reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej i czołem:tak:.WSZYSTKIM MÓWIĘ DZIEŃ DOBRY WIECZÓR:-) dopiero znalazłam chwilkę,żeby wejść...szalone kobiety,nie ma Was jak nadrobić,jak byłamna L4,to też tak pisałam,a teraz....:-(

kpi WIEEELKIE GRATULACJE,WITAMY NATALKĘ!!! (to wiem od mamy:-))
lor brawa dla Matiego:tak::-)
mama mam nadzieję,że Domi przejdzie po lekach:tak:
pralinka,badylinka zdrówka!
bunia paaa:-)
agatek &&&&&&&& za wyniki!
marylka &&&&&&&&&&& za testowanie:tak::-)
sorbuś jak samopoczucie????suwaczek super:tak::-)
wisienka STO LAT I ZDROWEGO DZIDZIULA!!!! piękny suwaczek:tak::-).dziś w aucie miałam chyba ze 100 stopni,jak dojechałąm,to byłam cała mokra...
nika co u Ciebie???
młodam jak tatko??

reklama
czesc bibinka

tata od tygodnia w domu, czuje sie w miare dobrze, mowi ze troche bardziej słaby, ale mama działa goni go by nie siedział, przecie najzdrowszy człowiek jak bedzie miesiac w domu siedział to bedzie mial mniej sil. a on to cale zycie w ruchu. ale czyni postepy, przed wczoraj byl w miescie, luknac na dzialke jak woda, doszedl w kaloszach do altanki bo cos tam chcial wziasc. dzis kladl plytki na balkonie, i dobrze bo jak czlowiek nie ma zajecia to siedzi i mysli. a myslenie-rozmyslanie w tym wypadku najmniej wskazane

Nika jak tam dzionek??
bibinka a ty to niedługo masz wolne 2 miesiące co? dobrze mi się wydaje? :) farciara

Goście jeszcze nie przyszli to zajrzałam.
bibinko witaj no produkuja jak szalone.Co do autka to ci wierzę:-pDobrze, ze jutro piatek. Kocham weekendy:-)
mlodam dziekuję:-)

młodam bardzo się cieszę,że z tatą lepiej:tak:.masz rację,jak się siedzi i mysli,to człowiek bardziej przygnębiony jest i na zdrowie to nie wychodzi,trzeba działać:tak::-).dobrze myslisz,niedługo mam wakacje,całe szczęscie,bo bym zwariowała:tak::-).to dzisiejsze wystawianie ocen mnie wykończyło...
wisienka też się cieszę,że jutro piątek,ale z pracy dopiero po 16 dojadę:-(
lor jesteś genialna z tymi obrazkami;))))

witam
wisieńko czyżbyś dzisiaj się odmłodziła o rok?? ewentualnie trochę VAT przybyło-bo jak to mówią"mam 18 lat, a reszta to VAT"?? Jeśli tak to najserdeczniejesze życzenia!!!Spełnienia marzeń. A L4 masz prawo mieć od samego początku ciąży, zmieniło się to. Teraz przysługuje tyle wolnego ile potrzeba, a wcześniej trzeba było o zasiłek rehabilitacyjny się starać. Nie martw się powinnaś dostać L4. Nie bój się powiedzieć szefowi, bo nie zwolni Cię. Ale ja bym poczekała aż lekarz potwierdzi i da L4.

Zapomniałam co miałam komu napisać, jakaś masakra pamięciowa:-D:zawstydzona/y:

ja tez uwielbiam weckendy. ostatnio to mi sie baaardzo do roboty nie chce :(

bibinka a mi to sie dopiero sajgon zacznie, rekrutacja i te sprawy, wakacje to zawsze pracy wiecej ;)

Ostatnia edycja:
Agatek - a to ja ciut młodsza ;-);-);-) ... ale fajnie się masz z tym, ze pracujesz w domciu ... pozazdrościć:-)

Margolcia - tak ja też słyszałam, że zlikwidowano zasiłek rehabilitacyjny, no ale to nie zmienia faktu, że lekarz musi chcieć wystawić l4 :dry:... ale wisienka hcyba nie ma się czym martwic bo ewidentne ma wskazania :tak::tak::tak:

dziękuej dziewczyny za gratulacje dla mojego synka, dla mnei to bardzo ważne
:-):happy2:

reklama
młodam wiem ,jak jest:tak:
margolcia witaj:tak:
lorelain pewnie,że ważne.pamietam,jak ja przezywałam Alę rok temu;).no i jak sobie sama odstawiłam pieluchy na noc w przeddzień swoich 3-cich urodzin,poczuła się dorosła:-D:-D

a ja się właśnie dowiedziałam,że moja znajoma dziś miała zabieg,ciąża obumarła:-(:-(:-(.co to się dzieje na tym świecie...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry