• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinka ja to napisałam:) Strasznie mnie to podbudowało swego czasu jak było mi bardzo źle po kolejnym niepowodzeniu:)
I tego się trzymam! Każdy cykl to o jeden bliżej do tego w którym się uda:)

reklama
bobomama - ja poszłam do lekarza 4 dni po tym, jak zrobiłam test:) :-DI fasolka była ślicznie widoczna - to był 4 tydzień, więc spokojnie możesz iść:):tak:

I tego się trzymam! Każdy cykl to o jeden bliżej do tego w którym się uda:)
Monia piekne zdanie-też tego zaczynam się trzymać:-)

A dziewczyny-jak jest z tą luteiną? Czytam teraz i szukam kolejnych info-zastanawiam się czy nie powiedzieć lekarce za tydzień by mi przepisała? Co myslicie? Bo zaszkodzić chyb nie zaszkodzi?

hej dziewczyny 3 dni mnie nie było a wy namachałyście tyle że nie nadrobie... witam nowe koleżanki
mam nadzieje że podtrzymacie mnie na duchu juz 48 dc a @ nadal nie ma 2 testy negatywne ostatni robilam tych temu... co mam o tym myśleć ... tli się we mnie nadzieja... w czwartek znowu do gina idę niech mi cos powie bo oszaleje:-(

hej dziewczyny 3 dni mnie nie było a wy namachałyście tyle że nie nadrobie... witam nowe koleżanki
mam nadzieje że podtrzymacie mnie na duchu juz 48 dc a @ nadal nie ma 2 testy negatywne ostatni robilam tych temu... co mam o tym myśleć ... tli się we mnie nadzieja... w czwartek znowu do gina idę niech mi cos powie bo oszaleje:-(
A robiłaś betę? A poza tym kup jeszcze jeden test - nic nie zaszkodzi:tak:

Agatko - jak teraz się nie udało to odpuszczam na razie. Bo tak jak napisałam wyżej - trzeba się trochę wyszykować do wyjazdu :)
a co do luteiny to to jest takie cudo że zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomóc :)

To ja trzymam kciuki-żeby się teraz udało jednak :-)
A luteina jest na receptę? Bo znalazłam różne info-choć wywnioskowałam że z receptą jest dużo tańsza

betki ni robilam bo nienawidze igel i strasznie nie lubie pobierania krwi zawsze mdleje... w sumie może macie racje chyba jutro zrobie jeszcze jeden test:-)

IWONKA- tak jest rodzimy w marcu i tego sie trzymamy-i rodzi z nami bunia i marylka i pralinka i....i kto jeszcze??????????????????
i jeszcze ja! nie zapominajcie o mnie proszę.
mama ciesze sie że zaczynasz nowy cykl! :) u mnie jeszcze tylko 2dni zostały do @.

Pozdrawiam was koleżanki!!!

reklama
mama - pewnie że będzie si - myślałam ze jeszcze na ten cykl nie kupiłaś to chciałam podesłać :tak::tak::tak: na następny to ci sie juz nie :no: przyda na 100 % bo następnego nie będzie chyba ze za 1,5 roku z 4 dzieciaczkiem :-D:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry