reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no dobrze mama że tu dziewczyny zwołujesz Ty naprawde jesteś nasza mama:)
no dziś troche lepiej ale znacie mnie to jeszcze nie to, no ale zobaczymy ile wyjdzie na koniec dnia, w sumie to dziś lepszy dzień :) i sprzedałam to zielone łóżeczko to bujane z budką :) ale stwierdziłam że to niebieskie to chyba jednak nie dla dziewczyny różowe tez odpada bo jak potem będzie chłopak to co głupio tak a jak sie nie zniszczy to też po co potem drugie kupować no nic zobaczymy jakiś kolor napewno wybiore a Wy mi w tym pomożecie :):):)
dzisiaj przyszła babeczka i jak zobaczyła jeden wózek x-landera xa to powiedziała że musi kiecke ślubną sprzedac i wtedy kupi ten wózek -tylko mam nadzieje że u mnie :) no i jeszcze nie znają płci a kobita już butelki do karmienia kupiła smoki p[onad 80zł na to wydała jak powiedziałam mojemu kamilowi to stwierdziła że nie tylko ja jestem szalona - ale jak ja mu mówiłam to niechciał uwierzyć :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARYLA- no wlasnie,ktore butelki najlepiej Ci sie przedaja:confused: ja do moich obu uzywalam z Aventu a teraz moze by sprobowac te z firmy LOVI czy jak tam to sie pisze,widzialam u Ciebie,ze tez je masz:tak:

czesc :) dziewczynki tak sobie podczytuje co piszecie i powiedzcie mi czy lepsze sa turystyczne lozeczka czy drewniane
i jak mozesz marylu napisz ile kosztuje ten nocnik :)

no ta babeczka kupowała własnie lovi i nuka lovi to podrubab aventa a ponoć tak samo dobra u nas doś dużo schodzi tych smoków i butelek wiem tez że smoki z lovi pasują do butelek aventu

ASIUASIU- hej,ja Ci nie odpowiem jednoznacznie bo do tej pory mam jedynie drewniane,ale jak pisalam wczesniej czesto jezdzimy do moich rodzicow na kilka dni,wiec jesli teraz zajde to kupimy tez to turystyczne tymbardziej skoro ma tyyyyle funkcji. a poza tym jak ja mam dom pietrowy to 1 bede miala w pokoju a 2 bede miala na dole,latem bedzie mozna do ogrodu wystawic skoro jest moskitiera:-Ddla kazdej a zas co innego sie liczy wiec ciezko powiedziec. do tego jesli dziecko bedzie mialo problem z zasniecem to to turystyczne ma opcje bujania. no kochana,tu juz decyzje pozostawiam Tobie chyba ,ze pozostale kobietki maja jednoznaczna odpowiedz:happy2:

ten nocnik kibelek kosztuje 20,65
a co do łóżeczek to chyba jak sie komu co bardziej podoba oba mają dwa poziomy dużo ludzi boi się teraz do drewnianego dawać dzidzie że sie poobija o szczebelki ale z drugiej strony my zyjemy :) więc sie da sa tacy co nie wyobrażają sobie innego niż drewniane, do obu musisz dokupić materac drewniane jest troche tańsze- choć nie zawsze:) ale nigdzie go nie weźmiesz - ja osobiście będe miała tylko turystyczne z dodatkowym materacem :)

wlasnie o tym myslalam ze dziecko bedzie wisialo jak w hamaku :zawstydzona/y:a tam trxeba materacyk dokupic jaka ja glupia a powiedzcie mi jeszcze czym sie roznia zwykle butelki od tych markowych ??

MARYLA- bo tak mysle,ze do 3 to bym chciala cos nowego jesli chodzi o firmy,to co sie sprawdzilo to napewno zostawie- jak np.pieluchy-sprawdzilam kilka i TYLKO polecam Pampersy,jak sie trafi promocje to nie sa takie drogie a bardzo chlonne i oddychaja-moje ani razu na nich nie mialy odparzonej pupy a przy innych niestety bardzo szybko.:baffled:

ja tez słyszałam od innych mam że tylko pampersy, choć są tacy co chwalą też hagisy
mi się podobają butelki tommee tipee i kaształt smoka naprawde mają jak cycuch :):)

reklama
ja mam drewniane,ale zadne mi sie nie poobijalo bo mam ochraniach na szczebelki-kupuje sie razem z kompletem poscieli,zawsze beda za i przeciw do 1 i do 2 lozeczka:tak: a jesli chodzi o butelki to ja uzywalam Aventu bo maja w smoczkach takie "dziurki" i odprowadzaja powietrze dzieki czemu dziecko sie tyle nie nalyka i potem nie ma wzdec

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry