• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja właśnie zjadłam, ale coś nie najlepiej się czuję. Jakoś ta pogoda i fasolka powodują w moim żołądku rewolucję... muszę sobie kupić jakąś osłonkę, bo jestem wrażliwa na jedzenie i zaraz mnie gania.

Agatek dziękuję.

Jol, ja miałam takie dylematy z Karolem, ale jakoś się samo wszystko poukładało i pogodziłam pracę z wychowywaniem Karola. Oczywiście dwie babcie i mąż są zaangażowane, ale Karol szczęśliwy. Jest git.

reklama
agnieszka podziel sie misiem
marylka ja też raczej smęce niż piszę
Badylinkoa ile ma twój braciszek? Numerek z niego. Trzymam za ciebie kciuk&&&&&&&&&&&&&
Zapmarta witaj
sorbushaha, mówisz , ze chcesz pozyczyc. No moja droga oki, ale lodówke napełnij po brzegi bo on ciągle je i je i je. I rośnie. Już Mamusie na barana kiedys nosił!
Iwonka uwielbiam botwinke w tej chwili to moja ulubiona zupa!

Ostatnia edycja:
o botwinke uwielbiam - Iwonka zaraz sie wmontuje do ciebie - ja mam dzis pomodortówke ale pyszna wyszła bo z pomidorów robiłam i tylko troszke koncentratu

Mama - a po Cilescie, za którym razem sie udało z Zuzią???
A Ja wam powiem że po tabletkach antykoncepcyjnych właśnie Cilest zaliczyłam wpadkę :tak:
Aga daj trochę żelków :tak:

A proszę:)Sorbyś,Iwonka,Wisieńka częstujcie się:)
beardifferentbypaulhullkt8.jpg

Ja też miałam ochotę na spaghetti-ale mój mężuś nie uznaje spaghetti za obiad. po godzinie jest głodny-i mi to dobitnie oznajmia. a że mi się robić nie chce-będzi8e pieczeń-sama się upiecze :-)

Zapmarta-nie ma za co :-)

Cosik mnie nogi zaczęły bolec i piersi-czyżby objaw zbliżającej się @? :-(

sorbuś zapraszam jak zwykle mam cały gar bo ja nie umiem małych ilości gotować :-p

dziewczyny ja mam pytanie w związku z tym clo co to jest jak działa itd bo ja znów nie chcę tak długo się starać jak wtedy, bo w necie nic nie znalazłam na ten temat

Hmmm jak tu sie objadowo zrobilo;-)
Ja dzisiaj na obiadek wcinalam golebie:-)

Mezus wlasnie pojechal do dentysty, nagly alarm:baffled::-(
Ja zostalam zeby posprzatac, ale zrobilam sobie jeszcze na szybko przed tym kawusie, zeby sie troszke rozkrecic;-)

Aga pyszne dzięki - tzn w czasie brania Cilestu zaliczyłaś wpadeczke ???

Iwonka
moja mama zawsze tak mówi - co do Clo to jest lek na owulację pobudza produkcje pęcherzyków bierze sie go przez 5 dni a potem monitoruje cykl

dziewczyny ani słowa już o obiadach bo ja w pracy jestem i jedyne co moge podgryzać to paznokcie ewentualnie ekran

reklama
monisia też chciałam kalafiora ale nie znalazłam ładnego na rynku :-(
Agnieszko dziękuję za misie pysie

sorbuś dziękuję a ta luteina??? to wszystko musi mi ginekolog zlecić tak???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry