Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no miałam. ale to i tak niewiele. miałam gorsze przygody. Bóg mnie jednak kocha, skoro z każdej wyszłam cała i bez większych obrażeń
dlatego mama mam nadzieję, że tata się szybko uspokoi i dojdzie do siebie, choć wiem, że to trudne. jednak dobry los sprawił, że tata wyszedł z tego cało.
mama dobrze, że nic poważniejszego sie nie stało.. co za pogoda, powodzie, upały tornada wichury o co tu chodzi...? bunia no to TY też miałaś przeżycia...
Mama okropny widok
Az mi serce zaczelo walic jak oszalale..
Dobrze ze tacie sie nic nie stalo, ale ja sie Mu wcale nie dziwie ze nie jest rozmowny. Pewnie sam jest w szoku
Burza ja to mysle ze jestes na wlasciwej drodze do zostania mamusia:-)
BUNIA,PRALINKA- DZIEKUJE,JA SIE POPLAKALAM JAK DOSTALAM TO ZDJECIE OD SIOSTRY....my tu przy basenie siedzimy i skwar niemozliwy a tam-200km stad wichuta,ulewa i drzewa jak zapalki leca [FONT="]
Bunia a co Ty studiujesz? Bo widzę, że uczysz się rachunkowości.Ja jutro mam egzamin ze standardów sprawozdawczości finansowej, a w niedziele zaliczenie z rachunku kosztów i portfela inwestycyjnego i też z nauką mi ciężko.
no, poczytałam conieco i melduję się na cotygodniowym, weekendowym posterunku
Tornado powiadacie ?? hmmm, widziałam kiedyś między blokami w mieście małą trąbę powietrzną (taka do wysokości pierwszego piętra) ale żeby aż tak? No masakra.
mama, widzę, że z clo startujesz mi tylko w pierwszym cyklu wyszła owulacja, dostałam podwójną dawkę na kolejne cykle, jak nie zadziała, to nakłuwanie jajników się szykuje, dobrze, że się zaczynają wakacje