reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nio widzisz Monia-coś źle przeczytałam :-(

dzwoniłam przed chwilką i dupa blada - poniżej 5 :-( :angry::angry::angry:
ale głupoty mi się sniły dziś - że nie mogę być w ciąży bo mąż ma ponizej 50% sprawnych żyjatek :szok::szok::szok:

AGATEK przykro mi:-(:-( Ale nastepnym razem się uda:tak::tak:

hej kochane nie mam siły Was nadrabiac więc jak wydażyło sie coś ważnego to bardzo prosze o info

ja mam okropny dzień dziś
@ przyszła z samego rana jak w zegarku tak samo jak ostatnio i przedostatnio wściekła jestem strasznie i jakaś taka podłamana i strasznie wkurwiona na siebie po huja ja brałam tyle lat te tabletki jak i tak w ciąże nie moge zajść nie zdziwiła bym gdyby one miały wpływ na to że teraz nie moge zajść na dodatek leci ze mnie jak z kranu i od rana warcze już zdążyłam sie popstrykac z K mam chote i nic nie pamiętać i spać

MARYLKA tulę Cię mocno:tak: I pisałam Ci kiedyś że ja też przed Pati brałam tabletki baaaaaaardzo długo:cool2:

Ja z innej beczki-zastanawiam się nad kupnem wypiekacza do chlebka. Ma może ktoraś-warto??
AGATEK ja mam taki wypiekacz - ostatnio dorwaliśmy używany żeby sprawdzić co to jest;-) I teraz planujemy kupić w PL jakiś fajny bo naprawdę warto - chlebuś rewelacja:tak::tak:

ona ma mi pomóc donosić ciążę - a zajsciem zobaczymy.
jestem już mamą 5 latka, w drugą ciążę zaszłam po clo - niestety stracilam córcie, ale teraz ma być dobrze - byle dojść do siebie po operacji.
uuufff witaj nikajeszcze chyba się nie znamy
przyda się trochę chłodku oj taaak

GRAFFA hejka:-) No nie miałysmy jeszcze przyjemności ale nic straconego;-) szybkiej rekonwalescencji życzę:-):-)

MAMA dobrze że Twojemu tacie się nic nie stało:tak: trzymaj się;-)

SOL zdjęcia niesamowite :tak::tak::tak:

SZCZĘŚLIWA witaj:-) Ja kwas foliowy brałam do 12 tc a potem przeszłam na witaminy dla ciężarnych

Witam wszystkie pozostałe dziewczynki:-):-)

Ostatnia edycja:
mama normalnie aż mi ciarki przeszły jak zobaczyłam zdjecie i przeczytałam co się stało. Jakie szczęście że tacie nic sie nie stało. uffff
sol To miałaś chwile grozy na porodówce. Boziu dobrze że Karola wyszła cało z tej sytuacji, a gościa za jaja trzebaby powiesić. A co do sklerozy, to muszę nawyk sobie wyrobić żeby tak jak ty w drugiej zakładce mieć odpowiedź.
szczęśliwa kwas foliowy na dziecko wpływa do 4 tygodnia ciąży, później stosuje się go przeciw anemii, także jak długo to zależy od wyników, ale chyba do 12 tygodnia.
agatek kurcze , a aj myślałam że może jednak sie udało z fasolką, trzymamw takim razie kciuki za następny cykl.
marylka nie smutaj się , nie zrzucaj winy na tabsy, wyluzujcie i cieszcie się przytulankami, groszek przyjdzie w najbardziej niespodziewanym momencie i we właściwym za razem . A piwka sie napij , oczywiście chłodnego w ten upał. A gradu to ja się boję, bo nie ma jak sie przed nim ochronić.:szok:

A my dzisiaj kupiliśmy sobie wiatraczek i mi już fajnie się siedzi w domku.:-D

Ostatnia edycja:
Margolcia - dzieki ja też mam wiatracze bo bym zwariowała albo sie rozpłynęła :(
zobaczymy 15 chce iść do ginka :):).....kazał mi przyjść po 15 ale później nie mam czasu bo zebranie i wybory:/

MARGOLCIA witaj:-):-) To ja do tego wiatraczka przesyłam chłodku norweskiego dla ochłody:-D:-D
Jak dzwoniłam do rodziców o 14 to tato mówił że jest 44 stopnie:szok::szok:

BUNIA hejka:-)

SZCZESLIWA- tak na wizycie ginek.mi zaznaczyl w karcie ciazy,ze juz mam nie brac

NIKA- witaj,no dobrze,ze z tatą wszystko fizycznie dobrze

nika witaj!! Na razie wiatraczek daje radę, nawet nie muszę na maksa go ustawić. A norweski chłód to przyjmę w nocy, żeby móc pod kołderką spać:-D Ależ przez to norweski temat, to mi sie zachciało sushi-nie pytaj jak do tego doszłam, ale łosoś norweski powinien wyjaśnić:-D:-D:-D

reklama
ja też przy wiatraczku- inaczej się funkcjonować nie da do tego mrożona herbatka z duuuuuuuużą ilością lodu i da się przetrwać

margolcia- przez ciebie się znowu głodna zrobiłam nie powiem, wstyd sie przynać, ale ostatnio to cały czas jestem głodna. zwykle narzekałam na brak apetytu, a w taką pogodę to już wogóle, ale naprawdę co chwilę bym coś jadła a Grzesiek się nadziwić nie może.

a tak wogóle, to dzisiaj znowu mi się krew z nosa puściła chyba faktycznie z tego ciepła.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry