry