reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LOVELY I MARYLA- ciesze sie kobiety,ze staracie sie trzymac w swoich postanowieniach,MARYLA-podobno duzo daje jak sie zrezygnuje z wieczornego jedzenia a najlepiej zeby nie jesc 3 godz. przed pojsciem spac bo zoladek zdarzy przetrawic czy jakos tam w kazdym razie ja tez nie jem wieczorami i mojego chlopa musze pilnowac:crazy:bo jak Go spuszcze z oka to szuka po szafkach gdzie tam jakie slodkie:angry:wiec dostal wyklad i przestal jesc po nocach bo On tak do 24-1 w nocy czesto siedzi:sorry:

mama ja mojego nawet nie próbuje upilnowac:-D ja sie skupiam na tym żeby on mnie nie skusił:-D
no miałam mały towar, ale super pieluchy tetrowe i flanelowe przyszły w zyrafy :) flanela mam w misie i bociany a tetre w pieski jeszcze :) jutro zrobie zdjątka to wyśle :) ja wogule jestem chora na zywrafy - one takie świetne i miałam klientów co przebierali ciuszki na pierwsze 2 m-ce dla dzidzi co sie w kwietniu urodzi - smieszni tacy byli :) pan chciał wszystko w smoki i donozaury mama chciała zielone a córa jeszcze co innego i zgadać sie nie mogli momętami ale ogólnie 400 zostawili więc nieźle w nagrode ałam im skarpetki i półśpiochy w prezencie - drobiazg mnie dużo nie kosztuje a jak klient robi większe zakupy to staram się coś dorzucić zawsze to większe szanse że do mnie wróci :)

zamarta: ciesze sie niesamówicie że ciuszki Ci sie spodobały - powiem że mialam stresa czy zadowolą :eek: ale udało sie huraaaaaaaa:rofl2:

MARYLA-i to jest b.dobra wiadomosc bo jak my bedziemy u Ciebie zamawialy to tae liczymy na jakis drobiazg po znajomosci:cool2:a jesli chodzi o ciuszki to fajnie,za ZAPMARTA zadowolona czyli smialo u ciotki Maryli mozna zamawiac:-Dmoj mezulo za 10 minut nadejdzie wiec ide Mu obiadek odgrzac co by chlopczyk po calym dniu pracy cos domowego zjadl:tak:Maryla jak tam DHL dotarl z obiadkiem.jutro chyba mizerie do obiadu zrobie tak juz za mna chodzi....:-D

ja dzis taka wymeczona - malo spałam głodna i wogule jak flaki z olejem a ty mi tu jeszcze o ukochanej mizeri mówisz:-( obiadek nie dotarł choc taka juz jestem jakby to moja mama powiedziała spiczniała że chyba nawet jesć mi sie odechciało, chyba po prostu musze sie legnąć choć na 10 minut do łóżeczka pod ciepłą kolderke i nic mi więcej nie potrzeba no może wygranego totka :) :-D

MARYLA- jeszcze troch i zamykasz i mozesz myknac pod koldre skoro tego Ci dzis potrzeba-a moze zmeczenie z Ciebie wychodzi po tej niedzieli co opadlas swojego 4 razy:-D:laugh2:

mama05 - nie ma nic gorszego niż mulący net :/

Sol - super że wpadłaś kochana!! zaglądaj częściej :*

marylka, mama05 - kurde tak zachwalacie że najlepiej nie objadać się przed snem, a u mnie odwrotnie :/ zanim zabiorę sie za śniadanie to już południe jest a jeść wieczorem to moge nawet o północy :( trzeba będzie walczyć ze sobą, ale skoro Maryla daje radę to i ja też :D

Rany dziewczyny ale jestem happy :D mama mówiła ze ślub jak co w 2012 a teraz ja przekonałam, żeby mysleć raczej tak jak ja chce - końcówka 2011 jeje :D

Cześć dziewczyny ,
Wiecie co dziś zrobiłam ,a tak żeby sobie poprawić humor zafundowałam sobie farbowanie włosów -a co ,,, też mi się coś należy ,
mój w pracy jak wróci to będę spać więc jutro dopiero zobaczy . hihih...
tak sobie czekałam z tą farbą i jakoś dziwnie się poczułam zrobiło mi się niedobrze od zapachu farby ,, dziwne bo przecież moja fasolka zrobiła mnie w konia . i mimo wszystkich jak to mówją ksiązkowych objawów nie pokazała się . Bardzo szkoda nie ukrywam że trochę mnie zabolało to .
Aco do wózków to wolę obustronne .

reklama
AGNIESZKA-dalej,pisz co sie stalo:crazy: musisz to z siebie wyrzucic!!! JOSEPHINE- robisz jutro test???????????????????????

AGNIESZKA- jaki masz sliczny avatorek:-Dsama milosc!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry