reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
te moje truskawki to z lodówki , no tak nie naleciało że musiałam je odkopać -mam dobrą teściową super babka nawet czasem myślę że to z nią powinnam się orzenić nie z jej synem . ona tak dba o moją lodówkię zawsze coś dobrego podrzuci .
a moje włosy teraz są takie jak mleczna czekolada po prostu super - wcześniej były czałkiem czarne . bo takie mam swoje , więc pomyślałam że czas na zmiany

reklama
JOSEPHINE- moja ostatnia praca,gdzie przepracowalam rok to w branzy odziezowej- pracowalam jako doradca klienta w salonie firmowym z meska odzieza-generalnie ubieralam biznesmenow,panow ktorzy szli do slubu,czesto tez swiadkow i ojcow,tesciow-praca gdzie sie duuuuuzo mowi,czyli moj zywiol.:-Dale dzieci sa wazniejsze i skoro zrobil sie problem to wybralam moje maluchy-tyle na nie czekalam. a teraz juz nie wraca bo jak planujemy zaraz trzecie to nie ma sensu tymbardziej,ze nie mialabym co zrobic z Dominikiem.

te moje truskawki to z lodówki , no tak nie naleciało że musiałam je odkopać -mam dobrą teściową super babka nawet czasem myślę że to z nią powinnam się orzenić nie z jej synem . ona tak dba o moją lodówkię zawsze coś dobrego podrzuci .
a moje włosy teraz są takie jak mleczna czekolada po prostu super - wcześniej były czałkiem czarne . bo takie mam swoje , więc pomyślałam że czas na zmiany
faktycznie taka tesciowa to skarb:-)moja sie do tego nie garnie za to nadrabia maja babcia,ktora b.duzo man daje jak jedziemy na Pomorze to zawsze sporo przetworow przywozimy-buraczki,dzemy za sliwek i wisni,mus z jablek,kompoty z czeresni,wisni,jablek,gruszek,duzo sloikow jadod,malin ITD duzo by pisac-kochana kobieta:-Di order powinna dostac tak dobre te przetwory.:tak:

ja czasem też coś zrobię , no ale ona robi super ..
no i mam ją pod ręką bo mieszkamy w tym samym miescie .
lece pa dziewczyny będę się relaksować do póki starego mojego nie ma ,,, jak wróci będę już pewnie spać ,

dokladnie-moja mama kupuje babci owoce a Ona poniewaz dziadziu moj kochany juz nie zyje 6 lat ma duzo czasu to chetnie robi i czuje sie potrzebna a dla nas to jest duza pomoc,jak nie mam surowki to otwieram buraczki dodaje cebulke i gotowe,malinki czesto do herbat dodaje,jagody do budyniu i innych deserow,a dzemy i musy to super sprawa do nalesniczkow czy ryzu zapiekanego z cynamonem:-)jestem babci bardzo wdzieczna i moja rodzinka tez:-D

reklama
my takie robione smakołyki przywozimy zawsze z PL jak jedziemy autem bo teściowa robi i też są pyszne :tak:to nie to samo co ze sklepu :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry