reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bunia to Ty też miałaś przeżycie.

no miałam. ale to i tak niewiele. miałam gorsze przygody. Bóg mnie jednak kocha, skoro z każdej wyszłam cała i bez większych obrażeń

dlatego mama mam nadzieję, że tata się szybko uspokoi i dojdzie do siebie, choć wiem, że to trudne. jednak dobry los sprawił, że tata wyszedł z tego cało.

SOL- ZDJECIA PRZEPIEKNE I ZAPIERAJA DECH W PIERSI!!! [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT]

mama dobrze, że nic poważniejszego sie nie stało.. co za pogoda, powodzie, upały tornada wichury o co tu chodzi...?
bunia no to TY też miałaś przeżycia...

Witajcie ponownie

Mama okropny widok:szok:
Az mi serce zaczelo walic jak oszalale..
Dobrze ze tacie sie nic nie stalo, ale ja sie Mu wcale nie dziwie ze nie jest rozmowny. Pewnie sam jest w szoku:szok:

Burza ja to mysle ze jestes na wlasciwej drodze do zostania mamusia:-)

BUNIA,PRALINKA- DZIEKUJE,JA SIE POPLAKALAM JAK DOSTALAM TO ZDJECIE OD SIOSTRY....my tu przy basenie siedzimy i skwar niemozliwy a tam-200km stad wichuta,ulewa i drzewa jak zapalki leca [FONT=&quot]
a093.gif

BUNIA-WSPOLCZUJE PRZEZYCIA Z AUTEM...
[/FONT]

Bunia a co Ty studiujesz? Bo widzę, że uczysz się rachunkowości.Ja jutro mam egzamin ze standardów sprawozdawczości finansowej, a w niedziele zaliczenie z rachunku kosztów i portfela inwestycyjnego i też z nauką mi ciężko.

asmi- na administracji jestem to tylko studium policealne. ale tytuł technika będzie

za pół godziny wracam- Majka będzie

mama- teraz mi się przypomniało jak opisałaś wypadek taty. nie ma tego co rozpamiętywać- darowane życie trzeba szanować. buziaki

reklama
no, poczytałam conieco i melduję się na cotygodniowym, weekendowym posterunku :)
Tornado powiadacie ?? hmmm, widziałam kiedyś między blokami w mieście małą trąbę powietrzną (taka do wysokości pierwszego piętra) ale żeby aż tak? No masakra.

mama, widzę, że z clo startujesz ;) mi tylko w pierwszym cyklu wyszła owulacja, dostałam podwójną dawkę na kolejne cykle, jak nie zadziała, to nakłuwanie jajników się szykuje, dobrze, że się zaczynają wakacje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry