Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odrazu widać Twoją nieobecność zwłaszcza że na ogół częściej zaglądasz na pewno będzie ok nie ma bata we wsi żeby było inaczejrobie robie test ale mysle ze bedzie ok

mnie obligowala umowa i mialam minimum m-ac na wypowiedzenie a w jednej chwili zostalam bez opieki do moich skarbow,tak wiec sierpien bylam w domu z nimi,chodzilam do pracy w week. a od wrzesnia dalam Zuze do przedszkola panstwowego (320zl)a Dominika do prywatnego(700zl
),ale w sumie po przeliczeniu kosztow + paliwo bo do pracy jezdzilam 25km w jedna str.dalam sobie spokoj i od grudnia nie pracuje. ale u Ciebie chodzi o studia wiec pomysl troche i nie rezygnuj tak szybko,tyle zalatwilas z dziekanem
moze jakis zlobek albo prywatne przedszkole-u nas jest takie na dodziny,nie musisz dawac codziennie i na cale dnie tylko jak Ci pasuje-moze gdzie kolo Was tez jest takie. Gratuluje mezowi podwyzki:-)JOSEPHINE- wiem co czujez bo ja bylam w podobnej sytuacji-tez mialam opiekunke do dzieci w wakacje a od wrzesnia Zuza jest w przedszkolu i ta pipka z dnia na dzien powiedziala,ze nie bedzie przychodzila bo lato ucieka a ona na ogrodzie chce sie opalac i ze kasa az tak nie jest jej potrzebna i poszla. no zalamka jacy niektorzy sa nieodpowiedzialni,mnie obligowala umowa i mialam minimum m-ac na wypowiedzenie a w jednej chwili zostalam bez opieki do moich skarbow,tak wiec sierpien bylam w domu z nimi,chodzilam do pracy w week. a od wrzesnia dalam Zuze do przedszkola panstwowego (320zl)a Dominika do prywatnego(700zl
),ale w sumie po przeliczeniu kosztow + paliwo bo do pracy jezdzilam 25km w jedna str.dalam sobie spokoj i od grudnia nie pracuje. ale u Ciebie chodzi o studia wiec pomysl troche i nie rezygnuj tak szybko,tyle zalatwilas z dziekanem
moze jakis zlobek albo prywatne przedszkole-u nas jest takie na dodziny,nie musisz dawac codziennie i na cale dnie tylko jak Ci pasuje-moze gdzie kolo Was tez jest takie. Gratuluje mezowi podwyzki:-)