maryla86
Fanka BB :)
no dobrze mama że tu dziewczyny zwołujesz Ty naprawde jesteś nasza mama
no dziś troche lepiej ale znacie mnie to jeszcze nie to, no ale zobaczymy ile wyjdzie na koniec dnia, w sumie to dziś lepszy dzień
i sprzedałam to zielone łóżeczko to bujane z budką
ale stwierdziłam że to niebieskie to chyba jednak nie dla dziewczyny różowe tez odpada bo jak potem będzie chłopak to co głupio tak a jak sie nie zniszczy to też po co potem drugie kupować no nic zobaczymy jakiś kolor napewno wybiore a Wy mi w tym pomożecie 

dzisiaj przyszła babeczka i jak zobaczyła jeden wózek x-landera xa to powiedziała że musi kiecke ślubną sprzedac i wtedy kupi ten wózek -tylko mam nadzieje że u mnie no dziś troche lepiej ale znacie mnie to jeszcze nie to, no ale zobaczymy ile wyjdzie na koniec dnia, w sumie to dziś lepszy dzień
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja do moich obu uzywalam z Aventu a teraz moze by sprobowac te z firmy LOVI czy jak tam to sie pisze,widzialam u Ciebie,ze tez je masz
dla kazdej a zas co innego sie liczy wiec ciezko powiedziec. do tego jesli dziecko bedzie mialo problem z zasniecem to to turystyczne ma opcje bujania. no kochana,tu juz decyzje pozostawiam Tobie chyba ,ze pozostale kobietki maja jednoznaczna odpowiedz
a tam trxeba materacyk dokupic jaka ja glupia a powiedzcie mi jeszcze czym sie roznia zwykle butelki od tych markowych ??