reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć laski:)
Ja dziś zabiegana:)
Jak wyszłam na miasto około południa tak dopiero teraz wróciłam,nakupowałam pierdółek do domu :cool2:

reklama
mama05 - z Warszawki 3 córeczki i 3 synków ;) czyli komplet ....

a ja czuje się dobrze tylko zgaga bardzo mnie męczy :-(

PS. chwaliłam się już, że mam z górki? ... połowa ciąży za mną ...

czesc dziewczynki jetsem juz :) nadrobilam :)
fajne te wozeczki :)))
ja mojemu wzielam chicco ale byl ciezki i duzo miejsca zajmowal wiec jak maly juz dobrze siedzial to mu dokupilam spacerowke uzywana wlasnie GRACO jest bardzo lekka i latwo sie nia jezdzi, koleczka ok

moj niusiu juz spi od jakis 20min a ja ide robic kolacyjke i sie ogarnac
zmeczona jestem rozemocjonowana po spotkaniu z dziekanem no i moje sprawy wiele do przodu nie ruszyly... wredna profke postaramy sie ominac ale czeka mnie duuuzo pracy i nie wiem czy zdaze.. no ale nic myslenie o tym teraz, wyjdzie w praniu :) milego wieczoru i bede tu do was zagladac :) pa

AGNIESZKA- no to dalej,poprosze liste co tam ciekawego kupilas:tak:ja tez lubie takie rzeczy kupowac-to ladne,tamto ladniejsze czasem ciezko sie zdecydowac,teraz jestem na etapie okien-firanki i dodatki;-)to dzien Ci zlecial:tak:

Tak dzień mi zleciał i to nawet nie wiem kiedy,chyba nie długo będę musiała kłaść się spać(za jakieś 2 godzinki)bo rano o 3.30 muszę wstać do pracy.A kupiłam śliczny duży,czerwony wazon do kwiatów i brązowo-czerwone suszki do pokoju gościnnego.Alankowi kupiłam obrazek na ścianę i kilka koszulek :)zrobiłam także zdjęcia bo potrzebuję aby dołączyć do mojej nowej umowy z agencją:)

marylka: dzieki z aposta na privie :) wszystkim w ogole big dzieki :)
zapomnialam dodac o butelkach : WAZNE!
- ja uzywam i avent i lovi. a najlepsze jest to ze te lovi maja smoczki ktore sa bardziej miekkie niz smoczki avent. ale one sa wzorowane na tyh aventa: wiec smozki lovi (ta rozowa seria) wchodza do butelek aventa!!!! tak wiec mama mi kupila 2 butle lovi i zapas smoczkow ktorych uzywam i w avencie i w butelkach lovi oryginalnych. uwazam ze sa super! zadne inne mi nie przeszly choc probowalam bo np chcialam sie przerzucic na szklane butle
firmy stad, plus nuk, carrefour i inne: maly juz nie chcial zlapac innego smoczka wiec jade ciagle na avent i lovi

Dziewczyny tak was podczytuję kilka stron wstecz...i wy już wybieracie wózki :confused: laski nie nakręcać się aż tak bardzo bo to może zaszkodzić,oby lepiej nie ale Ja osobiście z takimi rzeczami wolę poczekać do momentu kiedy będę na etapie ciąży niezagrożonej...

KPI23- tak chawlilas sie,ze juz masz z gorki,widze na suwaczku:tak: a jakie imiona Warszawskie mamy wybraly:confused: moja kumpela wlanie urodzila corke- Martyne syna juz maja:cool2: JOSEPHINE- NO,CIESZE SIE,ZE SPRAWY IDA DO PRZODU to jest bardzo dobra wiadomosc i wszystko sie ulozy:tak: AGNIESZKA- a Tobie bidulko wspolczuje tak nieludzkiej godziny pobudki:wściekła/y:i chyba masz racje trzebaby powoli szykowac sie do spania,chyba ze ogladasz m jak milosc to po filmie:tak: no niezazdroszcze,pracowalam w wielu miejscach ,ale o takiej godzinie niewsytawalam,najwczesniej o 5 i to z wieeeelkim bolem:wściekła/y:ale te czasy minely a dzieci daja pospac:cool2:

fajnie posłuchać opinii mam - ja powoli wybieram wózek ... a za chwilkę cała reszta akcesoriów ... :-)
piszcie, piszcie ....

mama05 - jest na razie tylko Wiktor i Natalka - reszta w trakcie ;)

agnieszka.kk - jak Ty dajesz radę z tą godziną??? dla mnie 6 to trudna sprawa ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kapi muszę dawać radę bo nie mam innego wyjścia...życie...:dry:
mamaniestety nie oglądam M jak miłość bo nie mam polskiej telewizi dopiero w marcu przywieziemy sobie z Polski dekoder bo talerz już mamy :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry