reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aniabb77 - widzę ze nie tylko ja dzisiaj truskawki wcinałam :laugh2: ale ja sama sobie robiłam w lato żeby na zimę były. Więc dzisiaj były kluseczki z truskawkami, śmietaną i cukrem - Karola wtryniała tylko jej się uszy trzęsły :laugh2::laugh2::laugh2:

josephine- trzymam kciuki ;-)

A ja nie mam za bardzo czasu żeby zaglądać na kilka wątków i jeszcze nadrabiać a nie lubię robić wiochy albo coś robię porządnie albo w ogóle a jak nie mam czasu was nadrabiać to po prostu nie zaglądam i już :sorry:

reklama
napisze Wam,ze moj maz powiedzil,ze skoro od czerwca zaczynamy starania to On ma cel zrzucic troche kg bo wazy 115kg przy wzroscie 190cm,wiec w sumie nie jest b.gruby,jedynie brzuszek ma,swojego czasu trenowal dlugo wioslarstwo i chodzil na kregle ale od czasu jak zalozylismy rodzine i przeprowadzilismy sie pod Poznan to juz brak czasu na to i cialo odczulo brak sportu i poszlo w brzuch:crazy:ale zaczal cwiczyc i wieczorami wytapia z siebie 7 poty przez godzine-podziwiam Go i ciesze sie bo to znaczy,ze tez bardzo chce tego maluszka:-D:laugh2:

wiesz co,niby akurat,ale jak sam dla siebie chce sie pozbyc to mi to na reke-bedzie mi lzej:-D:-D:-D-wiesz o co chodzi:tak::-)a ja mam 170 i obecnie waze za duzo choc tez niby tego nie widac,ale chcialabym mnie-waze 65kg:sorry:marzy mi sie chociaz 60....

To Ty dobrze warzysz kochana :tak:
I dokładnie wiem o co chodzi :-D:-D

Mój M ma 192cm i waży 86 a Ja ma 185cm i ważę 59 hehe chudzinka ze mnie ale apetyt mam za dwóch :-D

o matko i corko-ile Twoj wazy???????????? no to Ty masz miodzio w tych sprawach,ja mam co dzwigac:-D:laugh2:na rozne sposoby probujemy ,ale na koncu i tak klasyka,wiec lekko nie mam:no::tak:a Ty to taka raczej wysoka kobietka;-)i jak na swoj wzrost to faktycznie szczuplutka:laugh2:

o matko i corko-ile Twoj wazy???????????? no to Ty masz miodzio w tych sprawach,ja mam co dzwigac:-D:laugh2:na rozne sposoby probujemy ,ale na koncu i tak klasyka,wiec lekko nie mam:no::tak:a Ty to taka raczej wysoka kobietka;-)i jak na swoj wzrost to faktycznie szczuplutka:laugh2:

mama mój M jak dla mnie jest w sam raz no a Ja to szczuplusia i wysoka :tak::tak:
My przećwiczyliśmy już chyba całą kamasutrę :rofl2::-p:-D

fajnie masz,ze u Was w sam raz mi czasem troche ciezko. my tez bardzo duzo przerobilismy i ciesze sie,ze monotonii nie ma poki co:tak:ostatnio nawet kupilam taka fajna ksiazke o pozycjach i takie tam,ale tam niewiele jest dla nas nowych pozycji;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry