reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje krasnale tez juz spi:tak: a reszta babek- Maryla pewnie patrzy na slodkosci i stara sie nie ulec pokusie:-DJOSEPHINE- zamartwia sie biedna co dalej zrobic ze studiami i malo ugodowa opiekunka:crazy: KPI23-pewnie szarpie sie z mezem o lustrzanke bo kazde chce robic fotki ASIUASIU- czeka przy telefonie bo moze pan z propozycja pracy zadzwoni,ZAPMARTA- nadal podziwia ciuszki ktore zamowila u Maryli :laugh2:ANNA77-pewnie szykuje sie do spania:sorry: a my tu skrobiemy:tak:;-)

reklama
Rewelacyjny skrót :tak::-D
...a my tu skrobiemy :tak:;-)

...mnie zaczyna brać chyba jakieś choróbsko :eek:
W domu ciepło a mi ciągle zimno,siedzę w bluzie męża,poza tym zaczyna mnie pobolewać gardło ehhh zobaczymy co będzie jutro...może i dobrze że jutro mam wolne,troszkę się podleczę :nerd:

No i tak skubię sobie ziarenka słonecznika i siedzę na bb

jeszcze zapomnialam o LOVELY- ktora pewnie gromy posyla bo net Jej muli albo jest ze swoim kochanie. a jesli chodzi o choroby to widze jestes nastepna-najpierw ja,potem Lovely,niedawno Josephine narzekala a teraz Ty:sorry:ale jak Ci zimno to sa 2 wyjscia-albo zmeczenie wychodzi albo choroba Cie bierze:-( wez na noc jakis gripex,rutinoskorbin czy co tam masz i moze sie nie rozkula;-)ja caly czas zagilana jestem,marze zeby w koncu normalnie oddychac. a mezulo nalal teraz winka i mi tam sie cieplutko zrobilo:-D

pisze tez na watku -mama po raz 3 i co dalej i tam jedna mamuska ma termin na jutro wiec ciekawe jestesmy czy poleci-ma 2 corki teraz bedzie synek:tak:bardzo mi pomagaja spojrzec na pewne sprawy inaczej i troche podpowiadaja;-)ciesze sie,ze znalazlam taki watek na BB:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powiem szczerze że czasami mam serdecznie dość tej pracy,tych nocnych powrotów po 23 i rannych pobudek o 3.30 ale co zrobić,takie życie...ehhh:sorry:
mama fajnie że znalazłaś taki wątek bo to wątek odpowiedni dla Ciebie w końcu już nie długo zostaniesz mamą po raz 3ci :happy:
Tylko nie szalej po tym winku Krzysiu hehe ;-)

dziewczyny ja tylko na chwile chcialam wam powiedziec ze pan ze sklepu sie odezwal i mam isc na 2 dni probne uchh stresa mam i bylismy ogladac mieszkanie takze bedziemy sie pzeprowadzac trafila sie super okazja 3 pokoje za 430 euro miesiecznie w centrum miasta :)) pozdrawiam was :))dobranoc

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja tylko na chwile chcialam wam powiedziec ze pan ze sklepu sie odezwal i mam isc na 2 dni probne uchh stresa mam i bylismy ogladac mieszkanie takze bedziemy sie pzeprowadzac trafila sie super okazja 3 pokoje za 430 euro miesiecznie w centrum miasta :)) pozdrawiam was :))

asiu to super,3mam kciuki,będzie dobrze,daj z siebie wszystko i gratuluję przeprowadzki :tak:;-)

Ja uciekam spać,jednak nie poczekam na męża,jestem zmęczina i na dodatek to gardło grrr boli także wypiję jeszcze mleko z miodem i spać.
Do jutra

Ostatnia edycja:
Hej! ja na sekundkę wpadłam tylko powiedzieć, żebyście sie o mnie nie martwiły - jestem w dobrych rękach :D przyjechał ten mój i zostaje na noc, więc wiecie ;)
dobrej nocki i do juterka :)

maz placil rachunki przez internet i troche Mu zeszlo. ja tez sie klade bo jutro o 7 wstaje ,Zuzie do przedszkola zawoze a Dominik bedzie z Tomkiem w pracy na czas mojego fryzjera takze zawioze ich i jade sie relaksowac;-)ASIU-gratuluje i powodzenia-wszystko sie ulozy,domyslam sie jaka jestes szczesliwa.buziaki,dobrej nocki i Aga nie daj sie zarazkom-do jutra.ja bede popoludniu jak wroce z Poznania:tak:papapa

LOVELY-oj Ty,Ty dzialaczko:tak:fajnie,przyjemnosci!!!!!

JOSEPHINE- przypomnij mi od kiedy Wy zaczynacie starania???

styczen 2011 :) no moze grudzien jesli owulacja pod koniec m-ca ;)

lo jezu... nie wiem czy dam rade odp wszystko co ccialam bo pewnie 1/2 juz zapomnialam :
asia: super z ta praca, zycze powodzenia
agnieszka: podziwiam cie, jak ty robisz z tym wstawaniem, ja nie spie do 24-1 ale moj maly wstaje ok.8h30 ostatnio (bo chodzi spac juz o 18h30) a zanim zaczal chodzic, czyli jeszcze 2-3 tyg temu chodzil o 19 i wstawal o 9-9h15 ... i ja teraz nawet te pol godziny odczuwam mimo ze to az 8h30!!!!!!!!
mama : masz racje ciagle mi wrzod siedzi z ta sprawa o te piatki; dostalam kolejnego mesa w ktirym niania twierdzi z elpeiej jak kogos znajde i nawet sie nie pali zeby zapytac o zmiane godzin, sprobowac...
lovely: widze ze wy ladnie szalejecie hihiihihihihi

aha: jeszcze asia: 3 pokoje centrum za 4OO pare EURO?????????? looo.. lap poki mozesz! bajka rewelacja normalnie. nasze jest w centrum ale w miescie pod paryzem (4km od camps les elysees, abrdzo dobre miejsce) i mamy 70m, 3 pokoje i na dzien dzisiejszy gdybysmy wnajeli to ok.1300-1400 euro na mieisac bez oplat!!!! boze jakis inny swiat normalnie!

reklama
lo jezu... nie wiem czy dam rade odp wszystko co ccialam bo pewnie 1/2 juz zapomnialam :
asia: super z ta praca, zycze powodzenia
agnieszka: podziwiam cie, jak ty robisz z tym wstawaniem, ja nie spie do 24-1 ale moj maly wstaje ok.8h30 ostatnio (bo chodzi spac juz o 18h30) a zanim zaczal chodzic, czyli jeszcze 2-3 tyg temu chodzil o 19 i wstawal o 9-9h15 ... i ja teraz nawet te pol godziny odczuwam mimo ze to az 8h30!!!!!!!!
mama : masz racje ciagle mi wrzod siedzi z ta sprawa o te piatki; dostalam kolejnego mesa w ktirym niania twierdzi z elpeiej jak kogos znajde i nawet sie nie pali zeby zapytac o zmiane godzin, sprobowac...
lovely: widze ze wy ladnie szalejecie hihiihihihihi

aha: jeszcze asia: 3 pokoje centrum za 4OO pare EURO?????????? looo.. lap poki mozesz! bajka rewelacja normalnie. nasze jest w centrum ale w miescie pod paryzem (4km od camps les elysees, abrdzo dobre miejsce) i mamy 70m, 3 pokoje i na dzien dzisiejszy gdybysmy wnajeli to ok.1300-1400 euro na mieisac bez oplat!!!! boze jakis inny swiat normalnie!
tutaj tez sa domy za tyle ale od czasu jak ten kryzys maja to bardzo poszly w dol za 500 euro na wioskach masz super chate pewnie w dublinie drozsze ale tutaj w malych miasteczkach to taniutko teraz warto wynajac my chcielismy dom ale jak ma byc ta praca to musimy w centrum naszego miasteczka mieszkac bo ja prawka nie mam i tak wczoraj myslelismy ze w sumie poki nie ma dzieci to mozemy byc w mieszkaniu potem jak beda to sie do domku przeniesiemy pozdrawiam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry