• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny nie wiem czy pisze w dobrym wątku ale chciałam się zapytać jeśli wykonałam test (wg obliczen 6 tydzien ciazy) i jedna kreska wyszla widoczna ale strasznie blada to test jest pozytywny? Mam juz jedno dziecko ale przy poprzedniej ciąży nie robiłam testu samo jakos tak wyszło a teraz okres mi sie spóźnia

1 kreseczka?? Chyba powinny być 2 widoczne przy pozytywnym wyniku. Nio chyba że są testy o ktorych nie wiem

ale mi kicia narobiła-sprzatałam im kuwete, zadzwoni l telefon i zostawiłam tak otwartą kuwete i worek na odpadki-ide z powrotem-a w lazience plaża :-) Mam jedną kicie czyściocha-nie nawidzi otwartch worków i zawsze je przysypuje-teraz też tak zrobiła biedaczka :-D

ja pitolę- znowu se gdzieś kliknęłam i posta mi zeżarło

jeszcze raz

bobomama jak jest druga kreska to pewnie ciąża. polecam badanie krwi beta Hcg- jest pewniejsze a wynik wskaże prawdopodobny wiek ciąży. pozdrawiam

ja już się zbieram. jadę do mamy po papiery z autka- ma zebranie na 12 to muszę zdążyć je wziąść. pojadę na ten przegląd- będę musiała trochę pobajerować, bo w tym aucie prawie ręcznego nie ma.
pooglądam sobie też w sklepach jakieś sandały- pisałam, że prawie cały rok chodzę w sandałach, a te moje są już tak strasznie, że sama się ich boję
wejdę też do babulci mojej. potem na 15 po mamę do pracy (po drodzę wezmę jej szalonego jamnika na spacer- bebok jeden, niby mnie dalej kocha, ale jak go chcę na spacer wziąć, to wyjdzie przed klatkę, siknie 2 razy i chce do domu. zobaczymy jak dzisiaj będzie).

coś tam jeszcze pisałam, ale nie pamiętam
acha- muszę też wykupić receptę na clo i lutkę (nie wykupywałam, bo była nadzieja na powodzenie). i chyba kupię ten salfazin czy androwit dla małża- może jego żołnieże są za słabe i dlatego się nie udaje.

to zmykam. łyknę tabletę na moje bóle i lecę do mamulki mojej- niech mnie trochę potula. co prawda nie wie, że się staramy, ale i bez tego mnie potula
to buźka

bobomama - kreski muszą być II, ale najlepiej idź do lekarza - dla pewności.
BUNIA - OGROMNIE MI PRZYKRO!!!!!:-( TULAM CIE MOCNO, 3MAJ SIĘ KOCHANA!!!!PAMIĘTAJ NIE TRAĆ WIARY, ONA CZYNI CUDA!!!!JESTEM Z TOBĄ!!!!!
Dziewczyny, co tu tak dzisiaj ponuro? Co to za sprawa z motylkiem? :szok:My się tu mamy wspierać, a nie na siebie nagabywać:-(:no:

agatek chodzilo mi o to ze jedna jest strasznie ntensywna a druga blada ale widoczna zle sie wyrazilam przepraszam
Ja w pierwsze ciąży tez miałam drugą prawie niewidoczną, a jednak Zuzia juz była w brzuszku:) Więc, albo na betę, albo do gina;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Też nie wiem Monisiu o co kaman-ale nie wnikam-po co rozdmuchiwać skoro dziewczyny piszą że załatwione.
też uważam że powinnyśmy się wspierać a nie oskarżać.

Fakt-dziś jakoś pustawo-chyba dlatego że ja jestem :-D;-):-)

agatek chodzilo mi o to ze jedna jest strasznie ntensywna a druga blada ale widoczna zle sie wyrazilam przepraszam
To skoro tak-to ja myślę że sie udało :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kurcze przywitałam się ładnie ze szczerymi chęciami pisani ana bieżąco i co???
Poszłam na 2 godzinki na spotkanie i kicha:(( Przeczytałam pobieżnie...

Mama ja też chcę rodzić w marcu!! Dowiem się za tydzień czy ten cykl udany a jak nie to się dopisuje do marca:))

Wisieńka to ja też trzymam kciuki za objawy:)) Odpoczywaj teraz dużo! Dobrze że dostałas zwolnienie:))

Jaewa zapomniałam pochwalic zdjęcia...nie wiem czy jeszcze jesteś ale jeśli tak to wiedz że sa cudne:))

Bobomama zrób bete! Ja jestem przykładem że nei zawsze druga kreska bladziutka oznacza ciążę:(( Miałam tak raz i na becie się okazało że chyba test wadliwy jakis mi się trafil... Także lepiej sprawdzić...

Ja tez nie wiem o co chodzilo z motylkiem ale nie będę wnikać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry