reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienka koniecznie przyjedz musimy mamę zarazić - naszymi zarazkami ciążowymi :tak::tak:

sorbus- [FONT=&quot]
c017.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Juz mi niedobrze od tego wiatraka
I wylaczylam i teraz prawie mdleje...

Marylka, to zupelnie jak moj, tyle ze moj za nogami sie chowa, a najlepiej jak wielki pies idzie to od razu mojego na rece biore, bo po co ryzykowac? a ten cwaniak od razu warczy.. Ale jakby na ziemi stal to juz by taki cwany nie byl..

ech- wywaliło mnie z BB

mama a ja tobie wysłałam zaproszenie na nk. i nie odpowiedziałaś

marylka, pralinka- ale macie psy odważne mój też ucieka przed.... małymi psami. bo one zaczynają zawsze na niego warczeć, szczekać, a on chciałby je pokochać. i zawsze stoi, merda ogonem i piszczy jak jakieś "karaluszki" widzi.

Ani herbaty ani syropu malinowego nie polecam na żadnym etapie ciąży - chyba że chcecie skurcze porodowe wywołać :tak:

Wisieńko - nie przesłałaś a ja znowu czystki w skrzynce robiłam i wszystko pokasowałam :-p
mama - przydał by mi się weekend wolnego i nawet mam czas ale zwalać Ci się na głowę :sorry:

Chyba zaraz pojadę z Karolą po buty i kostium kąpielowy dla niej i dla mnie :-D Jezu jaka ona się nieznośna przez to przedszkole zrobiła - wraca i marudzi na maxa :dry: a ja mam ochotę ją powiesić za nogę za oknem :dry:

pa Marylko, milego popoludnia

Bunia moj to zaden karaluszek
To Bestia 10 kilowa jest

Lece i jak kobietki, prysznic wezme bo mnie strasznie mdli, albo zwymiotuje albo nie wiem co..

Szkoda ze mam l4 lezace bo bym najchetniej na dzialke pojechala...

Do potem laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
matko jak mi ten net muli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zanim mi sie odpwiedz wlaczy:no::wściekła/y:spadam bo Tomi wrocil i chcemy wypic razem kawke-Bunia juz ide na NK:tak:
WLECE WIECZORKIEM:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry