Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przespałam sie i jestem teraz zakręconasorbuś, maran witam:-)
sorbuś no ja bym sie na koniec juz pewnie nawet do pandy niezmieściła i dostałabym mandat za przeciążenie:-)
marylka jak otworzysz sklep we wro w czasiem mojej ciązy to zatrudnisz ciężarną, nie?:-)
Zapmarta dzieki kochana, a ty jeszcze nie byłaś u gina prawda? Czasem niestety ktos jesy"życzliwy". U mnie wiedzą dwie dziewczyny z mojego regionu więc jak ktos sypnie to któraś z nich ale raczej takie nie są.Zresztą do poniedziałku jakos może wytrzymają:-)Ja musze mojemu szefowi powiedzieć przez telefon bo my sie widujemy kilka razy w miesiącu a on teraz na urlopie. Ja tez mam urlop w lipcu od 5 i myslałam , ze powiem przed, ze jestem w ciąży i pójde na L ale nie spodziewałam się haftowania rowów i takich upałów
![]()
sol-pewnie,ze soczek,albo koktail truskawkowy albo lody wciagniecie [FONT="][/FONT]![]()
marylka-niech sie od Twojego brzuszka odczepią [FONT="][/FONT] [FONT="]
[/FONT]![]()
Mój M. na szczęście obiecał, że mi kupi nowy laptop na urodzinki- to już niedługo!

Badylinka- tak mi przykro, że się źle czujesz- wiem jak ja się wtedy fatalnie czuję, brrr....:-( Masz rację, lepiej nie bierz tabletek, bo a nuż fasolka już się zagnieździła w twoim brzuszku, kto wie...?;-) Mam nadzieję, że jakoś wytrzymasz? Masz kilka dni do testowania... Wypróbuj domowe sposoby, np herbatka malinowa, inhalacje (w ciąży można roztworem wody z solą), z tabletek na gardło z tego co mi wiadomo, to można ponoć "Tantum Verde", ale lepiej zapytać w aptece, a jak nie to syrop z cebuli (podobno świetnie pomaga, ale ja bym chyba nie mogła- blee...) I głowa do góry! Daj znać potem, jak się czujesz.:-)