reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- no,tak jeszcze masz ta policje:sorry2::sorry2::sorry2:oby szybk poszlo-na kazde pytanie odpwiadaj-nie wiem- albo -nie pamietam- to szybko pojdzie;-):tak::tak::tak:

SORBUS- A zapraszam ,chetnie Cie przywitam [FONT=&quot]
142.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT]
no już mnie mój kamil przeszkolił bo potem będą mnie ciągac a zresztą tyle ludzi ja tam obsługiwałam że wątpie że będe pamiętać także nawet nie skłamie :)

A ja miałam po małą jechać i mnie pogoniło z przystanka i Marcin musiał jechać :-( Do kitu ze mnie matka :-(

A po za tym to jutro możliwe że zajrzy do mnie koleżanka to sobie pogadamy :-) Tyle że Karoli nie będzie bo w przedszkolu a ona przyjdzie z dwoma córeczkami :-) A w sobotę mam nadzieję dostać się na basen bo padam na ryj z tą pogodą :dry: Tylko mam problem, bo nie mam kostiumu :-(
sol nie gadaj takich głupot bo tak jutro dziewczyny przywitasz jak tam wparuje do Ciebie galopem , no kurcze każdemu sie zdarza a w ciąży to tym bardziej

a ja znowu usłyszałam tym razem od gostka a widze ze pani też niedługo wózek będzie potrzebny ale to chyba coś spuszczą nie ?? a ile długo jeszcze a ja już nie miałam sił i powiedziałam to sie okaże

reklama
NO Sol ja się już pakuję i jasne że na soczek

marylka i miałaś rację - zobaczysz - kurka siwa juz się nie mogę tego twojego testu doczekać

Ostatnia edycja:
dziewczynki ja umieram.... :(
gardło boli, z nosa mi leci niagara i jeszcze oczy łzawią....a nie chce brać żadnych tabletek no bo kurde kto wie, może się jednak udało???
nie umiem sobie miejsca znaleźć, dusi mnie i w ogóle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oglądam sobie na pocieszenie Pogromców Mitów - uwielbiaaaaaam :D
aha - no i pieniążki mi doszły więc są jakieś plusy dnia dzisiejszego

przepraszam że Wam nie odpisze każdej z osobna ale nie mam na to siły :(

Przespałam sie i jestem teraz zakręconasorbuś, maran witam:-)
sorbuś no ja bym sie na koniec juz pewnie nawet do pandy niezmieściła i dostałabym mandat za przeciążenie:-)
marylka jak otworzysz sklep we wro w czasiem mojej ciązy to zatrudnisz ciężarną, nie?:-)
Zapmarta dzieki kochana, a ty jeszcze nie byłaś u gina prawda? Czasem niestety ktos jesy"życzliwy". U mnie wiedzą dwie dziewczyny z mojego regionu więc jak ktos sypnie to któraś z nich ale raczej takie nie są.:tak:Zresztą do poniedziałku jakos może wytrzymają:-)Ja musze mojemu szefowi powiedzieć przez telefon bo my sie widujemy kilka razy w miesiącu a on teraz na urlopie. Ja tez mam urlop w lipcu od 5 i myslałam , ze powiem przed, ze jestem w ciąży i pójde na L ale nie spodziewałam się haftowania rowów i takich upałów

sol-pewnie,ze soczek,albo koktail truskawkowy albo lody wciagniecie [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

marylka-niech sie od Twojego brzuszka odczepią [FONT=&quot]
a057.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g025.gif
[/FONT]

Dziewczynki wpadłam tylko na chwilę życzyć wam miłego popołudnia :)
Ja uciekam właśnie po synka do przedszkola,potem obiadek(dziś mam pomidorową)a potem zakupy spożywcze:)Także odezwę się wieczorem :)Ciałłł

mama ja chcę koktail, please:-)
Badylinko ja nie mogę sobie wstawić bo mi wyskakuje Inwalid File i Sol mi stawi.
Sol Oj bidulko:dry:Czy ja ci wysłałm Pasy????Jesli tak to wstaw mi suwaka:cool2:

reklama
ja spadam dziewczynki:) koniec pracy:) Jeszcze tylko męczarnia w autobusie:zawstydzona/y:

A na 18 do dentystki:-( Prosze mi trzymac kciuki żeby mało bolało!!!

Milego popołudnia zyczę:)

Kciukasy mocno zacisniete;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dobrze bedzie, silna babka jestes:-)

Badylinka, dobrze by bylo gdybys miala AMOL w domu i se klate posmarowala, to Ci nei zaszkodzi, a wrecz mi to najbardziej zawsze pomaga;-)

Bylam z piesiem na dworze, wrocilam do domu ale tak za mna dzisiaj truskawki chodza, e wrocilam spoewrotem na dwor:tak:
I kupilam truskawy, a najlepsze jest to ze tak jak ostatnio byly za 7zl, tak tera 4,5zl:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry