• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczyny 3 dni mnie nie było a wy namachałyście tyle że nie nadrobie... witam nowe koleżanki
mam nadzieje że podtrzymacie mnie na duchu juz 48 dc a @ nadal nie ma 2 testy negatywne ostatni robilam tych temu... co mam o tym myśleć ... tli się we mnie nadzieja... w czwartek znowu do gina idę niech mi cos powie bo oszaleje:-(
zrób beta zawsze to pewniejsze
my z mężem trenujemy co by nie wypaść z wprawy ;-)

reklama
hej dziewczyny 3 dni mnie nie było a wy namachałyście tyle że nie nadrobie... witam nowe koleżanki
mam nadzieje że podtrzymacie mnie na duchu juz 48 dc a @ nadal nie ma 2 testy negatywne ostatni robilam tych temu... co mam o tym myśleć ... tli się we mnie nadzieja... w czwartek znowu do gina idę niech mi cos powie bo oszaleje:-(
BAFINKA- no to jutro daj nam znac:tak:
i jeszcze ja! nie zapominajcie o mnie proszę.
mama ciesze sie że zaczynasz nowy cykl! :) u mnie jeszcze tylko 2dni zostały do @.

Pozdrawiam was koleżanki!!!
KINGA- witaj;-)trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& przez te 2 dni zeby bylo si!!!! i pamietamy o Tbie-tez jestes na mojej wirtualnej liscie;-):-)
mama - pewnie że będzie si - myślałam ze jeszcze na ten cykl nie kupiłaś to chciałam podesłać :tak::tak::tak: na następny to ci sie juz nie :no: przyda na 100 % bo następnego nie będzie chyba ze za 1,5 roku z 4 dzieciaczkiem :-D:tak:
SORBUS- prosze Cie-4 nie bedzie...juz wystarczy:-D:-D:-D:-D:-Dczuje,ze jeszcze rodzinka nie jest w komplecie ale jak dolączy Rysiu lub Hania to bedzie i juz starczy:tak:;-);-);-)

WISIEŃKA- jak tam -pospalaś???;-)

Powiem Wam że ostatnio jakoś bardzo mi się wlekł czas-a tu już kolejny tydzien zleciał. Jednak jak dni zajęte od rana do nocy-leci ten czas jak głupi.
Nastawiłam właśnie pieczareczki do zupki-krem z pieczarek z grzankami-pyyyysio. Nie miałam pomysłu na drugie-ale chyba pieczeń zrobie-bo mi się myslec nie chce :-D

a ja bym spała cały dzień, mimo że się wyspałam.

poproszę przepis na zupę-krem z pieczarek:-), robię normalną, a chętnie spróbuję krem.

Dziewczynki, ja już wariuję z tym sikaniem:szok: Chodzę do kibelka co pól godziny, nieraz częściej:zawstydzona/y: Ale nie wygląda mi to na zapalenie pęcherza, bo sikam normalnie, a nie tak po kropelce:-D;-)

mama no pisałam właśnie - chyba że ... - ale nie ważne - ważne ze będziesz marcóweczka ja tez tak myślałam i pasował mi ten termin ale z drugiej strony styczeń tez fajny co nie

Wisienka
wstawaj !!! :-D kurcze ale mi sie spac chce tez - wstaje i od razu mogłabym sie kłaść z powrotem

Agatka chyba masz źle suwaczki na jedym masz ponad 2 tyg do owulacji a na drugim ok tydzien do dni płodnych :zawstydzona/y::-D popraw sobie

zapmarta - idziemy walnąć w kimono :-D ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry