Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I fasolka była ślicznie widoczna - to był 4 tydzień, więc spokojnie możesz iść
Monia piekne zdanie-też tego zaczynam się trzymać:-)I tego się trzymam! Każdy cykl to o jeden bliżej do tego w którym się uda![]()
A robiłaś betę? A poza tym kup jeszcze jeden test - nic nie zaszkodzihej dziewczyny 3 dni mnie nie było a wy namachałyście tyle że nie nadrobie... witam nowe koleżanki
mam nadzieje że podtrzymacie mnie na duchu juz 48 dc a @ nadal nie ma 2 testy negatywne ostatni robilam tych temu... co mam o tym myśleć ... tli się we mnie nadzieja... w czwartek znowu do gina idę niech mi cos powie bo oszaleje:-(

Badylinko-to też będziesz z nami marcóweczką czy jednak lutowy bobasek?![]()
Agatko - jak teraz się nie udało to odpuszczam na razie. Bo tak jak napisałam wyżej - trzeba się trochę wyszykować do wyjazdu
a co do luteiny to to jest takie cudo że zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomóc![]()
i jeszcze ja! nie zapominajcie o mnie proszę.IWONKA- tak jest rodzimy w marcu i tego sie trzymamy-i rodzi z nami bunia i marylka i pralinka i....i kto jeszcze??????????????????