• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja cyprest ale to i tak chyba od organizmu zalezy a nie od tabsów :( monisia mam nadzieje że Ci się udało może akurat Twoja fasolka taka szybciutka i niecierpliwa i nie chciała czekać żeby sie ujawnić :)
Jasne, każdy organizm jest inny!!!! Poza tym my, kobiety już tak mamy, że jak wyczekujemy fasolki, to wszystkie objawy u siebie znajdujemy:-D:-D:-D ale z tym sikaniem, to naprawdę mnie męczy!!!!:szok:

reklama
WISIEŃKA- to wbijaj sie do mnie na obiad:tak::-)chetnie Was ugoszcze-a swoją drogą Tuczno coraz bliżej:-D:-D:-D:-Dkochany ten Twoj syn:tak::tak:

IWONKA- no witaj ponownie;-)dostaniesz w koncu jakies ladne spodnie-poprostu poczekaj na nowa dostawe w sklepach bo chyba wszystko jest jeszcze z Twoich zeszlych zakupów:-D:-Di zostaly same rozmiary 34:-)

brała któraś Harmonet?
Chyba nasza fasolinka czeka grzecznie jak kiedyś mówilam-3m-ce od odstawienia-tak by pasowało że się urodzi w marcu :-)

Mama-spróbuj z serkiem-jest rewelacyjna :-)

AGATEK-sprobuje;-)
MONISIA- ja bralam 3 opakowania Cilest bez przerwy na @ i zaraz po odstawieniu ginek.kazal dzialac i tak mamy Zuze,teraz tez tak robilam ,ale nie pomoglo na owulke wiec teraz zaczynam z innymi hormonami...moze sie uda..

SORBUŚ- a styczen tez dobry m-ąc na rodzenie pewnie!!dasz rade...

Witam :-)

Ja dziś tylko się przywitam, bo pogodę mamy całkiem fajną więc idziemy z Zuzu odwiedzić rodzinkę na drugi koniec miasta ... 6 km w jedną stronę, ale przynajmniej się przewietrzymy ;-)

Przyda mi się, bo lekkiego doła mam :-(dzisiaj kończy mi się macierzyński i jak pomyślę, że od jutra miałabym iść do pracy i zostawić Zuzu, to mi się wyć chce :-( dobrze, że jest jeszcze urlop, ale to tylko marny miesiąc ... ehhh

Bunia, tulam mocno :tak: i oczywiście &&&& cały czas zaciśnięte !!!
Wisieńka, dzisiaj taki dzień senny ... ja się ledwo zwlekłam o 9 ... a dziecię moje do 10 spało :szok:
Bafinka, a może owulka się opóźniła i stąd ten poślizg :confused: igły to nic przyjemnego, ale lepiej zrób betę ... a do pobierania krwi się przyzwyczajaj, bo w ciąży to Cię nie ominie niestety :baffled:
Julisia, a Wy też celujecie w rok po roku ???
Badylinka, 36.8 w 34 dc to chyba dobry znak ;-) &&&&& :-)

a u mnie temp zjechała dzisiaj ... nieznacznie, ale jednak :baffled: a 'objawy' które miałam okazały się kolejnym zapaleniem pęcherza :-( ale łudzę się, że ten zjazd to wynik wziętego na noc paracetamolu ... zobaczymy jutro rano :confused:

mamo mi to trzeba rozmiaru teraz chyba 50 bo co przymierzam to wszystko za małe a paradoksalnie w jednym sklepie przymierzyłam 38 i było za duże a oczywiście mniejszych nie było:wściekła/y:

reklama
mama tak, tak i będziesz mnie miała no głowie:-D
agatek ja przez pół swojego zycia brałam marwellon a ostatnio nie pamietam jak sie pisze ale chyba tirqillar.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry