reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
taa- wszystko niby na fasolinkę. zobaczymy za niecały tydzień

badylinka- a ty sobie nie zapodawaj herbaty z malin. ponoć w ciąży nie można!!!

reklama
no to kurde co można? :(
a z resztą cholera wie, może nie jestem jednak... może właśnie przez to choróbsko się nie udało....?

a dupa dupa dupa :(

jak ja teraz na l4 jestem to lekarka mowila wlasnie ze mleko z miodem i maslem, ale 3 razy dziennie, po razie to pewnie Ci nic nie da...
Podobno ziolowych herbatek tez nie mozna zadnych..

Witam Dziewczynki, co dzisiaj słychać? U mnie znowu skwar Kupiłam sobie dzisiaj kilo truskawek czekając na ciocię - przed supermarketem - i zanim wróciła zjadłam ponad pół kilo

pralinka no ja mam tez takiego obronnego co jak szczeka to sie jednocześnie babci za fartuch chowa :)

a co do tabletek na gardło w ciąży to propolki czy coś takiego to można na bank znajoma brała i tylko te pani w aptece miała dla cięzarnych i ponoc dobre :) i skuteczne :)

Badylinka- miłych zakupów w takim razie! I szybko wracaj, wskakuj do łóżeczka, pod kołderkę, i skarpetki na nóżki, no i nie zapomnij natrzeć się tym Amolem...:-):-)- i zdrowiej nam szybciutko!

Ja na razie spadam, oczywiście nie miałam czasu was poczytać więcej niz 2 strony wstecz, dlatego nie bardzo wiem, co się dzieje u innych dziewczyn, jak tam wyniki naszych staraczek, które miały dzisiaj testować? Proszę o info! Czy komuś już gratulować?
Idę obiadek zjeść, burza jak szybko przyszła, tak szybko poszła- menda jedna...:-D Później może jeszcze do was wpadnę.

co do malinowego- to ponoć powoduje skurcze, ale nie wiem czy ma wpływ na wczesną ciążę. pewnie tak- skoro skurcze to chyba zawsze

monisia truskawy sa zdrowe więc można nawet kilogramami :):):):):):) no a poza tym teraz musisz sie zdrowo odżywiac :):)

kurde cały dzień sachara a jak ja zaraz kończe to na burze sie zbiera wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

MONISIA- cześć [FONT=&quot]
a130.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

reklama
Wisienka koniecznie przyjedz musimy mamę zarazić - naszymi zarazkami ciążowymi :tak::tak:

bunia ja też się cieszę nawet nie wiesz jak bardzo :tak: - i z tego żę cie tak na spanie bierze też bo u mnie to zawsze jest pewny objaw ;-)

badylinka współczuje choróbska i zdrówka życzę

zmykam na lody bo Majcia już nogami przebiera

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry