reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc bibinka

tata od tygodnia w domu, czuje sie w miare dobrze, mowi ze troche bardziej słaby, ale mama działa goni go by nie siedział, przecie najzdrowszy człowiek jak bedzie miesiac w domu siedział to bedzie mial mniej sil. a on to cale zycie w ruchu. ale czyni postepy, przed wczoraj byl w miescie, luknac na dzialke jak woda, doszedl w kaloszach do altanki bo cos tam chcial wziasc. dzis kladl plytki na balkonie, i dobrze bo jak czlowiek nie ma zajecia to siedzi i mysli. a myslenie-rozmyslanie w tym wypadku najmniej wskazane

Nika jak tam dzionek??
bibinka a ty to niedługo masz wolne 2 miesiące co? dobrze mi się wydaje? :) farciara

margolcia nie chciało mi się przepisywać kolejny raz ;-) co do budowy miałam wybór albo mieszkanie we Wrocku za ok 250-300 tysięcy albo domek w okolicach w których mieszkałam zanim wyjechałam, wybór byłbaaardzo prosty. a i taniej nas to wyniesie. dzialke kupilismy po okazyjnej cenie z przetargu, po prostu szczescie jak nei wiem co :-) ale zanim tam zamieszkam to najmniej 2 lata, nie ma jeszcze wody i kanalizy. jest w fazie projektowej, ale wiedzielismy ze to potrwa kupując dzialke.

reklama
BIBINKA wysłane:-)

Ja na razie mykam bo muszę Pati zapędzić do łóżka:sorry::sorry: A trochę się rozbrykała bo dziadki dzwonią z PL więc będzie ciężko:cool2::cool2:

Witam dziewczyny
dopiero weszłam do domu od 6 na nogach :-(
powiem szczerze nie mam siły nadrabiać coś nowego??
jak się czują nasze ciężarówki????
jak tam nasze testujące???

ja dziś byłam na rozmowie o pracę ciekawe co z tego wyjdzie :-) no i zaraz znów siadam do nauki już wymiotuję tą całą wiedzą hihi

bibinko widzę że nadal @ brak może coś na wywołanie muszą Ci dać bo to za długo :-(

bibinka no nie dziwie sie, nie jest to uspokajające ehhh czemu nie ma lekko???? :-(
motlek nie wnerwiaj się!!!! jak cie nie zuwazono?

hej IWONKA :D

motylek przyznaję, moja kulpa(czy jakoś tak) nie zauważyłam, ale już się poprawię. Super że remontujecie i niedługo będziecie na swoim, a jak cieszy jak własnymi rękoma coś sie zrobi. Nie złość się już :blink:

Cześć motylek... my będziemy walczyć z remontem kuchni we wrześniu, już widzę ten syf :dry:
Margolcia heheh pisze się Mea Culpa

a ja cierpie strasznie :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry