reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sorbuś no ja tez mam zamiar pracowac do porodu :) bo wiecie ja tam swoja torbe w sklepie będe trzymać a wody mi pewnie odejda prz składaniu jakiegoś łóżeczka :):):):):) nie no żartuje chociaz ze mną to nigdy nic nie wiadomo :) ale tak naserio to ja i tak będe pewnikiem codziennie w sklepie i tak :)

mama oby sie udało bo mój kamil mówił że strzelał z dwuch jaj na raz to chociaż jednym mógłby trafić jak już takie salwy robił co nie ??

MARYLKA- wiesz jak sie mow-brak objawow to tez objaw:tak:a moze u Ciebie bedzie jak u wiekszości tu dziewczyn ,ze objawy dopiero 2 tyg po tescie...a jutro zleci -zagadamy Cie [FONT=&quot]
e060.gif
[/FONT] i ani sie obejrzysz bedzie sobotni ranek-my pojdziemy robic herbate a Ty do wc i szybko daj nam znac:tak::-):-):-)

SORBUS- Tom wczoraj przygotowal basen i na weekend dzieci beda sie chlapac [FONT=&quot]
f005.gif
[/FONT]

oj powiem Ci że nawet mogła bym poczekac na te dwie kreski byle @ nie przychodziła bo jak ona przyjdzie to juz pozamiatane no ale nie ma co trza czekać i tyle kurka ale goraco a ja jeszcze 2 h a potem na posterunek :( i dopiero do dom :(:(:( oby mnie tam długo nie trzymali
zaraz sobie skikne po loda to mi troche chłodniej będzie

sorbuś no ja tez mam zamiar pracowac do porodu :) bo wiecie ja tam swoja torbe w sklepie będe trzymać a wody mi pewnie odejda prz składaniu jakiegoś łóżeczka :):):):):) nie no żartuje chociaz ze mną to nigdy nic nie wiadomo :) ale tak naserio to ja i tak będe pewnikiem codziennie w sklepie i tak :)

mama oby sie udało bo mój kamil mówił że strzelał z dwuch jaj na raz to chociaż jednym mógłby trafić jak już takie salwy robił co nie ??

marylka to jak z dwóch strzelał to nie ma bata
dzidzia będzie

mama ani mi nie mów bo juz sie pakuje i przyjeżdzamy na weekend

MARYLKA- no,tak jeszcze masz ta policje:sorry2::sorry2::sorry2:oby szybk poszlo-na kazde pytanie odpwiadaj-nie wiem- albo -nie pamietam- to szybko pojdzie;-):tak::tak::tak:

SORBUS- A zapraszam ,chetnie Cie przywitam [FONT=&quot]
142.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
ja spadam dziewczynki:) koniec pracy:) Jeszcze tylko męczarnia w autobusie:zawstydzona/y:

A na 18 do dentystki:-( Prosze mi trzymac kciuki żeby mało bolało!!!

Milego popołudnia zyczę:)

A ja miałam po małą jechać i mnie pogoniło z przystanka i Marcin musiał jechać :-( Do kitu ze mnie matka :-(

A po za tym to jutro możliwe że zajrzy do mnie koleżanka to sobie pogadamy :-) Tyle że Karoli nie będzie bo w przedszkolu a ona przyjdzie z dwoma córeczkami :-) A w sobotę mam nadzieję dostać się na basen bo padam na ryj z tą pogodą :dry: Tylko mam problem, bo nie mam kostiumu :-(

MONIA-mowisz i masz-&& zacisniete,nie bedzie bolalo-badz dzielna [FONT=&quot]
n020.gif

SOL- A C SIE STALO ,ZE MUSIALAS DO DOMU WRACAC-ZNOWU SLABO?? A JESLI CHODZI BASEN TO WBIJAJ SIE DO MNIE NA OGROD U MNIE NIE MUSISZ MIEC KOSTIUMU-BEDZIE TEZ SORBUS[/FONT] [FONT=&quot]
f005.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
f025.gif

PPIJEMY,POGADAMY [/FONT] [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
s030.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.