Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sol a ty tez robiłas te badania przed L4?
Lor moja koleżanka dostała L4 na pierwszej wizycie bez tych badań. Mam nadzieję, ze ja też dostanę. Mam te wszystkie badania z kwietnia moze wszystkich mi nie będą powtarzać. No zobaczymy w każdym bądz razie ja przy tch 60 stopniach w aucie nie wydolkę dłużej. Az mi sie w głowie kręci od tego gorąca, zwłaszcza jak wychodze z auta pod jakims sklepem i jest taka zmaiana temperatur, w aucie 60 na dworze 30 a w sklepie klima i 18. Wtedy to po prostu mnie z nóg ścina nie mówiąc juz o powrocie. Ja w zeszłym roku tez się tak czułam w czasie upałów a nie byłam w ciąży. Nawet zemdlałam wchodząc do sklepu agdzie była klima, może to jakiś szok dla organizmu taka zmiana temperatury
sol ja przy Macku też ale mnie konkretne rzeczy odrzucały zwłaszcza dym z fajek, czosnek , koperek i zielony ogórek
Lor migdały blee. a tictaci wypróbuję
Ja np chodziłam do dwóch lekarzy, prywatnie i państwowo, ten prywatanie właśnie spoko dawała l4 na życzenie a ten państwowy to super lekarz, dobrze bada i zna się, ale jest właśnie z tych co łatwo na l4 nie wysyła.WISIENKA ja myślę że to zależy od gina czy da L4 czy nie;-) A jak usłyszy jaką pracę wykonujesz to powinien Ci dać bez problemu
LOR witaj:-) Jak udała się wycieczka bo nie doczytałam:-(