• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja bym spała cały dzień, mimo że się wyspałam.

poproszę przepis na zupę-krem z pieczarek:-), robię normalną, a chętnie spróbuję krem.
ZAPMARTA- mysle,ze wystaeczy zmiskowac i troche wiecej smietany dac:tak:a jak Karolek w nocy???
Dziewczynki, ja już wariuję z tym sikaniem:szok: Chodzę do kibelka co pól godziny, nieraz częściej:zawstydzona/y: Ale nie wygląda mi to na zapalenie pęcherza, bo sikam normalnie, a nie tak po kropelce:-D;-)
MONISIA- nie wiem co to moze byc bo jak masz 2 tyg do testowania to dopiero po owulce jestes:confused::confused:wiec chyba na objawy za wczesnie

my zaeaz bedziemy wcinac ziemniaczki,jajko sadzne i fasolke szparagowa w bulce na maselku(placilam dzis za fasolke 12 zl za kg:szok:ale tak mnie chta naszla) masakra jakie beda ceny po tej powodzi....

reklama
Agatek - czy myślisz,że ta fasolka też taka prędziutka jak moja Zuzanka?:-D Z Zuzią udało mi się w pierwszym cyklu, tyle, że wtedy czekałam 3 miesiące po odstawieniu tabletek, a teraz nie czekaliśmy wcale ;-)
hej a jakie brałaś tabletki ?? ja tez nie robiłam przerwy - sama sie zrobiła bo właśnie jestem w trakcie 4-tego cyklu :)

ZAPMARTA- mysle,ze wystaeczy zmiskowac i troche wiecej smietany dac:tak:
Mama-bez śmietany :-) serek topiony

Agatka chyba masz źle suwaczki na jedym masz ponad 2 tyg do owulacji a na drugim ok tydzien do dni płodnych :zawstydzona/y::-D popraw sobie
No właśnie Sorbku-też tak myślę że coś nie tak jest-ale za chiny nie chce wyjść inaczej na tych suwaczkach. Może któraś spróbuje co jej wychodzi z moimi danymi?
ale jak takie głupoty wychodzą-to kiedy mam się starać? :-)

Ostatnia edycja:
przepraszam, ze tak długo wyszło ale jak sie połozyłam to nie mogłam wstać i teraz dopiero sie obudziłam. :zawstydzona/y:Sorbuś, zapmarta wyspałam się za was, czujecie się teoszkę wyspane:-)
mama ja obiadku nie mam to może wbije się do ciebie bo smakowicie pachnie:-)Mój obiad stoi w formie indyczej piersi rozmrożonej w kuchni. Ale Maciek wrócił ze szkoły i powiedział najpierw co jest na obiad ? Jak mu powiedziałam popatrzył na mnie i spytał: Pizza, gyros, pierogi na wynos. Powiedziałam, ze nie . Westchnął poszedł do kuchni wrócił i powiedział. Dobra to ja ugotuję. Daj pieniądze na ogórki na mizzerie. Kocham go!:-)
monisia, agatek, bafinka, bunia, hej:-)

Ostatnia edycja:
a ja cyprest ale to i tak chyba od organizmu zalezy a nie od tabsów :( monisia mam nadzieje że Ci się udało może akurat Twoja fasolka taka szybciutka i niecierpliwa i nie chciała czekać żeby sie ujawnić :)

Wisienka to podeślij do mnie swojego kucharza swoją drogą masz super syna ja nie mam takiego męża jak ty syna bo k to by na bank coś zamawiał choć po gastronomiku to leń no ewentualnie by mi zapiekanki zrobił :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry