reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibnka gdzie ta Twoja małpa!? byłas u gina? to juz zaraz 2 miesiace, ja dostalam po 4 tygodniach.
nika a co planujecie budowę? może w jednym czasie nam wyjdzie wprowadzka :D no więc troche tego jest, ale bez przesady, da się radę. kupilismy dzialke, odebralismy akt notarialny, w gminie jakies papierki wypełnikismy które wysyłali do skarbówki. wybralismy projektantke, okreslilismy co chcemy, i kobieta robi nam projekt, juz jest wszystko ustalone, klamka zamknięta na tym etapie-nic nie zmieniamy, ona załatwia nam wszystko do pozwolenia na budowę - więc latanie dalsze mamy z głowy. wczesniej geodete musielismy wziąść - sprawdził granice działek czy się zgadzają i zrobił mapkę do celów projektowych.
do giny pisalismy pismo o pozwolenie zjazdu i wjazdu na drogę, a do... (boziu zapomniałam jak sie oni nazywają ;)) o zapewnienie wody i kanalizy. aaa i jeszcze zlozylismy wniosek o przyłączenie prądu (zapomniałam fachowej nazwy) ja to wiesz... blondynka :PPPPP hihihihi to narazie chyba wsio co zrobilismy.

reklama
margolcia jak Ty to zrobiłaś????:cool2::-).
nika a co Ty taka pewna jesteś,że przyjdzie,co?????????????a mój organizm to jakiś dziwny jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
młodam byłam 2 tyg temu i podobno miałą niedługo przyjść...wczoraj dzwoniłąm do niej po wyniki cytologii i przy okazji zapytałąm,co i jak,kazałą czekać cierpliwie,hmm.a dziś 8 tyg minęło;((((

margolcia teraz skapowałam ,że to do niki było:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to mnie zmartwiłyście z tą herbatką malinową- że nie można jej pić w ciązy, bo wywołuje skurcze...:-( A ja tak bardzo ją lubię, bez przerwy piję jakieś owocowe herbatki (albo zielona), jak będę w ciąży to osiwieję bez "malinówki", zwłaszcza, że ma takie dobre działanie przeciw- przeziębieniowe- myślałam, że to super naturalny środek i w ogóle niegroźny! A tu takie nowiny...
Ps. Ja tyle jej piję i jakoś nigdy żadnych skurczy u siebie nie czułam...:sorry2:

Wisienka- wzsystkiego najlepszego kochana!!!! Zdrówka dla ciebie i dla fasolki!!!!!!!!!!

Badylinka- jak tam samopoczucie, lepsze?:-)

Lor- przekaż Mateo moje gratulacje- to już całkiem duży chłopak się zrobił...;-)

Agatek- już są wyniki? trzymam mocno kciuki, żeby była fasolka!

Bibinka- a ile ty masz lat?- jeśli to nie tajemnica... I w jakiej szkole pracujesz? Liceum? Gimnazjum? Z góry dziękuję za odp. To dla mnie ważne.

Ok, to ja znikam na serial. Do "zobaczenia"!:-D

Ostatnia edycja:
mlodam jak sie tata czuje? mam nadzieję że z każdym dniem lepiej choć trochę. Jak ja Ci zazdroszczę planów budowy i tego wszystkiego, my też chcemy się budować,ale na razie nawet działki nie ma takiej co moglibyśmy kupić....ale wszytsko przed nami

bibinka, nika nie dość że prześliczne macie córy, to jeszcze Obie wyglądacie jak studentki, nie dałabym więcej niż 25 lat. serio myślałam że moje rówieśniczki...:-D

Ostatnia edycja:
MLODAM jak nam teściowie przepiszą działkę to chyba zaczniemy budować domek:tak::tak: Na razie M siedzi na necie i szuka fajnych projektów:cool2::cool2:

MARGOLCIA dzięki:-):-)

BIBINKA jak cię znaleźć na NK?:cool2:

bibinka no niby sama powinna przyjsc. a robila Ci moze usg by zobaczyc co i jak tam? czy sie zanosi czy nie na @??

kuchnia!!! nie ma mojego serialu na polsacie :((((

nika to super!!! my znalezlismy cos co sie spodobało bardzo ale kazalismy babce by sama prijektowała bo za duzo zmian by trza było nanosic ;)

Isana żadna tajemnica:-).czemu to dla Ciebie ważne????
nika na zamkniętym są moje dane w" poznajmy się":cool2::-).
margolcia nie obrażę się;)
młodam robiła usg 2 tyg temu i juz niedługo miała przyjść,a tu dupa blada:wściekła/y::wściekła/y:.nie wiem co się dzieje,ale mnie to wkur...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry